סיכום שבוע|

ElPelado

New member
צ'עמם לי אז....

איך עבר השבוע בכלליות? היה שבוע מעניין משהו טוב שקרה השבוע? הכרתי את התחום בו אני הולך להתעסק כנראה ב6 שנים הבאים, וקיבלתי את המתנה מסיגי!!! משהו רע שקרה השבוע? ישנתי עם סיגי רק כמה מהלילות בשבוע האיש שעשה לכם את השבוע? צ'יגי החמודה, כמו שהיא עושה לי כל יום וכל שבוע וכל חודש שיר השבוע? שאלה טובה.... נגיד Jesus of Suburbia של greenday מאכל השבוע? נכון, אמא של סיגי בישלה המון!!! ומאד טעים... לבחור אחד? אורז עם אפונה :) סרט / ספר / סדרת השבוע? קניתי ספר חדש של מלחמת הכוכבים (כן אני אוהב מלחמת הכוכבים), וסרט, אני אסכים עם סיגי: America X משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא? לראות את סיגי... אני יודע שהשבוע זה לא יקרה הרבה מישהו שאתם מצפים לראותו שבוע הבא? די עניתי בשאלה הקודמת, אבל אפשר להוסיף את דודי מפורום חלל תמונת השבוע? http://farm1.static.flickr.com/46/106502545_44dc3dd3f4.jpg

Blackice

New member
יאללה, אפילו עונה בסופ"ש עצמו ../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע בכלליות? מהר. אבל זה סימן טוב
משהו טוב שקרה השבוע? התבטל שיעור תאגידים (יום חמישי 1800-2000) ^^ משהו רע שקרה השבוע? שוב לא למדתי כמו שאני רוצה. השבועות סתם עפים להם בלי שאני אתקדם כמו שצריך האיש שעשה לכם את השבוע? טוב, נו...
שיר השבוע? "זה היה סיפור של חורף לא יותר" של רותי נבון (או שזה סתם השיר האחרון ששמעתי?) מאכל השבוע? קורנפלקס עם חלב סרט / ספר / סדרת השבוע? סדרת ריאליטי "מה קורה בחדר של מיכל"
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא? יום ראשון ^^ מישהו שאתם מצפים לראותו שבוע הבא? כנ"ל תמונת השבוע?ננסה מחר, תפוזונה לא נותן לי עכשיו

soul on fire

New member
חחחחחחחחח!!!!!

"סדרת ראליטי"?!?!? כולה שיניתי מיקום של כמה דברים בחדר וחזרתי את החדר פחות או יותר לקדמותו {לפני שאתה היית נוכח בו... P= } ראשון היום =]

drnaji

New member
זה היה שבוע חלומי וסופ"ש אדיר../images/Emo70.gif

אולי השבוע הכי טוב בשנה הכי נוראית בחיי! מקווה שהשבוע הזה יהיה טוב ושיעבור בשלום. שבוע טוב לכולם

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאני

איך עבר השבוע בכלליות?
בנזונה =] משהו טוב שקרה השבוע?
כל השבוע היה פשוט מעולה...חבר שלי בא אלי לאחורת שישי ועבר מעולה =] כל השבוע עבדתי משהו רע שקרה השבוע?
ניסיתי לתפוס ת'רופאה שלי ופשוט לא הצלחתי =\ האיש שעשה לכם את השבוע?
בובי שלי =] שיר השבוע?
אל תדאג-בית הבובות מאכל השבוע?
מוקפץ סרט / ספר / סדרת השבוע?
3:10 ליומה משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא?
לסופש.... מישהו שאתם מצפים לראותו שבוע הבא?
כל האנשים הטובים מהתנועה... תמונת השבוע?
אממ בקשע =]

STU XD

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

איך עבר השבוע בכלליות?פנאן :] משהו טוב שקרה השבוע?הוא
!!!!!, מפגש גרעין, כסף, הופעה מדהימה של עדן וארז המקסימים
! משהו רע שקרה השבוע?פגעתי במישו, ההורים שלי לא מפסיקים לריב האיש שעשה לכם את השבוע?הוא
!!!! שיר השבוע?Jeff Buckley-Halleluja, הבנות נחמה-lover, הכל כשורה, No War מאכל השבוע?סושי
סרט / ספר / סדרת השבוע?שנות ה70
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא?לבלות איתו כמה שאפשר, טיול חנוכה מישהו שאתם מצפים לראותו שבוע הבא?אותו!! ובני גרעין בטיול.. תמונת השבוע?אחת הסדרות!

Blackice

New member
*מתמוגג* איזה כיף שחוסכים ממני

להשאר ער לאמצע הלילה כי חזרתי סחוט מהסמינר?
מיכל, כבר ציינתי שאני אוהב אותך? סופ"ש מצויין לכולם, ארז

soul on fire

New member
חוסכים?!?

זאת רק אני, אלא אם כן אתה מחשיב את השרשורים בפורום P= סופ"ש נגמר עוד כ10 דקות לדעתי... ואני אוהבת אותך גם!

למעלה