הקפצה + נעיצה

YaRiN111

New member
טעות שלי...

הייתי בטוח שאתה מגיב להודעה של זונע, הוא רשם שם כמה מילים על השאלה ה-2 אז הייתי בטוח שאתה מתכוון לשאלה ה-2. לא נורא רז, לא קרה כלום

DEANC

New member
יש לו לא מעט בולטים

כל אחד רואה אחד אחר כבולט ביותר, למה אנחנו צריכים לנחש מה דעתך?

אנחנו מעריכים מאוד את הדאגה שלך להמשך

התחרות ומודים לך מאוד על הנכונות שלך לעזור למארגנים להמשיך עם הפעילות במקום לוותר עליה מראש בגלל חידה אחת שלא הוסברה כראוי. אתה בהחלט דוגמא למופת לכל גולש בפורום הזה לאיך להוציא לאנשים כל חשק לעשות דברים למען הפורום.

trigotrigo

New member
לירן, די.

יש פעילות בפורום... קצת להתעלות על עצמך ולהבין שגם אם זה לא נראה ככה, המנהלים משקיעים הרבה זמן ומאמצים בהכנה שלה, ואתה יכול טיפה, רק טיפה, לפרגן, במקום להתלונן. קצת קשה אז ככה לבקר בצורה בוטה? זה לא המקום, אתה יודע את זה.

אף אחד לא ביקש פירגון.

לא ישבנו לתפוז על הורידים כדי שיתנו לנו לעשות את הפעילות ולאחר מכן לגרום להם לממן לנו את הפרס (דבר שאני חושב שאף אחד לא מבין עד כמה הוא גדול) בשביל לקבל שרשורים מלאים בתגובות של
. הייתה טעות, ראינו אותה טיפה מאוחר מידי , אולי כי היינו צריכים את המבט הסובייקטיבי הזה כדי להבין שהחידה הזו, לפחות השאלה הראשונה היא באמת מאוד פשוט להבנה לכאן או לכאן. תיקנו את הטעות ומאותו רגע אין אחד שלא ענה עליה נכון. נראה לי שפה זה נגמר נושא החידה הראשונה הבעייתית. ישבנו כל השלושת המנהלים ונמאס לנו היה לראות שהפורום יבש, חשבנו והצלחנו להריץ פרוייקט שהרבה פורומים בתפוז לא יהיו מסוגלים לעשות בחיים, גם מבחינת כוח אדם , גם מבחינת תפוז. לעמוד בצד ולראות את היחס הזה זה פשוט מגעיל ומוציא כל חשק להמשיך. אף אחד פה לא עושה את זה בשביל לקבל הטבות מתפוז. אני לא מקבל כסף לפי כמות הודעות בחודש מתפוז. עושים את זה כדי שיהיה יותר מהנה בפורום, אז הייתה פאשלה כלכך מינורית שתוקנה תוך שעה וחצי ועדיין זה ממשיך? קל מאוד לשבת מול מחשב ולכתוב על כל דבר שעולה פה "לא ככה צריך לעשות". לפעמים טוב לשבת בצד ולסתום ת'פה, בטח אחריי שהטענה המוצדקת שלך כבר זכתה ליחס ותיקון! לא ביקשנו פירגון, לא ביקשנו מחמאות. רוצים להעלות את מספר הגולשים פה, רוצים להחיות את הפורום שיהיה יותר תוסס ומהנה לכולם. עם זה היחס , אז באמת תודה רבה, אבל לא תודה.

למעלה