תשובה+משפט חזק
קודם כל, אני באופן אישי אדם שנוטה לתת אמון מהר מאוד (ויש אומרים מהר מדיי). זה אומר שאני ישר נפתחת בפני אנשים, נותנת מעצמי, לא מסננת את המילים, את הרגשות... הברוטו שווה לנטו. משהו כזה. מי שמכיר אותי כבר יודע את זה. בדיוק אתמול, כשישבתי בערב מבועסת רצח בגלל מישהו שפגע בי מאוד, אמרתי לחברה טובה שלי שאני מקנאה באלו החשדנים, שמטילים ספק באנשים חדשים, בקשרים חדשים, במערכות יחסים חדשות. האנשים האלו מגנים על עצמם טוב יותר מאשר אנשים כמוני, שנותנים הכל מייד... ובינינו, זה תמיד נראה לי הכי מושך וסקסי להיות סגור (יש בזה מיסתורין) או חשדן ובלתי מתמסר (כולם אוהבים את ה- Hard to get, לא?) אז אני חשבתי לרגע שאני רוצה להיות כזאת סגורה ואפלה, ולא מתמסרת בקלות (אני מדברת על התמסרות ריגשית, סוטים!) והחברה המקסימה שלי אמרה לי משפט מאוד חכם ששמעה פעם: Better burn out than fade away וזה נכון. בגלל שאני נותנת אמון באנשים ונפתחת בקלות, אני זוכה להכיר אנשים רבים יותר ולחוות חיבורים חזקים יותר עם אנשים טובים באמצע הדרך. כך אני חיה את החיים בכל גווניהם וחשה את ריגשותיי בכל גוני-הרגשות האפשריים. אם לא הייתי נפתחת בקלות ונותנת אמון באחרים, לא הייתי זוכה ברבים מחבריי הטובים. אם לא הייתי נותנת מעצמי את כל מה שיש לי לתת, לא הייתי חווה אהבות גדולות ומלאות ריגושים כפי שחוויתי כמה פעמים בחיי. נכון שגם היו נחסכים ממני אי אלו כאבי לב, אבל זה היה שווה בשביל הדברים הטובים שחוויתי בדרך, בשביל האנשים המדהימים שנכנסו לחיי (חלקם קוראים את זה , בוודאי, אז: אני חולה עליכם!) בשביל הימים השמחים והלילות הסוערים שעברו עליי בדרך, ובשביל כל מה שעוד יבוא. דניאל, יקירי, אחרי ליל אמש דעתי מחוזקת. לך אחר ליבך ומה שהוא אומר לך. מצד אחד אל תעשה דברים שאינך שלם איתם, אבל אל תוותר על דברים/אנשים שאתה רוצה, אוהב ועורג אליהם בשל פחדים. אהבת אמת לא קל למצוא. אוהבת, אנאבל.