סקר

צליל זאת אני!!!!!!

זאת ליאור! בת דודוה שלך את יודעת! שיר סיפרה לי שאתם בפורום! סחטן על ההודעה! אני בשוק אני בהלם אני המומה! לא שיערתי אפילו שזאת את! מזל טוב מתוקה
עשיתי פן במיוחד בשבילך! ואני מניחה שאת כבר יודעת את התשובה שלי נכון.........

כולם לאחל ../images/Emo49.gif לצליל ושיר!

אני בת דודה שלהם והם אפילו לא טרחו לעדכן אותי שגם הם בפורום אחרי שאני גולשת שעה ביום בפורום הזה, אני יודעת שאני בכלל לא משאירה הרבה הודעות, כי פשוט האינטרנט שלי איטי נורא, אבל אני נורא אובת את הפורום הזה! שיר וצילי הם תאומות אבל תחת אותו השם: "חולה על בנחמין" שיר אוהבת את פליפה ואני וצליל את בנחוש (כמובן) אז היום (שישי) הם חוגגות בת מצווה, אז כולם לאחל להם מזל טוב, ותפסיקו להעביר עלייה ביקורות! רעים שכמוכם! היא בסך הכל ניסתה להיות נחמדה! אני אוהבת אותכם עד השמים וחזרה! ועד הפיה ( שטות שלי אתם לא תבינו.....) |
LiOr+BeNjAmIn |לב

ליאורי מתוקה

עכשיו אני מדברת ספרדית עם סמי.והוא מלמד אותי לכתוב במחובר, ולדבר במבטא של מקסיקנים וזה כזה מצחיק. יש להם מבטא חמורי כמו של פליפה, וורד מוסרת לך ד"ש. נ.ב אני ישנה אצל סבתא שלי ויש להם את המחשב של ורד ואריאל ויש בו אינטרנט מהיר בכבלים אז אני רואה ערוץ אזול. אוהבת, צליל

*Ginny Weasley*

New member
טחחחח..... לבקש סליחה מטלי? ../images/Emo12.gif

אוקיי... ולסקר- - אני אוהבת את קמילה ולואיסנה באותה מידה... -בנחמין.....

*Ginny Weasley*

New member
מצטערת על הקיפוח דסי...

לא היה לי מקום בשורה
תיקון... לבקש סליחה מדסי או מטלי?!

פליפה אהובי ולו המתוקה

כן בטח שאני מרי מץ אבחר בקופיפים האלה חחחחחח אז זהו שלאאאאאא אני בוחרת בבן אדם הכי חתיך מדהים ומהמם שקיים בעולם כולו ב-נ-ח-מ-י-ן ובילדה שהיא אחת מן הבנות הכי יפות בעולם כולו ק-מ-י-ל-ה

למעלה