סכמש!!!

justmeandu4ever

New member
../images/Emo34.gifסכמש!!!../images/Emo34.gif

שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

justmeandu4ever

New member
מסכמשת

שם לשבוע:אהבה חדשה
דבר טוב שקרה השבוע:דניאל
משהו פחות טוב שקרה השבוע:התפקששו לנו הזדמנויות להפגש אדם שעשה לך את השבוע:דניאל.. ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה)לא היה.. ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:"אם אני הכי מדהימה ביקום את הכי מדהימה ביקום המקביל"
מה השגת השבוע?יום חופש,קצת זמן בבית וגם כיף.. שיר השבוע?i wish you were here אלבום השבוע?ליידי די השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שלא יהיו התפקששויות שיר שאתה פותח איתו את השבוע?אין אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:דנצ'
איחולים לשבוע הבא:שיהיה נהדר! (תמונה אולי מאוחר יותר.אני לא בבית..)

ElPelado

New member
עונה

שם לשבוע: DEATH MAGNETIC דבר טוב שקרה השבוע: קניתי את הדיסק החדש של מטאליקה ושמעתי אותו 10 אלף פעם!!! וגם, ישנתי 3 לילות עם סיגי :) משהו פחות טוב שקרה השבוע: שכל יום קמתי מאד מוקדם כדי ללכת לחיפה וחזרתי מאוחר גם אדם שעשה לך את השבוע: יש 5 בני אדם, סיגי (כמובן), ו- James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Rob Trujillo ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה): How can I be lost, If I've got nowhere to go ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: --- מה השגת השבוע? תעודת גמר של קורס אלקטרו אופטיקה, ואת הדיסק הכי טוב שיצא בעשור האחרון, לפחות שיר השבוע? אוקיי: That Was Just Your Life The End of the Line Broken, Beat & Scarred The Day That Never Comes All Nightmare Long Cyanide The Unforgiven III The Judas Kiss Suicide & Redemption My Apocalypse אלבום השבוע? צריך לפרט? השבוע שבפתח: שבוע קצת עמוס, אבל סבא וסבתא באים מארגנטינה לבקר לחודשיים!! משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לראות את סבא וסבתא, ושסיגי תכיר אותם שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אחד מהעשירייה שלמעלה אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: סבא, סבתא, חברים מהצבא שלא ראיתי שבועיים, ואת אהובתי איחולים לשבוע הבא: אני מאחל לכולם הרבה מטאליקה תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

Blackice

New member
מסכמש!

שם לשבוע: מיסים... דבר טוב שקרה השבוע:סיימתי מבחן במיסים? (בתקווה..) משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא היה אימון איירסופט.. :-\ אדם שעשה לך את השבוע: טוב, נו, מיכל
ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) do you want to know how I got these scars? (אם כבר הזכירו כאן את הית' לדג'ר..
) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? כרטיסי שנה טובה ^^ (כלומר, להכין אותם לא לקבל אותם..) שיר השבוע? I kissed a girl and i liked it אלבום השבוע? השבוע שבפתח: מבחן אחרון! ווהוו! משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שאני אצליח לעמוד בתוכניות שלי לחרישה למבחן? שיר שאתה פותח איתו את השבוע? גברת פלפלת ^^ אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: המ.. מיכל, ילנה, ואת כל קבוצת האיירסופט.. איחולים לשבוע הבא: חג שמח?

soul on fire

New member
בובית ../images/Emo24.gif

שם לשבוע: אסון בלשון המעטה דבר טוב שקרה השבוע: ארז הגיע לסופ"ש מלא למרות שאמר שיבוא לקצר ובכללי ארז בא... ומס"ב ספטמבר נגמר משהו פחות טוב שקרה השבוע: הייתי דיי חולה, היה מלא לחץ עם מס"ב ספטמבר ועכשיו יש אותו דבר עם אוקטובר כי זה סוף שנה וצריך להגיש דוחות {ארז יא מאנייקים בשביל מה יש רואי חשבון?!? בשביל שאני אצתרף להדפיס 100 חשבוניות להקליד 500 ועוד לגבות כפסים על כנסים @#%$&$#& } אדם שעשה לך את השבוע: היום אמא שאמרה לי שהממשק נדחה בחודש מה שאומר עוד חודש עבודה וארז שבא והכין איתנו שנות טובות ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) כמה משפטים מהסוף שך הלבוי2 אבל אין לי כוח לצטט ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: לא? מה השגת השבוע? האמת שהיום השגת את הדבר שישפיע עלי לכמה שבועות הקרובים - דיברתי עם שאול שלא דיברתי איתו פול זמן והוא אמר לי שגם הוא יוצא לעשות את שביל ישראל {אבל את כולו.. ושזה יקח לו 3 חודשים ואני שזה מה שאני אמרתי שיקח לי כניראה..} שיר השבוע? אין אלבום השבוע? כנ"ל השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: יאשרו לי לעבוד יום מלא / יום חופש בסוכות לשביל ישראל שיר שאתה פותח איתו את השבוע? פאנן פאנן... אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אני לא מקווה ולא מצפה אני רוצה לראות טסטר מסרוח בפעם האחרונה בחיי!! איחולים לשבוע הבא: שנה מתוקה וגמר חתימה טובה תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.) ממתי זה הפך להיות לא חובה?

למעלה