התלבטות קשה

WinnerMan13

New member
../images/Emo35.gifהתלבטות קשה../images/Emo35.gif

לפני כמה זמן בערך 4 וחצי חודשים חברה שלי ניפרדה ממני מאז עברתי תקופה מאוד קשה של דמעות דיכאון ועוד כל מה שמתלווה אל לב שבור.. הייתה תקופה די ארוכה שלא דיברנו וגם כשדיברנו לא ממש היינו ידידים אלא סתם מדברים... פעם כששאלתי אותה אם יש סיכוי שאי פעם נחזור להיות ידידים כמו פעם היא אמרה שלא וזה לא יקרה אף פעם! בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש שכאילו היא משקיעה בקשר שלנו היא יותר מדברת איתי והיום אפילו דיברנו בטלפון...נכון לאט לאט כל דבר בזמנו אבל זה נראה כאילו שאם הכל ימשך ככה אנחנו אולי נשוב וניהיה ידידים טובים מאוד כמו פעם... עכשיו להתלבטות... אני לא יודע אם להגיד לה שככה אני מרגיש ואז לקחת סיכון שזה ייפסק או שזה היה רק דמיון שלי ואז זו תיהיה הרגשה לא נעימה! מה לעשות ? נ.ב "שימו עיין שימו עיין שימו עיין שימו עיין....שים שפיץ עיפרון"

TaMaRשולטת

New member
לדעתי תחכה עוד קצת כדי לראות

אם היא באמת רצינית ואם באמת היא רוצה לטפל בקשר יותר טוב ומי יודע אולי באמת בסוף תיהיו חברים שוב? אבל אם אתה אומר שבזמן האחרון יעני רק מלפני כמה זמן תתן לזה עוד קצת זמן ואז העיינינים יתגלגלו מעצמם!! בהצלחה....!!!

WinnerMan13

New member
תראי..........

לשוב ולהיות חברים אני לא כל כך בטוח שזה יקרה זה סיכוי קלוש (ככה היא אומרת..) אבל אנ'לא יודע אני מקווה שהיא באמת רצינית ושנחזור להיות ידידים טובים כמו שהיינו פעם!

TaMaRשולטת

New member
היא אמרה לך שיש סיכוי קלוש לזה לפני

שהרגשת שהיא מנסה לטפל בקשר או אחרי? כי אם לפני אז אולי היא שינתה את דעתה והבינה שהיא דלוקה עלייך עדיין או משהו כזה? מבין? העיקר לדעתי צחכה עוד קצת זמן לפני שאתה מדבר איתה על זה ותראה אם היא באמת רצינית..!

WinnerMan13

New member
היא לא אמרה שיש סיכוי קלוש!

היא אמרה שאין סיכוי שנחזור להיות יחד! אני לא יודע אם היא הבינה שהיא דלוקה עלי כי היא נמצאת בקשר עם מישהו עכשיו ! אני אחכה עוד קצת כדי לראות אם היא רצינית בקשר לזה שנהפוך להיות ידידים טובים טובים כמו שהיינו פעם ואם היא רצינית אז בכיף..אני מאוד מתגעגע אליה בתור ידידה שלי.. היא הידידה הכי טובה שהייתה לי הרגשתי שהיא ממש חלק ממני ואני עדיין מרגיש בזה!

TaMaRשולטת

New member
אתה אמרת את זה אז לא יודעת....

וסבבה תחכה ותראה יכול לצאת מזה הרבה טוב..!

טוב אז ככה(תמיד רציתי להגיד את זה!)

חעע... טוף אני חושבת שתמשיך בשיחות טלפון...! ואז תראה איך זה מתקדם...!

למעלה