peaches

New member
אשמח ללכת למסיבה אבל לא לבד

טוב האמת היא שאני לומדת באוניברסיטה הפתוחה כך שזה מעט שונה מהאוניברסיטה הרגילה במיוחד שאני לא אוהבת ללכת לשיעורים. בעבודה שלי האמת היא שיש בנות שהייתי בשימחה יוצאת איתן אבל אני לא חושבת שזה רעיון טוב תורמת לכך העובדה שהן כאלה מרובעות ועם חברים בנים או פשוט סתם סטרייטיות. בקשר למסיבה מאוד אשמח לבוא אבל לא לבד כפי שכבר אמרתי], אני גם באה מחיפה ואין לי מושג איפה המקום הזה נמצא. בקשר לתומכת אני לא יודעת ניסיתי לדבר עם כמה בנות בפאב היבש הזה והן היו כל כך לא חברותיות שאמרתי יאלה הולכים ולא חוזרים, חבל כי הן הפסידו נכס
. בקשר לסביבה יפה אני גם בכלל לא בטוחה כי מה שראיתי עד כה זה ממש בדיוק ההיפך אבל אשמח לשמוע חדשות. דרך אגב ראיתי אתמול את הסרט ג´יה ונדלקתי על החברה של ג´יה, לינדה קראו לה אני חושבת, והאמת היא שמאוד הזדהתי עם ג´יה בקשר למערכת היחסים שלהן (לא הסמים) כי אני בדיוק כזו.

plus

New member
וואלה הבלונדה היא משהו משהו

היא גם באי-אר לסבית... ובקשר לחיפה... כל חיפה מ ו צ פ ת לסביות ודו!!!! אבל ממש. נראה לי שאת צריכה להתחיל ללמוד שם!!!! פעם באה שיש משהו אולי נארגן שכולן ייפגשו, כי לתמונע לא הרבה באות ואני גם באה עם חברותיי הסטרייטיות.. אבל פעם באה תצטרפי! וכל הכבוד לך על "הן הפסידו נכס"!!!! צודקת אני בטוחה! ככה זה - מי שמאמין בעצמו בסוף יצדיק שיש במה להאמין. יאללה אני באיחור היסטרי.. עד הערב שלום!!!
לירון

peaches

New member
למה אני גרה בחיפה כל חיי ../images/Emo14.gif

ולא מוצאת לכל הרוחות והשדים הסהרוריים אפילו בחורה לסבית או דו אחת וכל הידידים הבנים שלי וכל מני אחרים מספרים לי על בחורה דו פה ובחורה דו שם ובחורה דו כל הזמן... לדוד משה היתה ... אה אופס זה כבר משהו אחר
אז קדימה לארגן משהו אפילו השבוע ואפילו עכשיו לכל הרוחות. כי אני מרגישה כמו איזה אסיר שיצא מהכלא אחרי הרבה זמן שלא הרגיש אישה. אבאמת מה שהיה לי בזמן האחרון היה יותר דוחה מאשר משהו אחר. טוב אני מקוה שתקבלו בהבנה ובבדיחות הדעת את פרץ הרגשות שלי.

פלג^ר

New member
תיתקשרי אליי מתיי שבא לך.אני שכנתך

הקרובה.אל תתביישי מתוקה

peaches

New member
כן אבל אין לי כבר את הטלפון

ואם אני לא טועה האם את היא זו שהתקשרה אלי ב- 4 לפנות בוקר? את לא חייבת לעשות שיחה לא מזוהה. אשמח להפגש

פלג^ר

New member
היי פיצי ברצון הייתי מתקשרת ב 4

לפנות בוקר אך הייתי קצת עסוקה.ב.אין לי את טלפונך סורי מתוקה.מון*

plus

New member
חיפה מוצפת.. אני מהמרכז ומכירה שם 4 ../images/Emo8.gif

peaches

New member
גם אני מכירה הרבה לסביות

בחיפה מהתקופה שהייתה לי חברה והייתי פעילה בקהילה אבל באף אחת מהן לא הייתי נוגעת. אני לא רוצה שזה ישמע לא יפה אבל זו פשוט האמת.

peaches

New member
טוב אני מצטערת פשוט חשבתי ../images/Emo33.gif

שאולי זו את אבל אשמח אם תתקשרי או תשלחי לי את הטלפון שלך

at_li

New member
יאללה בואי למסיבות שלי תאמיני לי תה

לולולולולולו ברוכה הבעל לקן הצרעות הלסבי של תפוז:))) הרבה סנוביות אבללללללללל מלא חמודות נשמות עיניים כפרות:)))) תעשי חיים אם את בת"א קפצי לקן הילל הזקן 6 אחלה מקום מותק

בוביט

New member
peaches

לפי דעתי... את מחפשת יותר מידי.. אני חושבת שמוציאים במקום שלא מחפשים ואת לא צריכה להיות כל כך לחוצה לקשר.. תני לזמן לעשות את שלו... בנתיים את יכולה להכיר בנות שאיתן תלכי למקומות האלה אם לא נוח לך עם גברים.

למעלה