מסכמ"ש ומוציא עשן על ביפוביה בסרטים
שם לשבוע: אמ.. יומולדת למיכל?
דבר טוב שקרה השבוע: תלוי איך מגדירים שבוע, חגגתי למיכל יומולדת פעמיים ^^
משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא למדתי מספיק למבחן בדיני מיסים :-\
אדם שעשה לך את השבוע: אני! בלעדי, לא היה לי שבוע! (ארז מוצא סוף סוף תשובה אחרת מ"מיכל")
ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה)"ואז הגעתי לקולג' והבנתי שאני נמשך יותר לקבוצת הפוטבול מאשר למועודדות, אז הנחתי שאני הומו". מהסרט "מושא אהבתי", ההומו שג'ניפר אניסטון חושקת בו מסביר איך זה שהיתה לו חברה בתיכון. רגע, שנייה, תנו לי לתקן את זה- מסביר את זה שהיתה לו חברה בתיכון, שהוא שכב איתה, ו"עשה לה חיים משוגעים" כפי שהוא ניסח את זה. לרגע אחד קיוויתי שמישהו- התסריטאי, או הבמאי, יכיר באופציה הביסקסואלית- אבל לא, ברור שאם הדמות הזו נמשכת יותר לגברים- הרי הוא הומו לחלוטין. זה לא משנה שהוא בעבר נמשך לנשים ונהנה איתם. ברגע שאתה נמשך לגברים- זהו, נגמר, נחתם.
ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "כן! אני רוצה ללכת למבשרת!" (מיכל ציינה שהיא באמת רוצה ללכת לשטח משחק ליד מבשרת.... פעמיים!
)
מה השגת השבוע? הייתי בהרצאה ממש מעניינת על ביפוביה, שכנראה באמת השפיעה עלי כי לפני 5 דקות סיימתי לראות את הסרט הזה וממש התעצבנתי עליו!
שיר השבוע? Besame Mucho (בספרדית) שיש לו אקורדים מסובכים כל כך, לעזזל!
אלבום השבוע? *מושך בכתפיים*
השבוע שבפתח: אימת המיסים
משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שאני אצליח ללמוד כמו שצריך למבחן?
שיר שאתה פותח איתו את השבוע? good morning starshine.. (זו שאלת השירים השנייה שאני עונה עליה!
)
אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אני אשמח לפגוש את כולם!
איחולים לשבוע הבא: שחיי כולם יהיו מלאים באהבה ואור וצמר גפן וורוד (ואז, כמובן, בא זאב.) (כן, יש לנו גליונות בלייזר בשירותים שקראתי יותר מדי פעמים..)
תמונה חובה! ברגע שאני אשכנע את נמרוד להעלות אותן..