הקפצה + נעיצה

zukim

New member
אני זוכר את סעיף ב'

אם תבדקו בפורום אצלנו תראו את התשובה
רמז דק עבה: ליגת תפוז/קלמנטינה

../images/Emo18.gif אני מבהיר שוב.

לא אענה על שום שאלות בנושא. אם יש לכם לבטים תעשו את ההחלטה ביניכם מה ההישג הכי גדול. לא תקבלו תשובות על זה במסרים, אז מיותר שתענו ורק אז תשאלו אם זה נכון כי לא קיבלתם תשובה ופספסתם את הצ'אנס שלכם לנחש נכון.

mg6006

New member
תגיד לי רז אתה עושה צחוק מאנשים

אתה כותב הודעה שהחידות יעלו ביום חמישי שעה 8 ואז מוחק את ההודעה הזאת.

Thierry Henry

New member
דקה אחריי עלתה הודעה נכונה

כי בראשונה שכחתי לרשום שהשבוע זה לא משתנה. ואם תפסיק לבלבל ת'מוח ולהתעסק בכל המסביב תגלה שעוד לא היו 20 אנשים ששלחו תשובה ואולי תצליח לנחש נכון ולקבל את מלוא הניקוד. כל הגולשים האחרים שראו את אותה הודעה כבר הספיקו לשלוח תשובה..

mg6006

New member
לא אוהב שאלות שמקשקשות את הביצים

אני אוהב שאלות שיש להם תשובה אחת ויחידה ולא פילוסופיות כמו השאלה השנייה שכל אחד יכתוב מגילה . אחד יכתוב על זה שנשמל מחזיק את ביורן קבור אצלו בבית, אחד יספר על זה שנמשל יש לו קודים והאחר יגיד שנמשל הביא האקר שיפרוץ להאטריק.

R o n 2 5 6

New member
רוב השאלות שיהיו לא מהסוג הזה,אז אל תמהר

לפסול את ההשתתפות שלך כבר עכשיו. היות ורמת הקושי עולה,החלטנו לתת משהו 'קל' בתור התחלה.מי שרוצה לזכות בסופו של דבר יצטרך לחשוב ולבדוק טוב.אז מה אם זאת שאלה ראשונה..

זונע

New member
השאלה השנייה בכלל לא פילוסופית

הראשונה כן...וזה גם אמרתי לרז שאני לא אוהב

Thierry Henry

New member
טוב.

בגלל שכולם טעו חוץ מאבישי וכולם ממשיכים להביע את המחאה שלהם כלפי השאלה, אני פשוט אקבל 3 הישגים הכי גדולים. אל תלכו עם זה לכל מיני מקומות מוזרים כמו 5 שערים במשחק אחד..פשוט 3 הישגים הכי בולטים מדף ההיסטוריה שלו. מה שהופך כרגע את כל המסרים שנשלחו בנושא לנכונים לפחות בשאלה 1, בשאלה 2 הרבה נפלו.

YaRiN111

New member
מה זה משנה מה התשובה ??

במילא אתם לא מחשיבים את השאלה השנייה. ופעם הבאה אתה יכול לענות בצורה יותר נאותה. סה"כ תגיד לי שאתה לא עונה על התשובה.

או שאתה תבדוק שוב לפני שאתה מתעצבן.

לא אמרתי שאנחנו לא מחשיבים את שאלה 2.. אמרתי שאנחנו נקבל 3 תשובות לשאלה מספר 1 , כשהדגש הוא על הישגים, אם יש הישגים שהדעות חלוקות עליהן אנחנו נקבל גם אותם. שאלה 2 נשארת כמו שהיא. ובטח שאני לא אגלה תשובות לאף אחת כי הכל עדיין בתוקף.

למעלה