יש לי שאלה............

../images/Emo35.gifיש לי שאלה............../images/Emo35.gif

האם אתם נלחצים לפני תחרויות? אם כן כמה, עד מתי? ואיך זה מתממש? יענו מה אתם עושים שאתם לחוצים....אם בא לכם תביאו דוגמאות...
אני לחוצה רצח עד שאני על הסוס....ברגע שאני על הסוס אני רגועה כמו איזה ספגטי מת....
אמ.....שאני לחוצה אני מרגישה כאילו כל רגע אני עומדת להקיא....דוגמא: הייתי בתחרות ולא יכולתי להסתכל על המנז' מרוב לחץ אז הלכתי למקום שלא ממש רואים את המנז' עד שאחד שגדלתי איתו שגם רכב איתי ראה אותי אז הייתי חייבת ללכת........חחחחחחח...... שיר...................

TauraMan

New member
לפעמים..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל לצערי (או לשמחתי) זה לא בדיוק פחד שמשתק אותי אלא גורם לי להיות יותר אגרסיבית ולפעמים אפילו מבולגנת...
אני מרגישה מין לחץ רק שאני עומדת מול הכניסה מחכה שזה שלפני יגמור את המסלול, וברגע שאני נכנסת למנז' הכל עובר ופשוט זה רק אני והסוסץץץ הבעיה היא שאני לפעמים שוכחת לנשום בכל זמן המסלול ושאני יוצאת אני מרגישה כאילו הכל עולה למעלה ומין חנק כזה, אבל זה עובר מהר.. מזל שיש את טאורה

בתחרויות אני לפעמים קצת לחוצה.

למשל אני מתחרה בשני מקצים: אז במקצה הראשון אני קצת בלחץ כי זה המקצה הראשון בכל זאת. ובמקצה השני אז פחות לחוצים אלה אם כן **מנדבים אותך להיות ראשון** בתחרות.

MorH

New member
כשאני לחוצה

אני לחוצה לפני שאני עולה על הסוס כשאומרים לי לעלות עליו
ואני לא לחוצה שאני כבר עושה את המסלול או את המבחן דרסאז'

serdonix

New member
../images/Emo20.gifתחרויות../images/Emo20.gif

אממממ אני ותחרויות זה ממש לא הולך.. שבוע לפני התחרות אני כבר לחוצה, מנסה להתרכז הכי טוב שאפשר בשיעורים שלי ובשבת ממש ממש לחוצה עד שמגיעים לחווה שבה אנחנו מתחרים ואז אני נרגעת, אבל אני הכי רגועה ברגע שאני נכנסת למנז' חימום... וכשאני לחוצה אני אוכלת ציפורניים...
לא טוב...

Unreachable

New member
רצח

אני גם לחוצה כשאני לא מתחרה... בשביל שי
התחרתי בדיוק פעם אחת, ווסטרן, הייתי נורא עצבנית והיה ילד אחד טיפש שסידר לי ת'ארכובות לא שווה שניה לפני המקצה שלי וכמעט רצחתי אותו במקצה היה פשוט "נהדר" האשה של המדריך שלי (שהייתה זאת שקוראת לאנשין וכו') התחילה לספר עלי כל מני דברים וכמעט רצחתי אותה דחפתי ת'סוס יותר מדי אז היו קטעים שזה היה מעולה (קוולטים) והיו קטעים שזה הרס בטירוף (במה) בקיצור- אני ותחרויות זה לא משתלב לוחושבת שאני אתחרה בשנים הקרובות

בדרסאג' שיצאנו אז זה היה די בסדר...

היתי לחוצה אבל אחרי המקצה ושהיתי בחימום כבר לא...(מקום 3) בדני היי בקפיצות היתי ממש ממש ממש ממש ממש לחוצה!! כי פחדתי שטוי בוי יסרב אבל ברגע שהתחממתי לקפיצות היה מעולה ובסוף היה ממש טוב (מקום 2)... אםם... אני אמורה להתחרות עוד שבועיים בערך ב-א1' אולי... ובקפיצות זה תלוי בנועם ורנה........

PinkHorse

New member
אני נלחצת מוות...

וזה למה אני לא הולכת לתחריות...נרא אולי בעתיד..

../images/Emo13.gifוואיייייייי איזה כייףףףףף../images/Emo6.gif

היום לא למדתי...כהרגלי בימי שישי....אמא שלי העירה אותי ב12:30 בערך...אז אני שואלת אותה למה היא העירה אותי והיא אומרת לי שיש לי את המבחנים בחווה (יענו השיטת למידה של החווה זה לפי פרסות (רמות) אז עכשיו היה את המבחנים של הפרסה הראשונה...עכשיו...אני מחכה למבחנים האלה כבר חודש בערך...וכל הזמן דוחים ודוחים ודוחים............אז אמא שלי לוקחת אותי ואת אחותי הקטנה לחווה כי גם היא רוכבת....אז עליתי על מופסה...הסוסה הכי הכי שווה בעולם...שלפני שלושה חודשים בערך היה לי פעמיים בשבוע שיעור אז כמעט תמיד רכבתי על מופסה כי התכוונו לצאת לתחרות פלז'ר ושאני ירכב אליה...אבל בנתיים לא יצא כי היה בלאגן בחווה...אז חיממתי אותה קצת...ואמא עשתה לי בוק...חחח...ואז התחלנו...לא היינו הרבה...אבל כל אחד רכב בערך 5-7 דקות...עכשיו לפי הרמה אני בסוף הפרסה השניה...שבפרסה השלישית זה כבר למי שממש ממש ממש רוכב טוב ויודע לאלף מצויין וכל מיני כאלה...אז המסלול והכל ממש לא היה לי בעיה...וגם ממש לא הייתי לחוצה...ולאחותי הקטנה לא הלך ממש טוב...אבל עם כל הכבוד ויש הרבה מאוד כבוד.......! היא רוכבת רק בערך 8 שיעורים והמבחנים האלה הם למי שרוכב 25 שיעורים ומעלה....איזה חמודהההה.....חחחח...בקיצור שרכבתי אז הבעלים של החווה ראה אותי והוא אמר שם לכולם תראו איזה יופי, איזה ישיבה, איזה רמה...
איזה כייף...אז הלך ממש ממש חלק...ואז אמרו לי לעלות על לגונה ולעשות שוב...(כל אחד עשה פעמים...פעם אחת על איזה סוס שהוא רוצה ופעם אחת על מי שהשופטים אומרים לו....) וכמובן שגם עם לגונה המלכה הלך ממש סבבה....ואז יצאנו לשטח....עליתי שוב על מופסה...נתנו לנו לעבור מכשול מים ובדקו את הרכיבה שלנו בשטח...ולי זה ממש לא בעיה כי אני עובדת בחווה אז אני כל היום ברכיבה בשטח....בקיצור היה ממש סבבה....ואז חזרנו לחווה ועשו לנו מבחן תיאורתי (מבחן אמריקאי...על דף והכל...חחח) והיה ממש ממש ממש קל....סיימתי תוך 2 דקות...מה שהרוב סיימו ב10 דקות...חיכיתי לאחותי ואז אבא בא לקחת אותנו....וזהו....היה מהזה כייף!!!

Unreachable

New member
נשמע מעולה../images/Emo45.gif

גמני רוצה ללמוד לפי פרסות.. זה נשמע שאווה!

S H I L G I

New member
אוףף גאני רוצההההההה

אני רוצה לעשות מבחני שלב אף פעם לא עשיתי וזה מאד יכול לעזור

כן זה נחמד +........../images/Emo3.gif

רק חבל שאני הכי מתקדמת בחווה אז אני לא ממש מתקדמת בשיעורים...כאילו....בתחילת השיעור ניצן- המדריך שלי, אומר לי על מה לעבוד על הסוס ואחר כך הוא כבר לא מתייחס אליי כי הוא מתייחס למי שרוכב פחות טוב...
זה מעצבןןןןןןןןןןןןןןן אבל אני אדבר איתו שיתחיל לעשות לי שיעורים פרטיים או לפחות יתחיל לעבוד איתי ברצינות.......

בטח שנלחצת!!!!

פפפ אני תמיד בדרך לתחרות אני נלחצת וכואבת לי הבטן.. יענו פרפרים.. ואני פשוט לחוצה במקום.. וגם שאני על הסוס אני לחוצה כי אני חוששת... אבל שנכנסים למקצה ועוברים תמכשול הראשון הכל מסתדר.. אבל אני עדיין חצי משותקת ואם אני נכנסת נגיד לעוד מקצה אז אני כבר רגועה ויותר רוכבת את הסוס..מקווה שזה יעבור מהרררר

למעלה