Our SuperNatural

gali109

New member
שמתם לב שעכשיו יש מכה בתפוז של סגירת פורומים?

מה זה הדבר הזההה כל פורום שאני מכירה נסגר..(כולל מגרש ביתי)

gali109

New member
אני חושבת שבגלל שלא מעדכנים או שאין הרבה תגוב

תגובות או משהו כזה...

larisa125

New member
../images/Emo54.gifעונה

דבר טוב \ רע שקרה השבוע:
- הייתי סוף סוף בים, שנת הלימודים עוד מעט נגמרת...
- הלכתי בערב אז יש לי חצי שיזוף
וקיבלתי ציון ממש גרועעעעעעע במחבן במתמטיקה, בכיתה אני תמיד מקבלת מאיות אבל בתכנית של בר אילן אני לא תמיד מקבלת תיונים כ"כ גבוהים וזה מתסכל אחרי שהתרגלתי לקבל תמיד ציונים טובים לקבל פתאום ציון שהוא בקושי עובר, זה כמו סתירת לחי רגשית(מונח שלמדתי מספר בפסיכולוגיה
) שיר שעשה לכם ת'שבוע: השיר הזה של ג'סטין T ומהשמו, שאני לא זוכרת איך קוראים לו...בקיצור יש שם מכונית שברולט בקלים וזה כל מה שאני זוכרת...לא שמעתי מוזיקה השבוע כ"כ וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
-איך לקרוא אנשים מאת איזשהי פסיכולוגית אחת שאיני זוכרת את שמה. והספר "עלי כותרת עפים ברוח" מאת וי.סי.אנדרוס התחדשות השבוע: טבעת חדשה, עם פרח ממתכת ואבן כחולה במרכז, שאני פשוט מאוהבת בה אבל משום מה כולם חושבים שהיא מכוערת... רוצים\ות להוסיף משהו? יצא לי סיכום מה-זה חופר

A m e l y

New member
חח אני: 33 במתכונת האחרונה../images/Emo163.gif

את מוזמנת להתנחם
בקטנה,אל תדאגי יותר מידי לציונים-כל עוד הבגרות סבבה,והיא בד"כ תמיד יותר קלה

larisa125

New member
קיבלתי ציון

אוי, אני לא יכולה לכתוב פה, אחותי יכולה לראות ולספר לאמא שלי.... טוף...קיבלתי... פיפטי סבן

A m e l y

New member
פיי יא..אצלנו בהקבצה ציון כזה הוא ציון נדיר

ועם כמה שזה עגום גם מאוד נחשק...

A m e l y

New member
י"א מדעית

אז המבחנים שלנו מאתגרים יותר מהבגרות...בלשון המעטה

larisa125

New member
דרך אגב,

מי מעוניין לעשות רשימת תפוצה של הפורום? נרכז את המיילים, ICQ ומסנג'רים של חברי הפורום ונשלח בקובץ וורד. כמובן לא על גבי הפורום אלא דרך המסרים של תפוז, אז לא לכתוב פה בינתיים, מי שמעוניין שירשום פה-

למעלה