איפה החידון
ג ג ו צ יי New member 30/12/03 #3 למה אתה שונה את ביונס.... האמת שיש לה תחת יפה יותר משל ג'ניפר. אבל היא לא שווה לחצי מהסקסיות ל ג'ניפר. ג'ניפר ואניטה פללי לשלטון.
למה אתה שונה את ביונס.... האמת שיש לה תחת יפה יותר משל ג'ניפר. אבל היא לא שווה לחצי מהסקסיות ל ג'ניפר. ג'ניפר ואניטה פללי לשלטון.
Q QueIronia New member 30/12/03 #5 לא משנה למה... אנחנו לא מדברים עליה בפורום כי זה גורם רק למריבות... והתחת של ג'ניפר הרבה יותר יפה
J jlo9 New member 30/12/03 #6 נ''ש - אתם קולטים שיכול להיות שמחר אין שביתה???????????????????????????????????????????????????????. אוף!!!!!!!!! כבר תיכננתי לעצמי שביתה עד סוף השבוע!!!!!!!!!!!!!!! איזה עצבים!!!!!!!!!
נ''ש - אתם קולטים שיכול להיות שמחר אין שביתה???????????????????????????????????????????????????????. אוף!!!!!!!!! כבר תיכננתי לעצמי שביתה עד סוף השבוע!!!!!!!!!!!!!!! איזה עצבים!!!!!!!!!
A All I Have New member 30/12/03 #8 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא לא לא מחר אין שביתהההההההההההההה ייאיייייייייייייייייייייייי וואוווווווווווווווווווו ואל תשאלו למה חחח
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא לא לא מחר אין שביתהההההההההההההה ייאיייייייייייייייייייייייי וואוווווווווווווווווווו ואל תשאלו למה חחח
R ReeL Me ²°°³ © New member 31/12/03 #9 ../images/Emo15.gifיש מצב לשביתה!!! זאת רק אני או שזאת ג'ניפר? פה
R ReeL Me ²°°³ © New member 31/12/03 #11 תורידו את זה כבר מלמעלה אני רוצה שהשרשור לשירה יהיה למעלה!!!!!!
T this is me then New member 31/12/03 #14 חחחחחח ומכירים את התמונה הזאתי? היום מצאתי אותה זה מסט תמונות כזה שיש לי פוסטר ממנו בחדר איזה פצצצצה היא בתמונה הזאתי ובכלל בסט הזה ועשיתי רקע מדהים של הסט הזה והוא נמצא באתר נ.ב: מי שמעוניין ליצור רקע ורוצה להוסיף אותו לאתר שיגיד לי
חחחחחח ומכירים את התמונה הזאתי? היום מצאתי אותה זה מסט תמונות כזה שיש לי פוסטר ממנו בחדר איזה פצצצצה היא בתמונה הזאתי ובכלל בסט הזה ועשיתי רקע מדהים של הסט הזה והוא נמצא באתר נ.ב: מי שמעוניין ליצור רקע ורוצה להוסיף אותו לאתר שיגיד לי
R ReeL Me ²°°³ © New member 31/12/03 #16 אופס זה לא מהסט.. נכון השמלה הזאת דומה למה שכריס לובשת בקליפ?