פרק ב'

Liroy26

New member
לא זכור לי שהתלוננת

כשאני עשיתי לך דברים מאחורי הגב...

תשובה+משפט חזק

קודם כל, אני באופן אישי אדם שנוטה לתת אמון מהר מאוד (ויש אומרים מהר מדיי). זה אומר שאני ישר נפתחת בפני אנשים, נותנת מעצמי, לא מסננת את המילים, את הרגשות... הברוטו שווה לנטו. משהו כזה. מי שמכיר אותי כבר יודע את זה. בדיוק אתמול, כשישבתי בערב מבועסת רצח בגלל מישהו שפגע בי מאוד, אמרתי לחברה טובה שלי שאני מקנאה באלו החשדנים, שמטילים ספק באנשים חדשים, בקשרים חדשים, במערכות יחסים חדשות. האנשים האלו מגנים על עצמם טוב יותר מאשר אנשים כמוני, שנותנים הכל מייד... ובינינו, זה תמיד נראה לי הכי מושך וסקסי להיות סגור (יש בזה מיסתורין) או חשדן ובלתי מתמסר (כולם אוהבים את ה- Hard to get, לא?) אז אני חשבתי לרגע שאני רוצה להיות כזאת סגורה ואפלה, ולא מתמסרת בקלות (אני מדברת על התמסרות ריגשית, סוטים!) והחברה המקסימה שלי אמרה לי משפט מאוד חכם ששמעה פעם: Better burn out than fade away וזה נכון. בגלל שאני נותנת אמון באנשים ונפתחת בקלות, אני זוכה להכיר אנשים רבים יותר ולחוות חיבורים חזקים יותר עם אנשים טובים באמצע הדרך. כך אני חיה את החיים בכל גווניהם וחשה את ריגשותיי בכל גוני-הרגשות האפשריים. אם לא הייתי נפתחת בקלות ונותנת אמון באחרים, לא הייתי זוכה ברבים מחבריי הטובים. אם לא הייתי נותנת מעצמי את כל מה שיש לי לתת, לא הייתי חווה אהבות גדולות ומלאות ריגושים כפי שחוויתי כמה פעמים בחיי. נכון שגם היו נחסכים ממני אי אלו כאבי לב, אבל זה היה שווה בשביל הדברים הטובים שחוויתי בדרך, בשביל האנשים המדהימים שנכנסו לחיי (חלקם קוראים את זה , בוודאי, אז: אני חולה עליכם!) בשביל הימים השמחים והלילות הסוערים שעברו עליי בדרך, ובשביל כל מה שעוד יבוא. דניאל, יקירי, אחרי ליל אמש דעתי מחוזקת. לך אחר ליבך ומה שהוא אומר לך. מצד אחד אל תעשה דברים שאינך שלם איתם, אבל אל תוותר על דברים/אנשים שאתה רוצה, אוהב ועורג אליהם בשל פחדים. אהבת אמת לא קל למצוא. אוהבת, אנאבל.

.m

New member
ובכן, אני חושבת ש...

it's better to have loved and lost, then to have never loved at all נכון, יש בזה סיכון (שישבר לך הלב
), אבל התוצאה (אהבה גדולה
) שווה יותר, לא? מה שכן, הייתי מוסיפה שאלה אחת קודם: האם אתה איתו כי זה מה שאתה רוצה, או מסיבות אחרות? אם התשובה היא כי אתה רוצה - אז "לך על זה", פשוט בגלל שאתה רוצה, ועזוב את כל הדברים האחרים (אחרי הכל החרטות שלנו בחיים קרשורות בד"כ לדברים ש*לא* עשינו...) ואם התשובה היא כל דבר אחר - עזוב ותמשיך הלאה, עד שיבוא הבחור(ה?) שאתה *רוצה*. בכל מקרה, אני בהחלט חושבת שאתה מכיר את עצמך, ואת המצב, טוב יותר מכל אחד אחר, ואין ספק שרק אתה יודע מה נכון עבורך. בינתיים קבל
ואיחולי
mai

spainbar

New member
האמת היא שבאתי עם תגובה מוכנה

כי אמרתי לך כבר מקודם מה דעתי, אבל אחרי שקראתי את דברי כל המלומדים לפניי אני עומד שוב בסימן שאלה, כי אני מאד מסכים עם כל מה שאנאבל כתבה (נשיקה וחיבוק מגיעים לה) בהקשר לעובדה שעם כל אדם יש סיכוי שניפגע, בכל מערכת יחסים יש סיכון (גם אחרי 30 שנה תוכל לגלות שהוא בגד בך)... אבל צריך לתת הזדמנות לאותו אדם שאיתו כן רצית לבנות קשר להכניס אמון חזרה. מצד שני אני מאד מזין ותומך במה שאמט אמר, שכניסה למערכת יחסים מראש עם ספק וחוסר ביטחון כל כך רב זה בעייתי מדי... לסיכום, כמו שכולם אומרים - רק אתה יודע, אבל אני מניח שאני עדיין נוטה לצד שאומר שאתה צריך ללכת על זה. ס'

xanadu

New member
פשוט וקל...

בלי למה, בלי מדוע, בלי איך ובלי מה יקרה. יש רגעים בחיים שהלב תופס את המושכות ומוביל אותך ואתה פשוט צריך ללכת אחריו, רק בשביל שבעוד כמה שנים לא תגיע למצב שתחוש את ההחמצה הגדולה של חייך.

וגם לי יש מה להגיד :)

אתה צריך לפשט את העניין. ספקות תמיד יש, הפתרון הקל הוא להמשיך בשגרה ולהמנע מטלטלות כאלה ואחרות, בכלמיני תואנות, ואפשר להכנס לתוך הבלגן ולהכניס את עצמך למערבולת..(מהדברים האלה מורכבים החיים לא?) אז? להמשיך בשגרה ולחכות לבא בתור שיגרום לך לפרפר או להכנס להרפתקאה הנוכחית? פשוט תבחר מה מתאים לך יותר עכשיו, על סמך היכרות שלך עם עצמך ונסיון העבר.

אוהד 21

New member
אתה פשוט מדהים .

דניאל מתוק , אני מבין את כל החששות והפחדים שמקננים בך אחרי הגיהנום בשלושה סיבובים שהעברתי אותך בגלל הסיפור עם ... נקרא לו טל , אם רק היית יודע שמהרגע הראשון שבאמת ראיתי אותך (ואני לא מתכוון לחיצוניות) רציתי אותך כמו שלא רציתי גבר בחיי . הרי לא הייתי זורק את טל ואת כל מה שהוא יכול היה להציע לי ולקריירה שלי אלמלא הרגשתי את מה שאני מרגיש ואלמלא העובדה שבכל רגע נתון במחיצתו ובמיוחד בסופ"ש באילת חשבתי וחשקתי רק בך , לא הפסקתי להעביר בראש את הלילה שישנת אצלי ואת תחושת האושר המדהימה שהיתה בי כשהתעוררתי בבוקר בזרועותייך . ואיך שהיתי בודק בלי סוף אם התקשרת או שלחת SMS , וכשכעסת עלי על אותו ערב שהשתכרתי למוות (בלשון המעטה) רק חיפשתי את הרגע שאוכל להתחמק ממנו ולהתקשר אלייך , לבדוק מה המצב אצלך... מבחינתי זה אתה ורק אתה , הפכתי לא מעט עולמות כדי לקבל הזדמנות לעמוד מולך ולהסביר את עצמי , אני באופן אישי מוכן לתת את כל מה שבי למענך , גם אם זה אומר ויתורים מסויימים (אל תדאג, אני לא מתכוון לויתוריי קריירה , שם נמצא כבר את עמק השווה) , אם רק היית יודע איך אני מרגיש שעולה בי המחשבה עלייך... לגבי שיחתינו בנושא פרק ג' , לא היתי צריך לומר את הסיבה שבגללה היתי בטוח כל כך לגבי סיום הפרק בהצלחה... תודה על העיצה לחיים שנתת בעקבות זאת , רק חשוב לי שתדע שהדבר לא נאמר מתוך רוע , מגלומניות או אגוצנטריות מטורפת אלא מתוך זה שאני פשוט רוצה אותך , ושיש לי רגשות מסויימים כלפייך שאני לא מוכן לוותר עליהם משום סיבה ובשום דרך . אוהב , אוהד .

האם תפנית בשירשור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

וואו, זה נהייה ממש טלנובלה פה, ואני לא צוחקת על אף אחד, חס וחלילה
אני פשוט מתה לראות מהיקרה בהמשך, אז
דניאללללללל
בוא כבר ותגיב לאוהד
נווווּ
[כבר אמרתי פעם שאני רומנטיקנית חסרת תקנה??]

טלנובלה ?

אנדרסטייטמנט המאה.. אני כבר יצאתי בבלבלה רצינית - מה ייגמר פה? את אמא של עוגי? מה שאומר שעודד אבא של עוגי? מה שאומר שעוגי הוא יורש העצר של הפורום השכן? מה שאומר שיכול להיות שדבש בעצם רוצה את הפורום בסתר, וזומם השתלטות עויינת ? ואם את ועודד תתגרשו? מי יקח חזקה על הילד? והעסק המשפחתי?? ואיפה דניאל איפה? |מכרסם ציפרניים| + |פופקורן|

../images/Emo6.gif

ועוד לא הכרת את הבת, אחותו של עוגי'לק... תאמין לי, זה הולך ומסתבך... בכל הנוגע לליכלוכים שניסית להציג פה (מי אמר צהובונים?|), אני בוחרת בזכות השתיקה (מי אמר נעמי?!) אבל את העניין של דבש אני מבטיחה שאבדוק

דבר נסיך ה../images/Emo47.gif

מהורהר יקר. וואט דה פאק הקשר? עוגי בכלל זומם להשיג את הניהול על פורום באפי קוטלת הערפדים, ולהחרים משם את כל המשתמשים הנלוזים... והעזרה של מר א' וגברת האחת והיחידה (ע"ע אבא ואמא) שווה לתחת (כשם משפחתם)... עם זאת, כמובן שיש מניעים נסתרים על האג'נדה של עוגי... ואת דבש
אל תערב בזה

רק לא את באפי!

זה מה שהעולם צריך, עוד פורום מלא באוחצ'ות גותיות..
אנאבללללל! תרסני את הבן הסורר שלך!

למעלה