סכמ"ש

Bi Free

New member
../images/Emo34.gifסכמ"ש../images/Emo34.gif

(ארז צריך Bi-FLAG!) הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: פגשתי שוב את אבנר, היה מדהים! (ארז ומיכל תודה!!!) וההופעות של פלאפון והתפוחים. הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: לא קרה משהו רע במיוחד האיש שעשה לכם את השבוע: אבנר... שיר השבוע: וואו יש מלא שרצים לי בראש welcome to my life / simple plan (קליפ ומילים) מאכל השבוע: מממ יש פה כמה קטינים...
אני רק אגיד שזה פאלי... סרט/ספר/סדרת השבוע: סקראבס משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיול של הקבוצה/פגישה של פאנורמה/לראות שוב את אבנר תמונת השבוע(לא חובה אבל מומלץ) המלצת השבוע: היו עצמכם ואל תתביישו בנטייה! במילים של עברי לידר "הו איך זה כיף להיות חשוף, להשתחרר מהפחדים."

Bi Free

New member
אה ועוד משהו קטן

הכרתי השבוע מישהי שאני הולך ללמוד איתה במכללת הדסה וישר הצגתי את עצמי בתור בי בלי לחשוב יותר מדי!

MrsPepperpot

New member
מסכמשת../images/Emo34.gif

(איתי צריך Bi-FLAG!)
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: בית?
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: המ"מ (מפגרת מאד) שלי.
האיש שעשה לכם את השבוע: אין לי ממש מושג אז נחזור לשיגרה - ארז
שיר השבוע: השעון מעורר שלי של LORD OF THE DANCE
מאכל השבוע: קוסקוס עם מרק!
סרט/ספר/סדרת השבוע: הלוואי וזה היה "דם אמיתי" :( ארז רע
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בואו לבקר אותי בצבא? (יש טיול יחידה ואני סוגר..)
תמונת השבוע(לא חובה אבל מומלץ)
המלצת השבוע: היו עצמכם ואל תתביישו בנטייה!
+ אל תיקחו לעולם "סטופ יט" מהמרפאה זה לא באמת יעיל...

Bi Free

New member
"(ארז צריך Bi-FLAG!)" הרגל... סורי איתי

גם העתקתי את זה מהודעה כשכתבתי במרץ...

shaharola2

New member
../images/Emo34.gif מסכמ"שת ../images/Emo34.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: סמינר מדהים עם הקבוצה שלי
הדבר הכי רע שקרה לי השבוע: חברה הכי טובה שלי (שבה אני מאוהבת) אמרה לחבר שלה שהיא אוהבת אותו. האיש שעשה לכם את השבוע: אלינה, חברת קבוצה שלי. שיר השבוע: לישון בלי לחלום, היהודים. מאכל השבוע: אוכל תנועתי- איכסה פיכסה
סרט\ספר\סדרת השבוע: "מאבסורד למרד", אלבר קאמי המצלת השבוע: תנו לחיות לחיות

Blackice

New member
מסכמ"ש

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הצלחתי לסיים את הקוספליי בזמן לכנס וזכיתי במקום ראשון ^_^ הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: פספסתי את ההרצאות בכנס על יאוי\שונן-אי (זרמים באנימה\מנגה של זוגות גברים) שיר השבוע: השיר המוזר של החתולות (במסקרייד, כולם עלו על הבמה בשבילו XD ) מאכל השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע: בזרק משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להתחיל ללמוד כמו שצריך לGMAT תמונת השבוע(לא חובה אבל מומלץ): הקוספליי שלי ^_^ המלצת השבוע: לא לשכוח לשתות! (מיכל: אלכועול) (ארז: כן, רואים שלא שכחת..
)

Blackice

New member
אכן ../images/Emo9.gif

ותודה
גם לי זה היה כנס ראשון (של אנימה\מנגה, כי הייתי במספיק אייקונים, ביגורים וכו'), והיה ממש מגניב..

uvita

New member
מסכמשת באיחור

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הייתי בירושלים עם אורי והיה כיף. הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: נהייתי חולה ביום שבת. האיש שעשה לכם את השבוע: אורי. שיר השבוע: know your enemy/greenday מאכל השבוע:חח! אפשר להשתמש בתשובה של bi free? סרט/ספר/סדרת השבוע: פיוצ'רמה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ציפיתי לעשות יום כיף עם אוריאל אך נהייתי חולה. תמונת השבוע - צילתמתי סרטון, יותר נכון אורי צילם, אבל אותו אני לא אעלה לאינטרנט
המלצת השבוע: לא להחליט מראש שתגידו בעבודה שאתם חולים כדי לקחת יום חופש - בסוף באמת תהיו חולים!!!!

רעותוש02

New member
באיחור ><

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: אני אתייחס לשבוע שעבר.. הלכתי לכנס!!!!!!! וזה היה הכנס הראשון שלי והיה מגניבבב DD: הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: עבודות הגשה >< האיש שעשה לכם את השבוע: אמא שלי שעזרה לי בעבודה XD שיר השבוע: מלא >< מאכל השבוע: שוקולד XD סרט/ספר/סדרת השבוע: וואי הייה לי בלאק אאוט אממ.. דת' נוט נחשב? XD משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תאמינו או לא בצפר XD תמונת השבוע(לא חובה אבל מומלץ) אין לי תמונות מהכנס כי חברה שלי לא התחברה עדיין :(

pcychotic

New member
היי...

אפשר להידחף גם עם סיכומים וכאלה? הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: מצאתי עבודה! הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: כאב שיניים. האיש שעשה לכם את השבוע: הנסיכה שלי כמובן... שיר השבוע: ברי סחרוף-כמעיין המתגבר מאכל השבוע: עוגת שוקולד בלגי של ארקפה נמנמנמנמממ.... סרט/ספר/סדרת השבוע: החיים לפי ג'ים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: היום הראשון בעבודה/חתונה של אחותי (= תמונת השבוע(לא חובה אבל מומלץ) .... המלצת השבוע: מטרות זה אחלה.לכו תשיגו!

sutul

New member
אני יודע שאתם המומים לראות אותי

הדבר הכי טוב השבוע?... סקס אחרון עם היזיזה 3 וחצי שעות מהנות הדבר הכי רע?.. לא היתה לי מספיק עבודה ואני רב כל הזמן עם אמא האיש שעשה לי את השבוע?.. היזיזה עם ההודעות שלה שיר השבוע?.... יש איזה שיר שכל הזמן משמעים בספא והוא לא יוצא לי מהראש מאכל השבוע?... היום הכנתי גם מג'דרה וגם מאפה פילו מיוחד שלה ברוטב מתוק שיצא בן ז$%^... להיום לארוחה המשפחתית סרט?!... הנקוק משהו שאני מצפה לו?!?... מקווה למצוא עבודה בעוד ספא כדי שההכנסה תיהייה משמעותית יותר.. וגם לסייד את הבית להכין קליניקה פרטית תמונת השבוע.. רציתי לצלם את היזיזה אבל היא לא הרשתה
המלצת השבוע?.. עיסוי בספא "חוויה כפרית" בנס ציונה תגידו שאני שלחתי אתכם (כי אני אקבל אחוזים)

למעלה