סקר

../images/Emo35.gifסקר../images/Emo35.gif

את מי אתם אוהבים יותר? א} לואיסנה לופילאטו או ב} קמילה בורנודובה את מי אתם אוהבים יותר? א} בנחמין רוחאס הכוסון או ב} פליפה קולומבו שרשרו לי תגובות ותשובות. מחרתיים אני יערוך את התוצאות. אם אין עוד מקום לשרשר- תפתחו חדש ותבקשו סליחה מוויזלי גירל ומאוהבת את בנחמין כי זה מאוד מאוד מאוד מפריע להן. צליל

SuperStarit

New member
דיאגו גרסיה

חוצפה לא שמת אותו! לא נרוא אני אסלח לך... חחחח... מרקווססס שלייי איי לאב יו!!!! מהאפשרויות את לוו

Harmania

New member
תראי, וויזלי_הורס

אני מוצאת, שלאחר שחשפת את שיניך (המצויות לאורך ישבנך), וכתבת שלט דמיוני:"זהירות, סכנת נשיכות!", ישבניתנו שחולה על בנחמין רוחס, הבינה את דברייך כראוי.

לידיעתך

אמרתי אוי נו באמת לא על הסקר אלא על המשפט הזה: "תפתחו חדש ותבקשו סליחה מוויזלי גירל ומאוהבת את בנחמין כי זה מאוד מאוד מאוד מפריע להן." ועוד דבר, אל תתני ביקורת על אנשים שאת לא מכירה את האופי האמיתי שלהם!

Harmania

New member
את זה-ידעתי!

עכשיו, לא שפטתי אותך, או את האופי המזורגג שלך, ילדה חסרת סרקסטיות!

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo46.gif

א. אם תקראי טוב את כללי הפורומים בתפוז.... תביני שאסור, וזה נגד החוקים להעליב אישית, מול כל הפורום את אחד הגולשים. ב. מה טלי עשתה לך?! את מכירה אותה בכלל?! למה לדבר ככה אל אנשים??? המטרה היא להינות... ולא לעקוץ פה אנשים!!! אין לטלי אופי מזורגג!!!

Harmania

New member
טעות!

לא באתי כלל וכלל להתגרות בכם-אלא להתיידד איתכם! טלי יקירתי-או איך שקוראים לך-סליחה אם פגעתי בך.. אני באמת מתנצלת-זו בכלל לא הייתה הכוונה שלי, וכשכתבתי "אופי מזורגג", לא התכוונתי אישית לאופי שלך, אלא לאיזה ביטוי עצבנות שעלה בי... סולחת?!

קארין14

New member
תשובות לסקר...

טוב אז מהבנות ברררררררווררר שאת קמילה ומהבנים זה קצת קשה אבל בחרתי ב.... בנחמין

תהרגי אותי, וזהו!!!

אני בחרתי בלואיסנה וב
בנחה
ולצליל: לא נראה לך שאת קצת מגזימה? אני וטלי רק מנסות לשמור על הסדר של הפורום מתי שרז לא כאן, אנחנו לא מפלצות ואנחנו לא המנהלות של הפורום... את גורמת לכולם לפחד מאיתנו!!! "תבקשו סליחה מוויזלי גירל ואוהבת את בנחמין"??? תראי אני רוצה שיזכרו אותלי בפורום ושידעו מי אני ואני לא רוצה שיחשבו שאני מפלצת, כי אני ממש לא!!! מצדי תפתחי 200 הודעות חדשות את זו שתידפקי לא אני... נ.ב: ל"אוהבת את בנחמין" יש שם!!!! קוראים לי דסי ל"ויזלי_גירל" גם יש שם (איזו הפתעה...) והוא טלי אז תעשי לי טובה ותפסיקי עם ההודעות האלה שגורמות לאנשים לפחד ממני!!!!
בהודעות אלו אין שום כוונה להעליב או לפגוע, כשאני כועסת אני לא שולטת על היידים שלי...

למעלה