סכמש!!!!!

justmeandu4ever

New member
../images/Emo34.gifסכמש!!!!!../images/Emo34.gif

שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה חובה!

justmeandu4ever

New member
מסכמשת../images/Emo9.gif

שם לשבוע:ימי הולדת!(ל3 ידידים טובים שלי באותו יום!) דבר טוב שקרה השבוע:היומולדת של סקאי וזה ששיחקנו אמת או חובה ונבר כמו ילדים קטנים ומטומטמים(כי כולם התנשקו עם כולם
) הפגישה עם שרוני התחילו איתי המון(מסיבה לא ברורה) הגוועלד דיווה וציונה!!!!היה פשוט וואו!!!! משהו פחות טוב שקרה השבוע:נפילה ממש פצפונת וחסרת משמעות אדם שעשה לך את השבוע:כולם!!!!!!!!! ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה)לא ראיתי,קראתי ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:המפף היו כל כך הרבה אני ממש לא זוכרת עכשיו.. מה השגת השבוע?התחלות חדשות
שיר השבוע?מאיר בנאי-אל הנחלה אלבום השבוע?ענבל פרלמוטר-הקלטות אחרונות.כרגיל השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שיהיה כיף בשירות לאומי,שאמצא עבודה שיר שאתה פותח איתו את השבוע?לאיודעת אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:חן,אורי,עומר,שני מהחרוזים,לי,אולי גם מורוש אולי אפילו דניאל...קיצר את כולם!! איחולים לשבוע הבא:נהדר כמו זה לפחות
תמונה חובה!

uvita

New member
גם אני מסכמש"ת למרות שלא נגמר השבוע

שם לשבוע: בלבול רע! דבר טוב שקרה השבוע: אחרי מליון שנה הפעילו את המאיץ LHC. וגם יצא לי להיפגש עם עינב ועם אלינושקה! משהו פחות טוב שקרה השבוע: הבלבולים, העבודה, הלימודים... אדם שעשה לך את השבוע: אלינה, עינב וגם אורי חמודי! ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה)- It's a brand new day and the sun is high All the birds are singing that you're gonna die ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: לא יודע... מה השגת השבוע? nothing שיר השבוע? השירים מ DR. HORRIBLE'S SING-ALONG BLOG אלבום השבוע? הפסקול הנ"ל השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: להתקדם, להרזות, להתכוונן למטרה.. שיר שאתה פותח איתו את השבוע? חכי, השבוע לא נגמר! אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: כלמיני... איחולים לשבוע הבא: נשיקות!

Blackice

New member
מסכמ"ש ומוציא עשן על ביפוביה בסרטים

שם לשבוע: אמ.. יומולדת למיכל? דבר טוב שקרה השבוע: תלוי איך מגדירים שבוע, חגגתי למיכל יומולדת פעמיים ^^ משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא למדתי מספיק למבחן בדיני מיסים :-\ אדם שעשה לך את השבוע: אני! בלעדי, לא היה לי שבוע! (ארז מוצא סוף סוף תשובה אחרת מ"מיכל") ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה)"ואז הגעתי לקולג' והבנתי שאני נמשך יותר לקבוצת הפוטבול מאשר למועודדות, אז הנחתי שאני הומו". מהסרט "מושא אהבתי", ההומו שג'ניפר אניסטון חושקת בו מסביר איך זה שהיתה לו חברה בתיכון. רגע, שנייה, תנו לי לתקן את זה- מסביר את זה שהיתה לו חברה בתיכון, שהוא שכב איתה, ו"עשה לה חיים משוגעים" כפי שהוא ניסח את זה. לרגע אחד קיוויתי שמישהו- התסריטאי, או הבמאי, יכיר באופציה הביסקסואלית- אבל לא, ברור שאם הדמות הזו נמשכת יותר לגברים- הרי הוא הומו לחלוטין. זה לא משנה שהוא בעבר נמשך לנשים ונהנה איתם. ברגע שאתה נמשך לגברים- זהו, נגמר, נחתם.
ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "כן! אני רוצה ללכת למבשרת!" (מיכל ציינה שהיא באמת רוצה ללכת לשטח משחק ליד מבשרת.... פעמיים!
) מה השגת השבוע? הייתי בהרצאה ממש מעניינת על ביפוביה, שכנראה באמת השפיעה עלי כי לפני 5 דקות סיימתי לראות את הסרט הזה וממש התעצבנתי עליו!
שיר השבוע? Besame Mucho (בספרדית) שיש לו אקורדים מסובכים כל כך, לעזזל! אלבום השבוע? *מושך בכתפיים* השבוע שבפתח: אימת המיסים משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שאני אצליח ללמוד כמו שצריך למבחן? שיר שאתה פותח איתו את השבוע? good morning starshine.. (זו שאלת השירים השנייה שאני עונה עליה!
) אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אני אשמח לפגוש את כולם!
איחולים לשבוע הבא: שחיי כולם יהיו מלאים באהבה ואור וצמר גפן וורוד (ואז, כמובן, בא זאב.) (כן, יש לנו גליונות בלייזר בשירותים שקראתי יותר מדי פעמים..) תמונה חובה! ברגע שאני אשכנע את נמרוד להעלות אותן..

Bi Free

New member
מסכם

שם לשבוע: חברות? דבר טוב שקרה השבוע: סיפרתי לעוד שני חברים (סטרייטים) והם קיבלו את זה ושמחו שטוב לי עם זה רק שאני לא אתחיל איתם או משהו... איזה כייף שיש חברים כאלה! תודה לuvita (איך קוראים לך?) על העצה בבלוג! משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא התקבלתי למשרה שרציתי אבל יש סיכוי למשהו אחר...(-: אדם שעשה לך את השבוע: החברים, ארז בהרצאה של אלעד בשני וזהו נראה לי ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: אתגר קרת באירוע שהיה במדיטק בחולון אתמול: כשנפרדים בארץ אומרים: "טוב, יאללה ביי!" זה בעצם משפט בשלוש שפות! מה השגת השבוע? חברים טובים! שיר השבוע? כל אחד מהאלבום החדש של עברי אלבום השבוע? כנ"ל השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: להתקבל לעבודה שיר שאתה פותח איתו את השבוע? משהו של עברי לידר אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: את הקבוצה בת"א, חברים, את הבוס החדש אם אני אתקבל איחולים: היו עצמכם ואל תפחדו מתגובות של אנשים-הם יכולים להפתיע!

אבל אבל אני לא מסוגלת תמונה ../images/Emo7.gif

ואני רוצה בכל זאת! שם לשבוע: בעעעעע דבר טוב שקרה השבוע: אח שלי והאירוע שלו. ערב על א' כפול 2. משהו פחות טוב שקרה השבוע: חליתי והייתי מבואסת. אבל לא נורא, עבר, טפו טפו. אדם שעשה לך את השבוע: לא יודעת
אולי קצת נ', סתם כי אני אוהבת אותה. ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) אבל אבל יש לי רק משירים
ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: ת: "learn your facebook baby." מה השגת השבוע? כסף. ולא מעט. שיר השבוע? לא היו הרבה שירים השבוע, חח אלבום השבוע? ראה תשובה קודמת.. השבוע שבפתח: רוצה להיות שמח. משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: דברים טובים! שיהיה כיף.. שיר שאתה פותח איתו את השבוע? חחח לא יודעת, אבל היום באוטו של חברה היא שמה את I touch myself אם ככה קוראים לשיר הזה (אני בטוחה שמי שמכיר מכיר לפי השלוש מילים האלה גם אם זה לא השם) וזה שעשע אותי קלות
אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:
מי שרציתי לפגוש השבוע נוסע לחו"ל.. ולגבי השאר, אני מעדיפה לא לקוות לדברים שלא בטוח יקרו..
אבל מי שאני כן רואה השבוע זה אחלה ביותר כמו שזה
איחולים לשבוע הבא: מייזל טוף וסימן טוף! והרבה בנים זכרים!

למעלה