יש לי שאלה...

../images/Emo15.gifדייייייייייייייי !!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כבר באמת מעצבן !!! קודם כל כי: א. קיבלת תשובה בצ´אט - אני אישית זוכרת שעניתי לך על השאלה, ואני זוכרת שנכנסת. אז למה שוב לשאול ?!?!? ב. שרשור אחד מתחת יש את השאלה וגם שם ענו עליה. מצטערת אם זה יצא קצת פוגע, אבל זה ממש מתחיל לעצבן !!! ביי...

../images/Emo15.gifהבהרה חשובה!!!../images/Emo98.gif

לא התכוונתי לפגוע באורחת שנכנסה לפה, התנצלות נוספת אם ההודעה שלי יצאה קצת פוגעת. רק אמרתי שבאותו דף ממש !!! יש את התשובה לשאלה שלה... זה הכל!!! וכן, זה מעצבן לענות על אותה שאלה מליון פעם. ביי...

ד י י ז י

New member
קרין.. את קצת מגזימה לא?!

כולה ילדה שאף פעם לא היתה בפורום.. אולי בכלל לא מעניין אותה השרשורים שלנו והיא רק רוצה לדעת מתי מתחילה העונה הראשונה.. למה העצבנות? והתשובה : בסביבות מרץ אפריל העונה השישית תבוא...

../images/Emo15.gifכמה דברים חשובים...../images/Emo98.gif

א. עדיין זה מעצבן! כל יום נכנסים שניים - שלושה אורחים ששואלים את אותה שאלה. כל יום יש פה שרשור על השאלה הזו. לא צריך לעניין אותה מהשרשורים שלנו. מספיק להסתכל טיפה למטה... השאלה אפילו מופיעה בכותרת, עזבי שההודעה זורקת טופיקים ודברים באמת חשובים לדף הקודם. ב. בכל זאת צירפתי קישור לתשובה לשאלה שלה. מקווה שנגמר העניין. ג. רעיון מעולה לשים בטאג ליין !!! כמו שאמרתי צריך לעשות הרבה דברים. ביי...

hilapo

New member
שלום לכולם אולי מישהו

יודע מתי מתחילה העונה החדשה של דוסון????

יש לי רעיון....../images/Emo62.gif../images/Emo105.gif

לי,אולי תעשי מן הודעה כזו שתהייה מעל הטאג ליין ושיהיה כתוב בה "העונה השישית של דוסון קריק תתחיל בתחילת מרץ" ואז כל מי שיכנס לפורום יראה את זה ולא נגיע למצבים כאלה (שקרין מתחרפנת... חחח:*))

קייטי 1

New member
../images/Emo35.gifיש לי שאלה...

איפה אפשר למצוא תקצירי פרקים ותסריטים מכל העונות ?

Dawson girl

New member
בפעם האחרונה בהחלט:

העונה החדשה של "דוסון" מתחילה ב-3 למרץ 2003. נמש

LillipooT

New member
חחחחח ../images/Emo60.gif

באמת סכנה לאנושות כשאנשים מסויימים לא לוקחים את הכודרים שלהם.. האמ.. האמ..
בכל מקרה..אמ..העניין יטופל
חח לא האי שפיות של אנשים הפורום.. אלא הזה בטאגליינס ממ כן.

../images/Emo15.gifוהעצבים מתחילים...../images/Emo46.gif

גרררררררררררר... זה בכוונה , אני בטוחה !!! תסתכלו קצת בדפים הקודמים !!!
אה, ואגב, וולקאם לפורום שלנו !!!

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוקר טוב קריני!!!! מה המצב היום? אולי נעלה קצת את מינון התרופות, הא?. אפילו שמצבך משתפר..... נמש

hilapo

New member
מצטערת אני רק אורחת בפורום

הזה...וממש לא התחשק לי לדפדף בארכיון כי זה לוקח שעותתתתתתתתתתתתתת אז מה יותר פשוט מלשאול...דרך אגב דוסון זאת אחלה סידרה ואני אף פעם לא מפסידה ובעיני פייסי הכי שווה שם.!!!! ביי

drunky

New member
אולי פשוט תשימו הודעה בטאג ליין?

זה היה הרבה יותר פשוט ככה מי שיכנס יראה מייד... אפשר גם לשים בדף השער של האתר הריי עכשיו כל מי שנכנס עובר ראשית דרך דף הכניסה של הפורום (שהוא יפה ונחמד אבל מעצבן...)

../images/Emo15.gifצריך לעשות הרבה דברים...

והמבין יבין...
בכל מקרה , עד שזה יקרה... אפשר להציץ בדף הקודם , לפעמים התשובה באותו דף... לא מתעצבנים ולא כלום, או שבעצם כן. אבל שאלו את זה המון פעמים !!! ביי...

למעלה