../images/Emo13.gifוואיייייייי איזה כייףףףףף../images/Emo6.gif
היום לא למדתי...כהרגלי בימי שישי....אמא שלי העירה אותי ב12:30 בערך...אז אני שואלת אותה למה היא העירה אותי והיא אומרת לי שיש לי את המבחנים בחווה (יענו השיטת למידה של החווה זה לפי פרסות (רמות) אז עכשיו היה את המבחנים של הפרסה הראשונה...עכשיו...אני מחכה למבחנים האלה כבר חודש בערך...וכל הזמן דוחים ודוחים ודוחים............אז אמא שלי לוקחת אותי ואת אחותי הקטנה לחווה כי גם היא רוכבת....אז עליתי על מופסה...הסוסה הכי הכי שווה בעולם...שלפני שלושה חודשים בערך היה לי פעמיים בשבוע שיעור אז כמעט תמיד רכבתי על מופסה כי התכוונו לצאת לתחרות פלז'ר ושאני ירכב אליה...אבל בנתיים לא יצא כי היה בלאגן בחווה...אז חיממתי אותה קצת...ואמא עשתה לי בוק...חחח...ואז התחלנו...לא היינו הרבה...אבל כל אחד רכב בערך 5-7 דקות...עכשיו לפי הרמה אני בסוף הפרסה השניה...שבפרסה השלישית זה כבר למי שממש ממש ממש רוכב טוב ויודע לאלף מצויין וכל מיני כאלה...אז המסלול והכל ממש לא היה לי בעיה...וגם ממש לא הייתי לחוצה...ולאחותי הקטנה לא הלך ממש טוב...אבל עם כל הכבוד ויש הרבה מאוד כבוד.......! היא רוכבת רק בערך 8 שיעורים והמבחנים האלה הם למי שרוכב 25 שיעורים ומעלה....איזה חמודהההה.....חחחח...בקיצור שרכבתי אז הבעלים של החווה ראה אותי והוא אמר שם לכולם תראו איזה יופי, איזה ישיבה, איזה רמה...
איזה כייף...אז הלך ממש ממש חלק...ואז אמרו לי לעלות על לגונה ולעשות שוב...(כל אחד עשה פעמים...פעם אחת על איזה סוס שהוא רוצה ופעם אחת על מי שהשופטים אומרים לו....) וכמובן שגם עם לגונה המלכה הלך ממש סבבה....ואז יצאנו לשטח....עליתי שוב על מופסה...נתנו לנו לעבור מכשול מים ובדקו את הרכיבה שלנו בשטח...ולי זה ממש לא בעיה כי אני עובדת בחווה אז אני כל היום ברכיבה בשטח....בקיצור היה ממש סבבה....ואז חזרנו לחווה ועשו לנו מבחן תיאורתי (מבחן אמריקאי...על דף והכל...חחח) והיה ממש ממש ממש קל....סיימתי תוך 2 דקות...מה שהרוב סיימו ב10 דקות...חיכיתי לאחותי ואז אבא בא לקחת אותנו....וזהו....היה מהזה כייף!!!