סכמש

soul on fire

New member
../images/Emo34.gifסכמש../images/Emo34.gif

מי לקח על עצמו את האחריות סכמש מידי אור ולא ממלא אותה!?!?! האא?!? שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

MrsPepperpot

New member
חדשה ../images/Emo113.gif

ישנה... שם לשבוע: חסר שם... דבר טוב שקרה השבוע: ללא כל ספק הסופש {כולל ראשון כי סופשים שלנו עכשיו מתחילים בחמישי בלילה ונגמרים בראשון בצהריים} משהו פחות טוב שקרה השבוע: המלצרית המפטומטמת ביטבטה והאימון של שישי? אדם שעשה לך את השבוע: ארז
ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) "ושאלה נוספת שגם עולה לפעמים היא לכמה מהם יש פס קקי בבתחתונים?" - מלך החומוס ומלכת האמבטיה {זה כי לא מצאתי את הציטוט שרציתי... ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "תאכל תאכל!!!" מה השגת השבוע? כבודה עד סוף פבואר השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: עוד שבועיים אילת למי אכפת מהשבוע? שיר שאתה פותח איתו את השבוע? שעון מעורר אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: כל מי שיזדמן לפגוש איחולים לשבוע הבא: שבוע טוב!

uvita

New member
אני אישה קטנה מאד

ושמי פלפלת!!! חמודית, תתחדשי על הניק!

sutul

New member
גררר

שם לשבוע: HOLY CRAP דבר טוב שקרה השבוע: נרשמתי לקאנטרי קלאב (לא סגור כמה זה טוב אבל זה פוטנציאלי) משהו פחות טוב שקרה השבוע: השבוע בפתח ואנחנו בעומס מטורף בעבודה אנחנו כבר שבועיים עושים שעתיים נוספות כל יום אבל מחר ומחרתיים נעבוד 12 שעות!!!!!!!!!! אדם שעשה לך את השבוע: שלי, שירי וטיפטיפ ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה) "אם לא תישאלי איך תדעי?..." פירסומת גאונית!!!!!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "אז מתי אתה בא אלי?" מה השגת השבוע? מנוי ל5 חודשים + שני תיקים מתנה שיר השבוע? שיר ענק.. שניייייייייייים שלא שמעתי אותו!!!!! (ובגרסה טובה יותר) השבוע שבפתח: סיוט משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לעמוד בעומס בעבודה שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אני פתוח להצעות אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: לא מצליח לחשוב על כאלה שזה גם יהיה הגיוני שאפגוש איחולים לשבוע הבא: שיפסיקו את השעות הנוספות האלה ויביאו עוד עובדים

Blackice

New member
מסכמש

שם לשבוע: תחילת לימודים דבר טוב שקרה השבוע: יש לי סופ"ש ארוך השנה.. כולל את יום ראשון
משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא וויתרו לי על קורסי בחירה בפיזיקה
אדם שעשה לך את השבוע: מיכלוש
סופ"ש ארוך... מה השגת השבוע? סגרתי את תכנית הלימודים לסיים את התואר... השבוע שבפתח: פיזיקה משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיהיה מעניין בעבודה שיר שאתה פותח איתו את השבוע? שעון מעורר? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אנשי זאב של הקיירן הגדול בפארק הירקון
איחולים לשבוע הבא: יום בחירות שמח לכולם! תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

edentwito

New member
גמאני רוצה

שם לשבוע : שוחסי.. דבר טוב : ראיתי את אורי פחות טוב :חרדי ירק עליי.. מישהו שעשה לי את השבוע :שחר מה השגתי : הייתי בעצרת , הייתי אצל שחר ,וביליתי עם שניק השבוע שבפתח : לחוץ.... שיר השבוע :גשם כבד עומד ליפול מקווה לפגוש את יורי..

למעלה