דיון

rocket

New member
../images/Emo35.gif דיון ../images/Emo35.gif

סתם כדי לפטפט על משהו קליל שהוא לא כנס ~ אז ........ איזה קוספליי שלכם אתם מרגישים שהכי מיציתם? מבחינת כמות תמונות? מבחינת ההנאה שבלבישת הקוספליי וכו ?

CibiHeart92

New member
תמיד אחרי שאני מורידה קוספליי

אני אומרת שלא אגע בו יותר בחיים. אבל נראה לי מה שמיציתי הכי טוב הוא קורנליה הלבנה. גם כי יש לי מלא תמונות ממנה, וגם כי השתפרתי בתפירת שמלות כך שאני לא חושבת שעשיתי אותה יותר מדי טוב (מבחינת נראה עליי) מצד שני יש קוספליים ישנים שאני צריכה לצלם שוב עם תיקונים. כמו אקירה

innocence

New member
וואי, אני כל כך איתך בנוגע למשפט הראשון XDD

אני מתחילה לשנוא ואף לתעב את הקוספליים שלי החל מיום או יומיים לפני הכנס, וזה רק מתעצם בד"כ במהלך הכנס, כך שאחרי הכנס אני אומרת לעצמי שלא אגע בו יותר. לרוב זה מתממש. מצד שני, אני אומרת לעצמי שאני בחיים לא אגע בפיאת אנמה איי/יוקארי/יוקו וכל פעם משתמשת בה מחדש ._.

innocence

New member
או שהיא פשוט מתאימה להרבה דברים,

ואני מרגישה צורך לנצל אותה עד הסוף כי היא עלתה לי הרבה כסף? P:

Kienai Negai

New member
אני חושבת שההנאה בלבישת קוספליי

מתממשת בעיקר בכנסים\בפעם הראשונה, בפעם השניה שלובשים זה בד"כ בשביל תמונות וגם זה אם יש חשק. לי אישית אף פעם אין כוח למחזר קוספליי לפוטושוטס כי-תמיד- צריך לתקן פה ולתקן שם ואני מתעצלת;__; אז אין לי קוספליים שמיציתי כי את כל הקוספליים שלי לבשתי רק פעם אחת XD

innocence

New member
אני חושבת שאת לאקוס.

יש לי הכי הרבה תמונות מוצלחות ממנו, וגם לבשתי אותו הכי הרבה מכולם (אולי יש לזה קשר לזה שהוא היחידי שנשאר שלם?;)). גם הוא נוח מאוד באופן יחסי וגורר תגובות חיוביות למרות שהוא לא מפורט, ואולי בגלל.

S.Riddle

New member
הקוספליי הזה מתאים לך בצורה קיצונית.

מכל הקוספליים שלך הוא הקוספליי שלדעתי האישית פשוט עוצב *בשבילך*. אני מתפתה לומר שגם יוקארי, אבל יש משהו בלאקוס שזה פשוט... את! קקה עליך ועל הגוף\פרצוף\קיום המושלם שלך. :(

innocence

New member
עד כדי כך?

וואו, תודה! תמיד דווקא נוטים לייחס לי דמויות "מציאותיות" ופחות את אלו עם העיצובים המוזרים או עם השיער הצבעוני, לאיודעת למה - כולם אוהבים אותי עם שיער שחור.

S.Riddle

New member
איך אני אסביר את זה....

לאקוס מעוצבת יחסית מאוד "מואה", ובד"כ קוספליי לדמויות כאלה באופן יחסית "מסובך" כי אנחנו לא נראים כמו דמויות אנימה.... אבל משהו באיך ש*את* עשית אותה גרם לזה להראות כאילו ממש הפחת בלאקוס עצמה רוח חיים.... כאילו ממש הבאת את הדמות המצוירת למשהו שנראה טוב בעולם האמיתי, שזה דבר שממש קשה לעשות.

innocence

New member
~שומרת ומשננת~

כדי שיהיה לי לכל ה"מלעיזים" של "איך את יכולה לעשות קוספליי לדמות שאת לא מכירה?"
P:

3>

S.Riddle

New member
bitches need to mind their own business.

ממתי יש סיבה נכונה או סיבה לא נכונה למה לעשות קוספליי לדמות מסוימת? איזה התקטננות מטופשת, ובטח שהיא באה מאנשים שלא עושים קוספליי ולא מבינים את ההוויי המיוחד של התחביב הזה - אתה יכול להיות כל דבר, כל אחד, בלי שמישהו ישפוט אותך על זה - רזה, שמן, גבוה, נמוך, עם אף גדול או חזה קטן או רגליים גדולות; קוספליי זה עולם בלי גבולות - ומי שמנסה לשמור אותנו בתוך גדר צדקנית של "קשר לדמות" באופן מובהק לא מבין דבר ושניים בקוספליי.

innocence

New member
אני יכולה להבין את ההגיון מאחורי זה,

אבל הסיבות שלי לקוספליי הן שונות, ואין לי שום כוונה לשחק "את הדמות".
אז הנה, עובדה שאפשר לשחק "את הדמות" גם בלי להכיר אותה P:

S.Riddle

New member
בואי נעשה השוואה פשוטה לתחביב חוץ-קהילתי:

נאמר שאני חובבת טולקין מושבעת שאוהבת לבוא לכנסים כמו אייקון ועולמות, וכן כנסים של הטולקנאים שעוסקים בטולקין בלבד. אני גם קוספליירית, ומאוד רוצה לעשות קוספליי של הדמויות האהובות עלי לכנסים שלהם.
אני מגיעה לכנס כזה בתחפושת, ולא רק שחצי מהגיקים שם מסתכלים עלי בתדהמה, שאיך העזתי בכלל, מישהו אשכרה ניגש אלי ומבקש "בנימוס" שאוריד את התחפושת.

נשמע מוכר?
זה מקרה אמיתי שקרה למישהי שאני מכירה. אותם אנשים (לא כל הקהילה, כמובן) החליטו שהם יודעים יותר טוב איך להיות מעריץ של טולקין, קרי להיות אקדמאי מדופלם עם תואר שני במתמטיקה ולהתלבש בחולצות שחורות אחידות - כי להיראות אותו דבר זה מה זה מגניב!! בתור מי שגרה שני מטר מבני-ברק, יש לי ניסיון עם זה.

שורה תחתונה: לאף אחד אין זכות לומר לי שהסיבות למה שאני עושה נכונות או לא. זה כמו שאני אומרת לאנשים שאני שמאלנית והם מתחילים להתווכח איתי.... כאילו, מה יצא לכם מזה? >_>
את יודעת שאני אישית עושה קוספליי לדמויות שאני מתחברת אליהם רגשית, אבל זה לא אומר שזה יותר צודק מהסיבות שלך. אם אני מתחברת רגשית לדמות שבכלל לא דומה לי, ועושה לה קוספליי, זה יותר מקצת מגוחך; זה בעיקר חבל.

Serf SaN

New member
את רצינית?

מישהו באמת אמר לחברה שלך דבר כזה? מאיזה נימוק? ~_~ האמת שבכנס שאני עינב וסער שפטנו, מישהו ניגש אלינו ואמר לי: "ואוו, אתם ממש מוזרים" (כאילו, הוא אומר את זה בכנס אייקון, אוקי.) אז מה עניתי לו? "אנחנו לפחות מוזרים פעם ב, אתה מוזר תמיד". XD מרושע, אני יודע. אבל מי הם חושבים שהם? @_@ שאני יותר מוזר מהם כי אני מתחפש? כי אני שם דיאורדורנט? כי אני נראה נורמלי? XD (ויצאתי עכשיו בסטיגמות, אני יודע.)

S.Riddle

New member
זו ראיית עולם מעניינת ביותר.

על-פיה, תחפושות לא הולמות את הרוח האקדמאית של כנסי הטולקיאנים, שכן הם אנשי רוח מן המעלה הראשונה, ותחפושות מורידות מאיכות האירוע. לא רק זה, סיפור נוסף מעניין ששמעתי היה על כנס טולקין שבו היה אירוע סטייל הצגה של ישיבה של כל דמויות שר הטבעות, או משהו דומה. השחקנים התחפשו לדמויות, והייתה שחקנית שהייתה אמורה להיות אלפית - הלבישו אותה נורא יפה והכל היה מגניב. ניגשה אליה בחורה אחרת והציעה לה את אוזני האלף שלה שהיו עליה באותו יום. השחקנית התלהבה בטירוף ושמה אותן.... .....ואז ניגש אליה אחד ממארגני הכנס ו"ביקש ממנה יפה" להוריד את האוזניים כי הן לא הולמות את המעמד. אני לא זוכרת את הסיפור המלא, סבטה בטח תספר אותו יותר טוב ממני, אבל זה הלך פחות או יותר ככה. ואנשים מעזים להתלונן שקהילת האנימה לא מפרגנת. D:

למעלה