סכמש!!!

justmeandu4ever

New member
../images/Emo34.gifסכמש!!!../images/Emo34.gif

שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

TsufLife

New member
עונה:( :)

שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע:אימא שלי ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה)- התובנות הכי גדולות הן אלה שהכי כאב להגיע עליהן- בלוג ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:עדיף מוקדם על מאוחר?, כאילו דעעעעעעעעעעXXXXXXXXXDDDDDDD מה השגת השבוע?,יש סיכוי שהמשיכה שהרגשתי לנשים נוצרה ביגלל הקירבה שהגעתי אם רובן אליה ולא מהידלקות כי בדוגרי אני לעולם לא הראה אישה יפה והדלק עליה , אלה עם כן נהפוך לחברות כימעט הכי טובות(זה שונא וגם אז אין לי ממש משיכה מינית). לעומת זאת גברים ממש עושים לי את זה מינית ונפשית מהרגע שאני רואה בחור יפה:( שיר השבוע?Complicated אלבום השבוע?כל דבר של אבריל השבוע שבפתח:טיול שנתי , ופרדה:( משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:טיול שנתי:) שיר שאתה פותח איתו את השבוע?איזה שיר ואיזה פותחת שבוע?! ב5 בבוקר אני על האוטובוס. אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:מה שבא ברוך הבא איחולים לשבוע הבא: שיעבור בקלות

smileyy

New member
מסכמתת שבוע ארוךך חח

אני בדר"כ לא עונה על סיכום השבוע אבל הוא היה כל כך ארוך שמגיע לו סיכום חח שם לשבוע:shorty (בדר"כ השמות הפוכים כמו שקוראים ליצור ענק the baby) דבר טוב שקרה השבוע:מ...דבר ראשון אבא עבר בהצלחה ניתוח ...וקיבלתי 91 במבחן בפסיכולוגיה ויש לי סיוכי לקבל 60 במבחן שעשיתי היום בפיזיקה (שזה הרבה יותר טוב ממועד א ) טוב אז קצת יותר מדבר אחד חח משהו פחות טוב שקרה השבוע:הלך לי זווע ה במבחן במתמטיקה אדם שעשה לך את השבוע: אמא אולי שעזרה לי לעבור אותו חח ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה):לא ראיתי מספיק טלווזיה השבוע חח בשביל לזכור משפט ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: לא לוותר הכישלון בטוח כל מה שנשאר לך לעשות זה להצליח מה השגת השבוע?עייפות שיר השבוע?mercy אלבום השבוע? השבוע שבפתח:טיול שנתיייי סוף סוף אחרי שנתיים שלא הייתי באחד כזה ...טפו טפו בלי עין הרע חח משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שאני יהנה הכי בעולם בטיול השנתי שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אני עדין קם בבוקר -של ישראל בראון או משו של אבריל או mercy חח תלוי מה יתחשק לי אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אם אפשר אנשים חדשים אם לא שהכיתה תתתגבש בטיול איחולים לשבוע הבא: כיף כיף ושוב כיף ולעומת השבוע העמוס הזה נ.ב -אם יצאתי חרשנית אז ככה זה של יום צריך ללמוד למבחן אחר וככה גם היה בשבוע שלפניו אזז חיי סובבים סביב מבחנים כמה עצוב :(

StarIess

New member
עונה גם. :)

שם לשבוע: כאב בטן. דבר טוב שקרה השבוע: מישהי... משהו פחות טוב שקרה השבוע: כאבי בטן. אדם שעשה לך את השבוע: המישהי? וגם ידיד טוב. ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה): לא מצליחה לחשוב על אחד כזה. ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "אני פשוט לא רוצה לתת לך ללכת עדיין" בערך הדבר הכי נחמד שאמרו לי. מה השגת השבוע? כאב בטן? שיר השבוע? קאבר של פינק פלויד לStairway to heaven. אלבום השבוע? האנפלגד של היהודים. השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שתפסיק לכאוב לי הבטן? שיר שאתה פותח איתו את השבוע? המ, superstar מהפסקול של ג'ונו. (בערך הפסקול הכי טוב ששמעתי) אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אולי אפילו אותה, ואת הידיד הכי טוב ברגע שהוא יועיל בטובו לענות לי. איחולים לשבוע הבא: שיהיה שבוע מגניב?

למעלה