סכמש

soul on fire

New member
../images/Emo34.gifסכמש../images/Emo34.gif

{או לחילופין כי חסר לי להיות אדומה וארז אמר שהתחרות עדין תקפה? אהמ אהמ..} שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.) תגידו יש כבר סמיילים של חורף? לא בדקתי...

soul on fire

New member
אני, אני קודם!!

שם לשבוע: עמוס בכייף
דבר טוב שקרה השבוע: כולו? משהו פחות טוב שקרה השבוע:הלאה.. אדם שעשה לך את השבוע: ארז
ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) לא קראתי מספיק בשביל זה...
ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: [אני:] "מכאן ישר לעירק" כשראיתי את התמונה בעבודה לעמיתות שלי... מה השגת השבוע? מדים =] מדים =] מדים =] שיר השבוע? לא יודעת.. אלבום השבוע? כנ"ל השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: אני לא מקווה ארז בא לפה ל{כמעט}שבוע ומסיבת הלווין ועוד שבוע כייף שיר שאתה פותח איתו את השבוע? פנאן פנאן אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: מלא! איחולים לשבוע הבא: שיהיה רק טוב =] תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

sutul

New member
אבל

אני פשוט פחדתי שאולי בהודעה ההיא היא תיפגע וזה הדבר האחרון שאני רוצה

soul on fire

New member
מפתאום

לבובה של ברטס אין כאילו מדים יפים זה מברבי {זה באמת "מקורי" של האמריקאים...}

soul on fire

New member
מה?!?! הסכמש מאוחר מידי בשבילכם?!?!

אתם תמיד עונים עליו בראשון ואפחד לא טרח להעלות אותו לפני!! אז יאללה קצת הענות

justmeandu4ever

New member
בשבילך בובית!!!

שם לשבוע:חורף!!
דבר טוב שקרה השבוע:מקס ברנר עם נועם
משהו פחות טוב שקרה השבוע:גשם
אדם שעשה לך את השבוע:עומר,כמו בכל שבוע ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה).. ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:שרתי ואז מישהי שאני לא מכירה אמרה שהיא מקווה שאני עושה את זה בצורה מקצועית יותר.. מה השגת השבוע?בכי,זה נשמע מוזר אבל סוף סוף הצלחתי לבכות שיר השבוע?דליילה אלבום השבוע?אין השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שארגיש מאושרת סוף סוף שיר שאתה פותח איתו את השבוע?forgive me-evanescence אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:כל מי שבא להופעה של היהודים יום שישי:] איחולים לשבוע הבא:שיהיה טוב! תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

Bi Free

New member
בסדר בסדר רק אל תהרגי אותי

שם לשבוע: עליות ומורדות דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה המדהימה של עברי לידר וההכרות עם נטלי משהו פחות טוב שקרה השבוע: מישהו לא רצה לצאת לדייט בגלל אני בי וכבר היה לו נביון עבר עפ 3 בי שעזבו אותו בשביל אישה... מה כולנו אותו דבר? אדם שעשה לך את השבוע: נטלי וחבר שלי שסיפרתי לו וקיבל את זה בסבבה ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה): בערך כל הפרק של שבוע שעבר של האוס אבל הנה טעימה זהירות ספויילר למי שלא מכיר את הסדרה 13 (עדיין לא קראו בשם שלה זה כינוי) היא ביסקסואלית "האוס- חיתוך בצל משחרר ערפל של סין-פרופןטיאל-אס-אוקסיד מגרה כימי שגורם לאנשים לתגובה מאוד צפוייה. 13 -אין לה דמעות האוס- זה היה או זה או לשים את "השיר של בריאן" ולא היה לי זמן לעבור אצל ווילסון יש לה תסמונת סיוגרן האוס- זה תוקף את הבלוטות שמייצרות דמעות ורוק וגם, דרך אגב, גורם לציסטות בריאה וחמצת עקב ליקוי באבובית הכליה 13- זה לא גורם לדימום זה כמו שאת וגברים- רק בגלל שאת בדרך-כלל לא, לא אומר שאת לא יכולה ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: לא זוכר בדיוק אבל בערך מה שחבר אמר: אם אתה שלם עם זה אז סבבה רק שלא יהיה קשור אליי (כל חבר סטרייט שסיפרתי לו פוחד שאני אתחיל איתו...
) מה השגת השבוע? ידידה חדשה וחבר טוב אה וגם פתחתי גלרייה שיר השבוע? לאונרדו בהופעה של עברי לידר (תמונות בעמוד של ההופעה שבגלרייה שלי) אלבום השבוע? בקצב אחיד בתנועות של הגוף כאילו דא! השבוע שבפתח: כלומר מה שעובר עלי השבוע.... משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: למצוא קשר, למצוא עבודה, להרגע שיר שאתה פותח איתו את השבוע? פתחתי עם כל השירים שהיו בהופעה קישור למעלה אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אולי את נטלי ואת הבחור שירצה (כשיהיה אחד כזה) איחולים לשבוע הבא: שבוע טוב ומלא אהבה, שמחה והצלחה לכולם! תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.) יש מלא תגידו יש כבר סמיילים של חורף? לא בדקתי... מסתבר שכן
לא
יודע
אולי
יש
אולי
אין

sutul

New member
עדיין יש האוס

ואני לא יודע על זה או שאלה שידורים חוזרים!?!? מכיר את הפרק עם הדוגמנית שכולם התלהבו ממנה ולמעשה זה בחור שהאשכים שלא לא ירדו למטה אז הוא לא ייצר טוסטסטרון

Bi Free

New member
מה שידורים חוזרים?

התחילה בחו"ל עונה חדשה כבר שודר הפרק השישי השבוע לא יודע מתי זה מגיע לפה לא לא ראיתי איזה פרק זה מאיזו עונה?

למעלה