סכמש

soul on fire

New member
../images/Emo34.gif סכמש ../images/Emo34.gif

שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה חובה!

soul on fire

New member
אם כבר התבקשתי אז עד הסוף...

שם לשבוע: גב דבר טוב שקרה השבוע: פשוט שום דבר משהו פחות טוב שקרה השבוע: הכל, נתפס לי הגב, נישבר לי לעבוד , נגמר לי הכסף והמשכורת עוד דיי רחוקה, לא ראיתי את ארז מלא זמן ואני חרמנית נונסטופ! אדם שעשה לך את השבוע: קשה לומר... ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) -אין- ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: לא זכור לי משהו מעניין מה השגת השבוע? עוד מלגות להקליד? {שכל המלגיסטים האלו ילכו כבר ל.... נמאס לי אני פושטת רגל וגם העובדה שכולם משלמים שכ"ל בשוברים שהפלא ופלא אני מקלידה אח"כ למחשב גם יצאה מכל החורים!!!} שיר השבוע? שום דבר אלבום השבוע? שום אלבום שום דבר השבוע שבפתח: לצערי - אילת משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שאני אלך לישון ביום ראשון ואקום ויהיה שלישי שיר שאתה פותח איתו את השבוע? "הכל יהיה בסדר...." אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אני מקווה לפגוש את ארז אבל זה לא יקרה אז אני עדיין מקווה לישון איחולים לשבוע הבא: לילה טוב =] תמונה חובה! חבל אין?

מסכמשת...

שם לשבוע: ע-ב-ו-ד-ה!!! דבר טוב שקרה השבוע: נראה כאילו דברים מתחילים סוף סוף להסתדר לי... משהו פחות טוב שקרה השבוע: מחזור בעעעעעע וכמעט לא ראיתי את הכוסברע הקטנה והחמודה שלי חחחחח אדם שעשה לך את השבוע: נמממ נממממ לודעת.. מניחה שרתם... ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) אין ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "את אולי לסבית ושונאת גברים אבל את אוהבת אותי אני יודע ששאת אוהבת אותי" (בתרגום חופשי מאנגלית, אחד העובדים אצלינו שהחליט להיות אובססיבי והחליט שאני אוהבת אותו אז נאלצתי להגיד שאני לסבית חחחחח) מה השגת השבוע? אימצתי כוס של מכבי שהייתה נטושה זמן רב בבסיס שכוח אל אי שם במרכז הארץ (הבסיס של רתם חחחחח) שיר השבוע? בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד (יש מצב שזה גם היה שבוע שעבר?) אלבום השבוע? אין השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: מחר משחק של מכבי בגביע טוטו ויום שבת משחק של מכבי,משחק פתיחת ליגת העל מה צריך יותר מזה הא?? שיר שאתה פותח איתו את השבוע? נמממ נמממ לודעת עדין אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: שרון, אם אתה קורא את זה אז אותך אני מאוד מצפה לראות מחר
איחולים לשבוע הבא: לא לצאת בוכה מחר מוינטר ושבת מבלומפילד.... תמונה חובה! ואם לא בא לי
אוייייי מה הייתי עושה לו.... מאור תעשה לי עשרייה!!!! אבל למה לא?? נווווווווווווווווו בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההה
(אני? פסיכית? מה פתאוםםםםםםםםם)

ידעתי שאסור לסכמש לפני שהשבוע נגמר סופית../images/Emo6.gif

מוסיפה לסכמש... דבר טוב שקרה השבוע: (בנוסף למה שכתבתי) מקס ברנר ואוויטה היום עם רתם ובובה.. אחחחחח היה כיף, אני לא נושמת עכשיו מרוב שוקולד, אבל עדיין היה כיף!

נו נאג'...

רואים אותך בשבת שער 11? או שאתה מהאוהדי כורסא??? יאללה בוא בוא... צחוקים לראות בחורה (אני) בוכה באמצע 11 כי מכבי מפסידים...

drnaji

New member
מכבי לא תפסיד ../images/Emo46.gif

אני יותר אוהד כורסא כי המגרשים רחוקים לי.. יוצא לי להיות במגרשים של משחקי מכבי חיפה יותר ממשחקי מכבי ת"א
אם אגיע לאיזשהו משחק אני אגיד לך לפני :)

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifרתמתגלגלת..

שם לשבוע: בובונשנשים! דבר טוב שקרה השבוע: אווווו יום שבת המושלם! לונה פארק+מקס ברנר+ אוויטה עם החשפנים! משהו פחות טוב שקרה השבוע: אממ זיכרונות שעלו והכאיבו אדם שעשה לך את השבוע: בובוני ופלבית ME LOVE! ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) "שאלך מה אקח אם לא את הרגע הזה כאן איתך.." ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: אני צורחת באמצע האנקונדה בפחד איימים "בובונשנש אני אוהב אותך!!!!!!!!!!!!!" מה השגת השבוע? אוי.. כל כך הרבה חיוך על הפרצופ העצובי שהיה לי שיר השבוע? לעולם מצידי-היהודים אלבום השבוע? פורטה-היהודים השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: כבר קרה.. קבילתי גימל.. אני אשלים כל כך הרבה שעות שינה! חח שיר שאתה פותח איתו את השבוע? נצ-היהודים אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: החברים של גרישה+יונתן איחולים לשבוע הבא: לחייך! תמונה חובה!

למעלה