קח עוד עוגי(ה), תרגיש הרבה יותר טוב סולחה
ע עודד א New member 25/3/03 #34 דניאללללללל-בוא שנייה, יש לאבא משהו לומר לך : כתב יפה הבחור. למרות הגיהנום - קח אותו קרוב. ראבאק, נראה שהאיש רוצה. ואם הוא יעשה בעיות, אני כבר יודע איפה הוא גר ואיך קוראים לו. יש לי קלטות אירוויזיון של כל שנות ה-90 ואני לא מהסס להשתמש בהם (אוהד, ראה הוזהרת !!!!)
דניאללללללל-בוא שנייה, יש לאבא משהו לומר לך : כתב יפה הבחור. למרות הגיהנום - קח אותו קרוב. ראבאק, נראה שהאיש רוצה. ואם הוא יעשה בעיות, אני כבר יודע איפה הוא גר ואיך קוראים לו. יש לי קלטות אירוויזיון של כל שנות ה-90 ואני לא מהסס להשתמש בהם (אוהד, ראה הוזהרת !!!!)
F Falcor27 New member 26/3/03 #37 אולי תשתמש בקלטות עלי ../images/Emo3.gif ולך דניאל מתוק , אני מאחל במה שתחליט ויש לי הרגשה שכבר החלטת...
אולי תשתמש בקלטות עלי ../images/Emo3.gif ולך דניאל מתוק , אני מאחל במה שתחליט ויש לי הרגשה שכבר החלטת...
X xanadu New member 26/3/03 #39 יש לי רעיון יותר טוב תזמין אותו ל-100 הגדולים. (אלה היו שישים שניות של קסאנדו בהומור עצמי)
L Liroy26 New member 26/3/03 #40 והוא לא היה משהו שחושבים על זה... עדיף כבר ניתוח להרמת רצפת הסינוסים (שאלו את רופא השיניים שלכם) ללא הרדמה.
והוא לא היה משהו שחושבים על זה... עדיף כבר ניתוח להרמת רצפת הסינוסים (שאלו את רופא השיניים שלכם) ללא הרדמה.
X xanadu New member 26/3/03 #43 ../images/Emo188.gifאתה שם, פריפריה../images/Emo188.gif אל תתחיל איתי על הבוקר, למה חבל על המכנסיים המוזהבות שלך שיושבות עליך כל כך יפה, חבל.
../images/Emo188.gifאתה שם, פריפריה../images/Emo188.gif אל תתחיל איתי על הבוקר, למה חבל על המכנסיים המוזהבות שלך שיושבות עליך כל כך יפה, חבל.
מ מהורהר בנפשו New member 26/3/03 #47 How Rude! ../images/Emo2.gif (C) סטאפני טאנר, הילדה והבלונד. Nasty Nasty Nasty