Our SuperNatural

mor1450

New member
אני ../images/Emo41.gif

דבר טוב שקרה השבוע: השלמתי שעות שינה של שבועיים שיר שעשה לכם ת'שבוע: NickelBack -I'd come for you וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=JtrRQOzPbCI&feature=related תמונה שעשתה לכם ת'שבוע
ספר\סדרת השבוע: דם חם של הרלן קובן המלך וmental התחדשות השבוע: מיתון
רוצים\ות להוסיף משהו? אני עייפה

עונה,

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: הלכתי לים :] \ נישרפתייי
שיר שעשה לכם ת'שבוע: ברחוב - חן אהרוני וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: X תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אני במהירה אין לי כוח, ספר\סרט\סדרת השבוע: X\ וולברין המקור \ על טבעי, האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית, סמולוויל השבוע הפרקים של הסדרות היו ממש יפים
התחדשות השבוע: ממממ נירשמתי למכון כושר ?
רוצים\ות להוסיף משהו? שיהיה לכולכם שבוע טוב :]

A m e l y

New member
רציתי לקנות את דם חם

אבל אני מתלבטת בינו לבין "דיו חיוור" של קובן לבין "מסדר" שחור של מר. בחור שאני לא זוכרת את שמו. אם קראת אותם אנא המליצי

mor1450

New member
לא קראתי את שני הספרים שציינת

אבל ספר של הרלן קובן לא יכול לאכזב :) אני ממש ממש לקראת הסוף של 'דם חם'- ספר מותח, לא צפוי וממכר ברמות את יכולה לקרוא פה את הפרק הראשון- http://e.walla.co.il/?w=/236/1479047

to the end1

New member
אני קראתי את דיו חיוור וברגע שאת מתחילה לקרוא

את הספר הזה,את שוכת איפה את חיה אי אפשר להפסיק לקרוא אותו הוא סוחף אותך ואת לא עושה כלום חוץ מהספר.

יששש!! שמתי לב שהרבה מהפורום שומעות ניקל :)

אוי, ו-Iris זה כזה שיר טוב! חרשתי עליו במשך חודשים ועדיין לא נמאס לי.

A m e l y

New member
שמתי לב שאני אולי היחידה בעולם

שלא סובלת את ניקלבק...כל השירים שלהם נשמעים אותו הדבר

רעותוש02

New member
להלהלהD:

טוב\רע: חזרתי מקודם משבת בקריית גת הינו בים והיה חביב חוץ מ שאיזה נערים בים משכו את תשמות ליבי שאני אסתכל עליהם ואיך שסובבתי תראש בא גל ענקי עלי שהטביע אותי והם הצביעו עליי חיכו לזהו צחקו הבני אלף >.> שיר שעשה תשבוע: יו רייז מי אף-ווסטלייף :ספר:סיימתי את צופן דה וינצ'י[הגיע הזמן
] אהםםםםם אני שונאת שאנשים בים צועקים מדוזה מזודה >.> ושאני לא מקבלת שום צבע XDD

larisa125

New member
גם אני לא מקבלת שום צבע...

ואני מאלה שצועקות "מדוזה מדוזה" יש לי בכלל פחד מכל מיני דברים בים...אני רואה שקית בים (ואני לא רואה טוב מרחוק, אני צריכה משקפיים כך שאני לא יכולה להבדיל בין שקית למדוזה) ואז אני מתחילה לצרוח ולברוח ... גם לי יש סיפור מהים...הייתי עם בת דודה שלי ובא אלינו מישהו ואמר שהוא ראה אותנו כשהוא וחברים שלו דגו, וחשב לעצמו, איך זה שלא קר לנו במים האלו? (כמה מתחשב מצידו...) ואז התחיל להציע לנו לבוא איתו לדוג (התגובה שלי: לא תודה...) ולהצטרף לקונצרט שהוא עושה לגלעד שליט (התגובה שלי: אנחנו לא מעוניינות) והוא: " לא תודה, אנחנו לא מעוניינות...איזה מנומסת את...מישהי אחרת כבר מזמן הייתה שולחת אותי לעזאזל...)

A m e l y

New member
איזה וויקנד...

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: זיגי בר עם חברים בשישי/רבתי עם אבא שיר שעשה לכם ת'שבוע: מיקס של sesto sento עם gataplex לprecious-depeche mode וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: .... תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: מיום שישי,פעם ראשונה שצלם מסיבות תופס את הצד הטוב שלי...אני אשקול להעסיק ת'בחור ספר\סרט\סדרת השבוע: סופו של מיסטר Y שסיימתי בשעה טובה-ספר מומלץ,סוף מסריח/קזינו רויאל/אין התחדשות השבוע: עשיתי שופינג עם מאמא וקניתי 5 חולצות ושמלת ג'ינס רוצים\ות להוסיף משהו? המורה שלי לספורט שיחק סנוקר שולחן לידנו...זיהה אותי
פאדיחה

למעלה