סכמ"ש

• פותח הנושא uvita
  • פורסם בתאריך

uvita

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gifסכמ"ש

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע:
האיש שעשה לכם את השבוע:
שיר השבוע:
מאכל השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
תמונת השבוע:
המלצת השבוע:

uvita

New member
מסכמ"שת

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: לקבל חיבוק אוהב ומלא תמיכה מאורי. הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: לא התקבלתי לתואר שני במה שרציתי/איסתא עשו לי את המוות והוצאתי את הגרון שלי מצעקות עליהם/ לחץ לקראת הלימודים והמון ספקות/ איבוד כמעט מוחלט של האמונה שלי בעצמי וביכולות שלי. האיש שעשה לכם את השבוע: אורי! שיר השבוע: Holiday - Greenday מאכל השבוע: שניצל סרט/ספר/סדרת השבוע: שרק/מנספילד פארק (ג'יין אוסטין)/פרוייקט מסלול התחדשות השבוע:מצלמה דיגיטאלית ויורו לקראת פראג. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פראאאאאג!!!!!! תמונת השבוע: המלצת השבוע: ממליצה לעצמי להאמין יותר בעצמי.

ElPelado

New member
:)

מאמי שלי.... יהיה בסדר ועכשיו חושבים רק על פראג ולא על לימודים ולא על עבודה ולא על הבוס המעצבן. רק שנינו :) בקשר לשיר השבוע.... כל כך נכון! חיפרנת לי את המוח! כל חצי דקה שרת את 4 המילים הראשונים של השיר (כולל הגיטרה "תה-תה, תה-תה-תה, תה-תה-תה, תה-תה-תה-תה") חחחחחחחחחחחח לגבי ההמלצה, בואי נתחיל מזה שאני מאמין בך טוב? נשיקות!

Tsuf w

New member
מסכמת

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: שתי חברות שלי חזרו לארץ אחרי חצי שנה ושנה בחול:)
(אני הבן אדם הכי מאושר ביקוםXD חחחח) הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: הלימודים התחילו האיש שעשה לכם את השבוע: החברות האלה:) שיר השבוע:Tattoo-Jordin Sparks מאכל השבוע:גלידה סרט/ספר/סדרת השבוע:קורא המחשבות התחדשות השבוע:בית ספר חדש?! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:שיהיה מדהים מלאה הפטעות טובות כייפי ...(רק דברים טובים) תמונת השבוע: המלצת השבוע: אל תיתנו לאף אחד לקחת את האושר שלכם

SSAAMMEEYY

New member
../images/Emo34.gifמסכמ"ש

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: -שהזמינו אותי למסיבה שממש רציתי ללכת הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: -בסוף לא היה מקום באוטו בשבילי ;[ האיש שעשה לכם את השבוע: -מישו מהבסיס שלי. שיר השבוע: -נינט טייב - הללויה. מאכל השבוע: -הכיסוני עוף הסינים האלה... איך קוראים לזה? סרט/ספר/סדרת השבוע: -טרו בלאד 2 התחדשות השבוע: -אני חי על 10 שקל ביום, איך אני יתחדש עם זה במשו? משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: -לעבור תאוריה שוב (כי הקודמת פגה תוקף >< ) תמונת השבוע: המלצת השבוע: - לרוץ עם מוזיקה...

רעותוש02

New member
D:

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: אממ באולינג ברביעיD: הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: אממ לאזוכרת משו רע במיוחד האיש שעשה לכם את השבוע: המורה שלא באה היום XD שיר השבוע: אול דיז טינגס אי הייט של בולט מאכל השבוע: צ'יפס שאמא הכינה D: ועוגת יומולדת [כולם להגיד מזל טוב מזה:p] סרט/ספר/סדרת השבוע: אממ וואי יש לי חתיכת בלאק אאוט.. הדבר היחידי שראיתי השבוע זה דת' נוט >< התחדשות השבוע: אין O: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אממ אין XDD תמונת השבוע:

Marsnik1

New member
../images/Emo54.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:הכי טוב? אני מאמינה שזה עוד לפני
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע:המ.. היה לחוץ בעבודה. האיש שעשה לכם את השבוע:הו! מישהו ממש ממש אדיר! שיר השבוע: Handjobs For Jesus- Goldfinger מאכל השבוע:לא היה כלכך הרבה, אבל גליגה ותה לימון! סרט/ספר/סדרת השבוע:אני כריסטיאנה פ
התחדשות השבוע:מצלמה! :] משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הסופ'ש תמונת השבוע: המלצת השבוע:גלידת לימונענע

Blackice

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: סופ"ש עם מיכל
ויומולדת שלה.. ^_^ הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: עושים לי בעיות בסגירת התואר האיש שעשה לכם את השבוע: מיכל
שיר השבוע:
מאכל השבוע: סינטה. סרט/ספר/סדרת השבוע: Harry Potter and the Deathly Hallows התחדשות השבוע:האתר שלי עבר לגוגל ועבר מתיחת פנים מטורפת! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בית לבד! למשך חודש... תמונת השבוע: המ.. תמונת הרקע של האתר שלי? לקח לי מלא זמן לערוך אותה.... המלצת השבוע: אמ... לבקר באתר שלי? ולתת לי רעיונות איך לשפר את עמוד הבית?

למעלה