../images/Emo34.gif
האמת היא שאני קוראת הרבה את הכתוב כאן בפורום אבל פחות, או יותר נכון כמעט ולא משתתפת. אני כבר לא יודעת איפה לחפש את האחת שלי, אולי אתן יכולות לעזור. מה לא עשיתי כדי למצוא אותה. ניסיתי בקופידון ובליינדייט, אבל שם הרוב הם רק זוגות ואלה שכבר התכתבתי איתן אחרי שני אימיילים הפסיקו משום מה (האם זה משהו שאמרתי?
) ואחרים היו בנים שהתחזו לבנות וכבר נמאס לי. בנוסף הייתי במסיבות בנתנזון וכן בלונה וגם שם לא היו בנות והנורמליות היחידות שהיו שם היו סטרייטיות (מה הן עושות לכל הרוחות במועדונים של גייז). ביום שישי האחרון נסעתי עד תל אביב לפאב מינרווה אבל היו שם רק בנות גבריות כאלה ובכלל יבש היה שם. אני כבר לא יודעת מה לעשות, הבעיה הגדולה יותר היא שלכל המקומות שאני הולכת אני הולכת עם ידידים בנים שלי וזה לא ממש נעים כי הם רק רוצים לראות אקשן, אבל אין לי ברירה כי אני לא רוצה ללכת לבד. אני מאוד אשמח להכיר מישהי אנא עיזרו לי.
האמת היא שאני קוראת הרבה את הכתוב כאן בפורום אבל פחות, או יותר נכון כמעט ולא משתתפת. אני כבר לא יודעת איפה לחפש את האחת שלי, אולי אתן יכולות לעזור. מה לא עשיתי כדי למצוא אותה. ניסיתי בקופידון ובליינדייט, אבל שם הרוב הם רק זוגות ואלה שכבר התכתבתי איתן אחרי שני אימיילים הפסיקו משום מה (האם זה משהו שאמרתי?