סכמש!

justmeandu4ever

New member
../images/Emo34.gifסכמש!../images/Emo34.gif

שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה חובה!

Bi Free

New member
מסכם

שם לשבוע: שחרור! דבר טוב שקרה השבוע: שחרור! משהו פחות טוב שקרה השבוע: עיכובים בבסיס ובבקום אדם שעשה לך את השבוע: אמא ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) - ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: - מה השגת השבוע? בגדים ונעליים חדשות וראיון עבודה בחברה סלולרית שיר השבוע? כל שיר של התפוחים אלבום השבוע? כל אלבום של התפוחים (מי בא להופעה היום?) השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: להתקדם עם העבודה לפגוש אנשים שלא ראיתי הרבה זמן בגלל הצבא שיר שאתה פותח איתו את השבוע? בטח יהיה משהו של התפוחים אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: כל מי שירצה ויכול! איחולים לשבוע הבא: שיהיה לכולנו שבוע מוצלח!

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifאני בתל השומר..../images/Emo11.gif

מתי היית? ראית איזה גוש ירוק וגדול? זו הייתי אני! חח

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifנאמ..

שם לשבוע: תיאוריה דבר טוב שקרה השבוע: בובונישנש אותי+הצעת חברות
משהו פחות טוב שקרה השבוע: בלי פלב..
אדם שעשה לך את השבוע: בובון ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) "אסססססססססחשששששששששששששנחחחחחחחחח" לחששנית מהארי פוטר חח ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "ומה תבקשי מלמעלה אם זה אותי אז הנה אני שלך מזמן.." מה השגת השבוע? שקט שיר השבוע? יש אי שם-גידי גוב אלבום השבוע? אין השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: נחת שיר שאתה פותח איתו את השבוע? יש אי שם-גידי גוב אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: החברים של גרישה! איחולים לשבוע הבא: לישון טוב.. תמונה חובה!

Number two

New member
כמעט ושכחתי..

שם לשבוע: שבוע שבוע דבר טוב שקרה השבוע: חמשוש משהו פחות טוב שקרה השבוע: זוהר אדם שעשה לך את השבוע: גיל ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה): שמרית הררי? ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: צבע החדר שלי הוא ירוק ושל אחותי כתום, אז ידיד שלי שאל למי יש חדר יפה יותר ואמרתי שהחדר שלי ירוק יותרX: מה השגת השבוע? סיכות לשיער ושמלה:| שיר השבוע? Sean Lenon- dead meat אלבום השבוע? השבוע שבפתח: .. משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לחזור חמשוש שובX: שיר שאתה פותח איתו את השבוע?: עברי לידר- יום טוב אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: את הרופא כשהוא יתן לי ג' איחולים לשבוע הבא: הרבה אושר..:)

הגעתי למסקנה..

עונים על סכמש רק במוצאי שבת... כי רוב הדברים הכיפים של השבוע קורים בסוף שבוע, נכון או לא?
אז שלא חשבו שאני מתעלמת.. עונה מחר
ועכשיו אחרי שאני לא נושמת כי תקוע לי פתות בגרון בבטן בלבלב ואיפה לא... לילה טוב!

עכשיו מותר לסכמש...

שם לשבוע: מכבי
דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של סינרגיה, נאפיס, נגמרה השביתה, ירדתי קילו ו300 גרם, עוד כלמני דבים שגורמים לאופטימיות קלה... משהו פחות טוב שקרה השבוע: משחק בית ראשון של מכבי העונה, הייתי שם כולי באקסטזה והפסדנו, בכיתי ועדיין בוכה כמו ילדה קטנה... אדם שעשה לך את השבוע: רתם, אפילו שראיתי אותה רק פעם אחת... ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) משיר, "תפתחי כי זה אני"
ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: לודעת מה השגת השבוע? נממ נממ כלום? שיר השבוע? "אשתי אמרה לי זה או אני או מכבי אמרתי איך לא קלטת זה או מכבי או מוות!......" (מילים ולחן השחקן ה12 אני מניחה) אלבום השבוע? אין השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיהיה טוב.. אין ציפיות מיוחדות... שיר שאתה פותח איתו את השבוע? "הכל בשביל מכבי לעולם לא תצעדי לבדדד!" אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: מי שבא ברוך הבא איחולים לשבוע הבא: רק טוב... תמונה חובה! אני שמה, מתחת לאחד הדגלים הכחולים... תמונה מהיום אגב...

Blackice

New member
מסכמ"ש!

שם לשבוע: משחקים... דבר טוב שקרה השבוע: מיכל הגיעה לסופ"ש למרות כל הפעילויות משהו פחות טוב שקרה השבוע: מרוב משחקים ופעילויות שונות לא היה לי זמן ללמוד למבחן הבא אדם שעשה לך את השבוע: המ.. *מנסה לחשוב על אדם אחר לשם שינוי* *לא מצליח*
ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) "פגע בכם כדור- הנכם פצועים. 1. מתיישבים, מוציאים מהכיס דגלון. דגלון זה חייבים לראות אנשים מסביב. דגלון כזה תקבלו בתחילת המשחק" (אין על הוראות שמתורגמות מרוסית!
) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה זה PCAOB ? מה השגת השבוע? תיקנתי (חלקית) את כלי האיירסופט שלי. שיר השבוע? good morning starshine אלבום השבוע? משינה השבוע שבפתח: קוונטים! משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: אסיים לסכם את החומר עד המרתון ביום חמישי שיר שאתה פותח איתו את השבוע? הנה אני בא? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: המ.. לאדע. איחולים לשבוע הבא: בהצלחה למיכל!
תמונה חובה! - ממשחק איירסופט ביום שבת. (בדרך לנקודת ההתחלה, אני סוחב למיכל את הכלי כי היא לא זכרה איפה היא שמה את הרצועה שלו..
)

justmeandu4ever

New member
מסכמשת באיחור..

שם לשבוע:מרמתוק דבר טוב שקרה השבוע:ממ קפה הלל
משהו פחות טוב שקרה השבוע:אני מניחה שוויכוחים מיותרים עם קורנליה.?וזה שנפרדנו למרות שזה היה הדדי.. אדם שעשה לך את השבוע:מישהי שאני לא יודעת איך קוראים לה
ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה):אין.. ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:"יש לי חברה,אבל רק בגלל זה"
"שיהיה לך שבוע טוב"(חיוך ענק וקפה עם לב..) מה השגת השבוע?סוג של ניצחתי בהתערבות אז ידידה שלי תכין לי ארוחה
שיר השבוע?פחד אמיתי-המכשפות אלבום השבוע?אין השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:הרבה קפה הלל
שיר שאתה פותח איתו את השבוע?לא יכולתי לעשות כלום-יונה וולך אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:אותה,את בובית(אהמ אהמ)ומי שירצה
איחולים לשבוע הבא:שיהיה רק מתוק!~ תמונה חובה!

למעלה