סופ"ש

toxicatedheart

New member
בעע עליך אליאור

השבוע שהיה
השיר שפתח את השבוע:Bittersweet- Apocalyptica Ft. Ville Valo Ft. Lauri Ylonen
השיר שסגר את השבוע:You Keep Me Hanging On- Sinema Ft. Sandra
להקה/זמר שעשו את השבוע: נינט
אדם שהיה טוב לראות השבוע: היו ><
אדם שהיה רע לראות השבוע: חכו...השבוע עדיין לא נגמר...
אירוע מיוחד שהיה: מרתון סרטים כל יום...
אירוע שעדיף שלא היה קורה: שתי תקלות עם שתי מכוניות ב24 שעות...
סיכום בחמש|סגדש| מילים: הכל עובר ואני לא מתגבר
סמילי:
השבוע שיבוא-
שיר מומלץ לפתוח את השבוע: אחלה של נהגת- MC מנצור
שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע:
אדם שמצפים לראות: תאמת...שעדיין לא חשבתי על זה
אדם שלא מצפים לראות: אותו?
אירוע מיוחד שאמור להיות: אני חוזר ללמוד אחרי הפסקה מאוד ארוכה...
מנטרה לשבוע שיבוא: ועם הזמן הכל עובר...או שלא?

השתכללנו :)

השבוע שהיה השיר שפתח את השבוע: אממ... "יותר לא אשתה" מוריס מוגרבי.. חחח השיר שסגר את השבוע: "מיי אימורטאל" להקה/זמר שעשו את השבוע: ערן סופר אדם שהיה טוב לראות השבוע: אממ... יש כמה דווקא.. אדם שהיה רע לראות השבוע: חלילה
אירוע מיוחד שהיה: ניסיתי להיכנס לטי אל וי אתמול והלכתי מכות אז הוציאו אותי.. איזה מטומטם אחד אינעל העולם אירוע שעדיף שלא היה קורה: אופס.. הנ"ל סיכום בחמישה מילים: היה משהו בין זוּנה
סמילי:
השבוע שיבוא- שיר מומלץ לפתוח את השבוע: אממ... "מתגעגע" תומר חן (למי שאוהב מזרחית). שיר שלא מומלץ לפתוח איתו תשבוע: "אדם זאב לבן אדם" אבי ביטר
חח אדם שמצפים לראות: אממ.. אתם מכירים את זה שעם כמה שמצפים, עדיין לא רוצים לראות אותו? סתם יאכל תלב.. פ/סדר שטויות אדם שלא מצפים לראות: חח אירוע מיוחד שאמור להיות: בגרות בתנ"ך (?) מנטרה לשבוע שיבוא: "מי שיטרח בשבת, יאכל בשבת, מי שיחפש אהבה, ימצא אותה בסוף..." תמונה... הכי עדכנית, לפני שעה
חח

probably

New member
אני חייב להגיד לך משהו.

לא שיש לי בעיה איתך. בכלל לא. אתה דווקא נראה בנאדם נחמד. אני רק לא מבין למה כל התמונות שלך כ"כ חשות. אין לך תמונה אחד, וראיתי הרבה תמונות שלך, שבאמת עבר משהו אחר חוץ מ"אני חתיך ותסתכלו עליי". תמונות פוזה. אני לא מבין למה אתה מפרסם אותן. זה מטופש. אתה מוציא לעצמך שם של ערסף, ורדוד. וחבל, כי אתה לא נראה בנאדם כזה בכלל. בכל מקרה, שיהיה לך יום נעים.

הלווו!! לא להתייחס

כל אחד יצטלם איך שהוא רוצה ויעשה מה בא לו! מדינה חופשית לא? XD

BIoNdY

New member
חחחחחחחח אההה ינאי הלו!

גם אם אתה צודק (ואתה לא!) הבן אדם נראה טוב! תן לו להשוויץ בזה! מה רע?! זה כמו שתגיד על כל דוגמן או דוגמנית "מה אתם חשבים שאתם מצטלמים?" ואגב תמונות לא עושות את הבן אדם (וגם המראה שלו אם כבר מדברים.. אבל זה לא קשור לשיחה)

חח אודי ובלונדי

תודה על החיזיקים
ואני כבר חשבתי להפסיק לחוש בתמונות
ה' איזה ילד יצור..

BIoNdY

New member
לא יפה.. אל תרד לרמה הזאת...

כל אחד נסחף לפעמים בתגובות שלו אבל אל תפסיק עם החשות... כל אחד יש לו את הסוג צורה שלו איך הוא אוהב להצטלם ואיך התמונות שלו יוצאות הכי יפה נגיד אצלי כמה שאני יחוש אני יצא הכי מכוער אז אני פשוט צריך לעמוד ולחייך כמו מפגר

אתה מאמין לי שעד הים לא הבנתי את

המשמעות של המילה הזו? "לחוש".. מה הוא רוצה שאני אעמוד כמו מטומטם כדי לא "לחוש"...? חחח סלח לי אבל זה נשמע לי הזוי לבקש מבן אדם לא "לחוש".. זה כמו שאני אבקש ממנו לא לסדר יותר גבות כי הו "חש" []= לדעתי ההערה הזו הייתה מטמטמת ולכן אמרתי שהוא יצורי קצת.. תאכלס כשכל הפורום היה יורד עליו אני הייתי היחיד שהגן עליו, אבל לצערי עכשיו אני מבין שזה לא היה סתם מרעת.. ובלונדי יפה לך

BIoNdY

New member
חחחח תודה

אבל די לירידות המפגרות האלה... באמת לא לרמה שלך...

מה זה "דואג"..

יש שרשור תמונות אז אני שם.. אם אני אדע שזה עושה רע לאנשים תאמין לי שאני אפסיק.. מה שלומך חוץ מזה?

הי רן

הכל סבבה ברוך השם, ותודה... מה איתך? נעלמת קצת.... ולא התכוונתי שהתמונות אפילו בכיוון של רע, מה פתאום. להיפך.

probably

New member
או.קי.

הסבר בפשטות מה שניסיתי להגיד בהודעה הראשונית- אתה הרבה יותר יפה כשאתה מצטלם באמת. בלי שום פוזה. והיתה תמונה אחת כזאת בפורום והיית נורא יפה בה. אתה יכול לחשוב עליי מה שאתה רוצה. אתה גם יכול להגיד שזאת הערה מטומטמת, בלי להמשיך ולהגיד יצור. כי אתה יורד לרמה נמוכה. וחבל. האמת שבסה"כ זאת הייתה הערה נחמדה שאמרה שאתה יפה ושאתה יכול להצטלם אחרת. אתה בוחר לקבל את זה אחרת- סבבה. זה בכלל לא קשור לזה שהגנת עליי. ואם כל מה שמס' אנשים עשו לי, פתאום נראה לך לא מרעה, רק בגלל שקיבלת הערה טובה שלי שנראתה לך קצת לא במקום, זה מוכיח על תכונת אופי קצת דו- פרצופית. בכל מקרה, יום נעים.

Elsewhere

New member
העיקר שאח"כ אתה בא בתלונות,

שכולם כאן מזלזלים, ואנשים רעים, ו"אם אין לכם משהו נחמד להגיד אז תסתמו". צביעות, Anyone?

למעלה