סכמש

soul on fire

New member
../images/Emo34.gif סכמש ../images/Emo34.gif

או בשם אחר "אני מת" בשביל ארז.. רק כי אני 3> שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

uvita

New member
מסכמשת ביום שני ../images/Emo3.gif

שם לשבוע: NIRS דבר טוב שקרה השבוע: התקדמתי בפרוייקט משהו פחות טוב שקרה השבוע: אין משהו חדש, רק הדברים הישנים
אדם שעשה לך את השבוע: אורי כמובן
ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה): "היא לא חמודה לי" - המשורר בובליל באוסף יצירותיו. ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: סתם יש משהו שחברה שלי זרקה לי שקצת הציק לי... מה השגת השבוע? אממ...לא יודעת? עוד צעד לקראת סוף הפרוייקט. שיר השבוע? "ואם אני עצובה אל תשאל שאלו, לא תמיד יש תשובה והמילים בוגדניות..." דין דין אביב
אלבום השבוע? אין משהו ספציפי. השבוע שבפתח: אבל השבוע כבר נפתח :/ משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לסיים את הפרוייקט!!!! שיר שאתה פותח איתו את השבוע? לא זוכרת עם איזה שיר פתחתי את השבוע. אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: ממ..את הפרופסור כשאני אגיש לו את הפרוייקט שלי. איחולים לשבוע הבא: אוריאל!! בהצלחה במבחן!!!!! (ולכל החברים שלי שנבחנים). תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.) oh well

Sensorium

New member
../images/Emo54.gif

שם לשבוע: סביר מינוס. דבר טוב שקרה השבוע: ביקרתי חברה משהו פחות טוב שקרה השבוע: ממ ריבים עם החבר
אדם שעשה לך את השבוע: ג'וש, ומור, והחתולים. ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) Why did you stick me in self-deprecating bones and skin do you hate me? ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מור, באסמס: "כל בנאדם זה משו שקורה. זה אבסורדי אירוני אבל אין מה לעשות חוץ מלתת לעצמך כאפה קלה. ולהגיד אוח ולקות שזה לא יקרה שוב אכשו" מה השגת השבוע? ממ, כמה ספרים חדשים. שיר השבוע? חרישה מטורפת על מוריסיי אלבום השבוע? אוסף של מוריסיי השבוע שבפתח: נקווה לטוב משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: אני אמצא זמן ללמוד שיר שאתה פותח איתו את השבוע? עדיין מוריסיי
אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: ג'וש, מור. מממ. איחולים לשבוע הבא: שיהיה טוב :)

soul on fire

New member
בתור Blackice

כי נעלבתי שהוא לא עשה את זה לבד... שם לשבוע: צפון, מסכות וכייף
דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי בפעם הראשונה חזירי בר והכנו כל החבורה את המסכות זאב ללארפ הכי מטורף שיש!!! משהו פחות טוב שקרה השבוע: למיכל אין כושר והיא תמיד עייפה! ואני שונא את ליאור! אדם שעשה לך את השבוע: מיכל
ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "אני מת" { כפול 70 מיליראד פעם ב3 וחצי ימים!!} מה השגת השבוע? גיליתי שלמיכל אין כושר והיא סתם גררה אותי לטיול בלי שהיא באמת יכולה ללכת אלבום השבוע? מלך האריות צלילי המוסיקה ואיפה הילד {כי זה הדיסקים היחידים שיש באוטו ואין רדיו!} השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: להמשיך את המסכות וללכת לגן הבוטני בשבת בבוקר שיר שאתה פותח איתו את השבוע? לא זוכר זה היה מזמן.. :-\ אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: כל החבורה ומיכל איחולים לשבוע הבא: שיהיה רק טוב
אין תמונות כי לא לקחנו מצלמה - תחיו!

Blackice

New member
בתור soul on fire

כי אם לה מותר לסכמ"ש בשמי מבלי להודיע לי, אני יכול גם
שם לשבוע: מוות בטיולים דבר טוב שקרה השבוע: חגים, אין עבודה ויש שבוע שלם עם ארז! משהו פחות טוב שקרה השבוע: ארז גרר אותי למסלולי טיול ארוכים וקשים, התפגרתי לאורך כל הדרך. אדם שעשה לך את השבוע: ארז
ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "בטח!" (ארז, אחרי שאני אמרתי בפעם ה69,999,999,999 "אני מת" ואז שאלתי אותו אם הוא הולך לרשום את זה בסכמ"ש ) מה השגת השבוע? גיליתי שלמרות שלא עשיתי כושר יותר משנתיים, ולא השתתפתי באף שיעור ספורט או חוג שהוא- אין לי כושר לעשות טיול ים אל ים. איזו הפתעה!
שיר השבוע? הנה בא אלינו בא אלינו גולי-גולי-ית אלבום השבוע? מלך האריות צלילי המוסיקה ואיפה הילד {כי זה הדיסקים היחידים שיש באוטו ואין רדיו!} השבוע שבפתח: סוף החגים משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: אימון איירסופט, אחרי חודש בלי.. שיר שאתה פותח איתו את השבוע? *עושה פרצוף גמל* אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: ארז, וקבוצת האיירסופט. אולי מקווה לפגוש את אלי בשביל לירות בו על זה שהוא כל הזמן הטריד אותנו בטלפון. איחולים לשבוע הבא: הוא כבר עומד להסתיים, אז אני מקווה שהיה לכם טוב! אין תמונות כי לא לקחתי מצלמה - הפקת לקחים לפעם הבאה!

Blackice

New member
תרגום:

לארפ: LARP Live Action Role Playing משחק תפקידים חי. דומה קצת לתיאטרון אימפרוביזציות: כל שחקן מקבל דמות (עם שם, רקע, אישיות, מטרות וכו') והוא מגלם אותה באופן תיאטרלי, מאלתר את התנהגותו תוך כדי המשחק, שסובב בעיקר באינטראקציות בין הדמויות השונות. (לדוגמא שחקן אחד מקבל לשחק אציל-חצר שאפתן שמנסה להרוויח עמדת כוח בעזרת חיזורים אחרי גבירה. שחקנית אחרת משחקת את הגבירה, שיש לה אג'נדה משלה ולא ממש מתלהבת מאותו אציל.. וכו'). לכל משחק חי כזה יש מנחה (אחד או יותר) שמנסה לנתב את הדמויות (והשחקנים שלהם) ליצור ביחד עלילה מעניינת. זאב- הלארפ המדובר הוא לארפ של אנשי זאב (שמקיימים חיים סודיים בארצנו, כיום. מואהאהאהא). חברים שלי ואני שייכים ללהקה של אנשי זאב בלארפ הזה, ואנחנו התחלנו סדנה של בניית מסיכות זאב. (התחלנו כי בינתיים יש רק שלד. צריך עוד להדביק עליו פרווה וכו') אה, כן, ציינתי בהסבר "מה זה לארפ" שכל שחקן מתחפש בתחפושת שמתאימה לדמות שלו?

sutul

New member
אני ..

בשוק אני אפילו לא יודע עדיין איך להגיב

Blackice

New member
הצעות:

"אתה ממש פסיכי אתה יודע את זה?" "כשתפוז הציעו לך לנהל את הפורום, ציינת באזניהם שאתה חולה נפש?" "אמ.. אז אתה משחק ברובי צעצוע, מתחפש לזאבים, ומבלה את זמנך באינטרנט בפורומים.. אתה יודע שחוץ מהדברים החשובים האלה, יש משהו קטן שקוראים לו 'מציאות' , לפעמים?" "מגניב! איך משתתפים?"

Blackice

New member
+תמונה

לסכמ"ש שלי, למרות שזה אמור להיות לסכמ"ש לפני שבועיים , אבל רק עכשיו שלחו לי את התמונות... אז להלן אני וארמון חול שבניתי:

Blackice

New member
ותמונות של סופ"ש הזה

כי הרגע הצלחתי להעתיק אותן מהפלאפון.. אחד לסכמ"ש של מיכל ("מיכל אינדיאנית")

Blackice

New member
..........

ואחת לסכמ"ש שלי ("מבצר המונפור! שמורת נחל כזיב! שביל! ועוד כמה דברים...")

sutul

New member
פששש... איזו השקעה

ובתמונה השניה (אין לי קוח לשרשר עוד הודעה) מיכל יצאה ממש יפה

soul on fire

New member
מיכל לא ידעה כמה נקודות

של קרם הגנה היא כבר שמה על הפרצוף... ותודה

sutul

New member
אתם חייבים להפסיק עם העיניין הזה

שאתם משתמשים ביוזר אחד של השני