חידודי חידה

Meijen Shaggy

New member
מה שהצלחתי: ../images/Emo62.gif../images/Emo15.gif

1. הקטע לא היה מפוסק: "ברחוב עמד איש; על ידיו כפפות משי, על רגליו נעליים שחורות, על חוטמו זוג משקפיים. זה היה עשיר." 2. שעה וחצי 3. כשהכלב משוחחר (מותר) - אסור לעלות על המונית. כשהכלב קשור (אסור) - מותר לעלות על המונית. 4. איש אחד (כל השאר באו לקראתו, הם חזרו מר"ג) 6. כותבים פשוט את המילה "זאת" בתוך המשבצות 7. כותבים "בייק" (את האותיות א´ ו-ל´ אמרת להחסיר...) 8. חוצים את 188 לרוחב, ומתקבל פעמיים 100 9. חוצים את XII (12) לרוחב, ומתקבל פעמיים VII (שבע) 11. מאזניים? 12. השני הוא אבא שלי..

the predator

New member
../images/Emo62.gif

2. שעה וחצי 4. אחד 7.B L י ק? 8. 00| --- 00| אני מקווה שזה מובן - לחתוך 188 לרוחב. 9. ||V --- ||^ אותו עקרון רק בספרות רומיות? 11. אוזן רטובה 12. השני אביך?

The6thAngel

New member
2+4+8+9+2=../images/Emo127.gif

7 - זאת לא הכוונה, אבל אני אגיד שוב כמה אהבתי את הפתרון הזה
11-
אבל יש לי טעות בשאלה, אני מאמינה שאם תקרא את התיקון תדע את התשובה...

*קליאו*

New member
זה מה שהצלחתי:../images/Emo62.gif../images/Emo105.gif

2. שעה וחצי. 4. רק איש אחד.. 5. (כשאני עושה ככה - | | זה תיבה.. קיי?
) |ש|מ|ו|נ|ה|ב|ק|ב|ו|ק|י|ם| 6. כמו עם הקודמת - |ז|א|ת| 7. אמרת ל-א להחסיר. אז |ב|י|י|ק| 12.הממ.. אחד מהאחים הוא אבא שלי והשני הוא דוד שלי?
מאיה.

nute kram

New member
הנה לכם:

1.ברחוב עמד איש עשיר, נעליים שחורות לרגליו, כפפות משי לידיו, וזוג משקפיים לחוטמו. 2.שעה וחצי. 3.שאם הכלב משוחרר (מותר) אז אסור, ואפ הוא מחובר לרצועה (אסור) אז מותר. 4.אחד. 7. b l י ק. 8. 100 100 (האפסים הם כמו שמיניות מחוברות. 11.אוזן רטובה. 12.אחד מהם הוא אבי.

yulia1

New member
../images/Emo62.gif

1.מה מוזר?עמד איש שלבש כפפוצ משי על הידים על הגלים הוא לבש נעלים שחורות ועל חוטמו משקפים והוא היה עשיר!! 2.שעה וחצי

מה שהצלחתי:../images/Emo19.gif

2.שעה וחצי? 3.מותר-בלי רצועה, אסור, אסור-עם רצועה, מותר. 4.אחד. 5.אפשר להכניס תיבה בתוך תיבה?
12.השני הוא אביך.
אני לא חכמה במיוחד..

yulia1

New member
מישהו יכול להסביר לי את החידה אם

הכלב?????מה זה הסוגרים האלו????

הסבר לחידה עם ה../images/Emo107.gif

אם הכלב מותר ז"א ללא רצועה, אז אסור להכניס אותו למונית. אם הכלב אסור ז"א קשור עם רצועה, אז מותר להכניס אותו למונית. מקווה שהצלחתי להסביר....

swirrrly

New member
יעני.. (מנסה גם להסביר) ../images/Emo118.gif

כשהכלב "מותר" אז הוא מותר, משוחרר, אממ.. *התירו* אותו, הוא מותר. כשהוא אסור, אז הוא כאילו אסור, כלא, אסרו אותו, לא אסרו אותו - מחוץ לחוק, אלא אסרו אותו - הוא כלוא. מותר - אסור : כשהכלב משוחרר, אין להכניסו למונית. אסור - מותר : כשהכלב קשור, ניתן להכניסו למונית. =/

למעלה