peaches

New member
../images/Emo34.gif

האמת היא שאני קוראת הרבה את הכתוב כאן בפורום אבל פחות, או יותר נכון כמעט ולא משתתפת. אני כבר לא יודעת איפה לחפש את האחת שלי, אולי אתן יכולות לעזור. מה לא עשיתי כדי למצוא אותה. ניסיתי בקופידון ובליינדייט, אבל שם הרוב הם רק זוגות ואלה שכבר התכתבתי איתן אחרי שני אימיילים הפסיקו משום מה (האם זה משהו שאמרתי?
) ואחרים היו בנים שהתחזו לבנות וכבר נמאס לי. בנוסף הייתי במסיבות בנתנזון וכן בלונה וגם שם לא היו בנות והנורמליות היחידות שהיו שם היו סטרייטיות (מה הן עושות לכל הרוחות במועדונים של גייז). ביום שישי האחרון נסעתי עד תל אביב לפאב מינרווה אבל היו שם רק בנות גבריות כאלה ובכלל יבש היה שם. אני כבר לא יודעת מה לעשות, הבעיה הגדולה יותר היא שלכל המקומות שאני הולכת אני הולכת עם ידידים בנים שלי וזה לא ממש נעים כי הם רק רוצים לראות אקשן, אבל אין לי ברירה כי אני לא רוצה ללכת לבד. אני מאוד אשמח להכיר מישהי אנא עיזרו לי.

peaches

New member
אכן חיפאית

טוב כתבתי לך הודעה ארוכה אבל היא כנראה נמחקה, בקיצור אני לא קבועה באף אחד מהמקומות בלונה הייתי פעם אחת ולא אחזור ובנתנזון הייתי לפני שנתיים קבועה. היום אני לא הולכת לשם פעם אחרונה שהייתי היתה לפני שלושה ארבעה שבועות, ולפני כן נעדרתי משם זמן רב

*אלה*

New member
גברת אפרסקים

קשה הסוגייה שאת מעלה, ונכונה... לא קל, ממש לא קל... יש כמה דברים שאת יכולה לעשות: א. לא ללכת עם ידידים- אני יודעת איך זה בנים, כל הקטע מדליק אותם והם סתם נהיים מעיקים. לכי עם חברה טובה או שתכירי מישהי חדשה ולכי איתה, לאו דווקא כ"דייט"! זה מה שאני עשיתי ויצאה לי מזה חברה נהדרת! ב. להכיר בצ´ט או בקופידון זה לא הולך בד"כ, זה סתם מאכזב ולא אמיתי בד"כ. אל תסמכי על זה. ג. לא בכוח - זה יגיע, קצת סבלנות. ד. הסטרייטיות שבאות למסיבות הרבה פעמים מחפשות התנסות ראשונה. אל תפסלי את האופציה הזו, רובן לא סתם הולכות לשם! זהו. אין לי יותר עצות בשבילך, אבל אני בטוחה שהאחת שלך תגיע מתישהו. המון המון בהצלחה! את מוזמנת להישאר איתנו בלי שום קשר! *אלה*

פלג^ר

New member
היי אלה תלמדי לא לפסול אף קטגוריה

מאלה שהעלית כי לפעמים מה שטוב עבורך הוא אבסורד בעבורי.יום טוב

*אלה*

New member
עד כמה שזכור לי...

וגם קראתי שוב כדי לוודא, לא פסלתי שום דבר! בכלל, אני לא פוסלת אופציות בד"כ, זה לא אופייני לי. תקראי שוב, יקירה, אולי לא הבנת אותי נכון?

פלג^ר

New member
אני מצאתי את אהבת חיי דווקא בפורום

מקום שלא כל כך ניראה לך בהודעתך.ניפגש בטורקיהההה בהופעה.אוהבת

*אלה*

New member
הפורום דווקא נהדר!

דיברתי על צ´טים וקופידון, שזה משהו אחר לגמרי... גם לי יש סנטימנטים מיוחדים לפורום. נתראה גם נתראה!

peaches

New member
אני מסכימה

עם כל מה שאמרת אבל זו ממש בעיה שאני לא יודעת איפה למצוא חברות לצאת איתן למקומות כאלה. בעיקרון אני יכולה להיות חברה של מישהי שאני יוצאת איתה למקומות האלה אבל כאן שוב אנו חוזרים לנקודת ההתחלה של איך להכיר מישהי

*אלה*

New member
תראי...

יש כל מיני דרכים... אני למשל הכרתי את החברה שלי לענייני בנות כאן בפורום! תהיי איתנו קצת, אולי גם את תמצאי! שמחה תמיד לעזור (אם הייתי גרה בסביבה, הייתי מציעה לך להצטרף...) *אלה*

plus

New member
פיצ´-פיצ´ ממי

יש עוד רבות כמוך וכמוני... ומזל שיש כי זה מתחבר טוב בעיקר כדי ללכת יחד למקומות שווים ולחסוך מבוכה של לבד! אז זה פתרון אחד. האמת גם אני יצאתי פה ושם אבל זה לא זה וגם אם כן זה עדיין לא היה זה.. אבל אסור להתייאש וצריך להמשיך ללכת לפאבים ומסיבות אפילו סתם כדי להיות בסביבה תומכת ויפה (עד כמה יפה שאפשר..) וזה יקרה בסוף. זה מה שמחזיק אותי.. ואגב רוב המערכות יחסים שאני מכירה (בנות כמובן..) התחילו ממקום עבודה מגורים לימודים ולא ממסיבות. אני מתחילה ללמוד בקרוב אז יש לי במה לתלות תקווה (שווא?
).. בקיצור - אוףףףףףףףףףףףףףףףף אבל צריכים להיות אופטימים! בואי לתאטרון תמונע בשישי יש הופעה של קורין אלאל ואח"כ מסיבת נשים, הרבה יהיו ואין הגבלת גיל! גם אם זה רק כדי להעביר ערב זה נחמד לא? בהצלחה אחותי היקרה...
לירון

למעלה