סכמ"ש

MrsPepperpot

New member
../images/Emo34.gifסכמ"ש../images/Emo34.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע:
האיש שעשה לכם את השבוע:
שיר השבוע:
מאכל השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
תמונת השבוע(לא חובה אבל ממולץ)

shaharola2

New member
חחח... אוקי ../images/Emo13.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- 4 ימים חופש מביה"ס הדבר הכי רע שקרה לי השבוע- איבדתי שני חברים ממש טובים שלי...
האיש שעשה לי את השבוע- ורד מוסנזון, גיליתי ספר שהיא כתבה שהוא פשוט ספר מדהים ("דברים שצריך לעבור") שיר השבוע- מעליות של החברים של נטאשה מאכל השבוע- סנדוויץ עם חומוס משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא- שלא יהי לי מה לכתוב ב- "הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע"... סורי... אין תמונה, תצטרכו להסתפק בזה:

Bi Free

New member
מסכמ"ש חשבתי כבר שנגמרו הסכמ"שים... ../images/Emo13.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: החמיאו לי על התמונות
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: הטלפון שלי היה בתיקון יומיים (שיטה חדשה ומוזרה של אורנג') באתי לאסוף אותו חשבתי שהוא עובד כי הנציגה אמרה שהחליפו חלקים וכו' ואז הסתבר לי שאותן תקלות עדיין קיימות אז חזרתי שוב למרכז שירות לא הלכתי רחוק למזלי ונאלצתי לקנות אוזניות ובטרייה חדשים... גם כן תיקון...
האיש שעשה לכם את השבוע: כל מי שעוזר לי עם ההכנות ללימודים
שיר השבוע: ההקלטות של ההופעות של יוני בלוך והתפוחים
מאכל השבוע: פתיתים
סרט/ספר/סדרת השבוע: גיבורים
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: התחלת טיפול כלשהו
תמונת השבוע(לא חובה אבל ממולץ)

MrsPepperpot

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: לראות את ארז בסופ"ש סוף סוף... אימון איירסופט, בירה וחצי. הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: יום חמישי היה היום האחרון שלי בעבודה כדי שיהיה לי קצת חופש לפני הגיוס - ואני סתם לא עושה כלום ומעדיפה לחזור לעבוד..., אימון איירסופט , רעמים וברקים האיש שעשה לכם את השבוע: ארז שיר השבוע: אין משהו ספציפי מאכל השבוע: הספגטי שהכנתי עם ארז סרט/ספר/סדרת השבוע: בלוג משפחתי / חוה ואדם / פשע מן העבר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: צפון
תמונת השבוע(לא חובה אבל ממולץ) אולי יותר מאוחר

למעלה