סופ"ש נעים

soul on fire

New member
../images/Emo34.gif סופ"ש נעים ../images/Emo34.gif

תנו שם לשבוע החולף
משהו מעולה שקרה השבוע?
משהו פחות נעים שקרה השבוע?
מאכל השבוע?
התחדשות השבוע?
ספר / סדרת / תוכנית השבוע?
מישהו שרציתם לפגוש ולא יצא לפועל? |צפרגע| מישהו שעשה לכם את השבוע?
מישהו שאתם מוסרים לו חיבוק?
מישהו שקיבלתם ממנו חיבוק?
תכנונים לשבוע הבא?

soul on fire

New member
../images/Emo105.gif*

תנו שם לשבוע החולף - שבוע חורפי
משהו מעולה שקרה השבוע? ארז היה פה , 99 במתכונת במתמ' ומקווה שניפטרתי מעוד 2 שאלונים באנגלית
משהו פחות נעים שקרה השבוע? שיחה עם האקס =[
מאכל השבוע? שוקולד
התחדשות השבוע? שום דבר מיוחד
ספר / סדרת / תוכנית השבוע? משמרת שלישית
מישהו שרציתם לפגוש ולא יצא לפועל? האמת - שאת לי....
מישהו שעשה לכם את השבוע? אדם המורה למתמ' =O
מישהו שאתם מוסרים לו חיבוק? סיגי
מישהו שקיבלתם ממנו חיבוק? ארז
תכנונים לשבוע הבא? להספיק לחרוש ולסיים היסטוריה ב' בציון מוצלח {= לפחות 65, אבל כדי שארז לא ירביץ לי אז 70....}

justmeandu4ever

New member
../images/Emo41.gifגמני!!!!

תנו שם לשבוע החולף-דם:\ משהו מעולה שקרה השבוע?קיבלתי 80 בחיבור אחרי שנכשלתי:) משהו פחות נעים שקרה השבוע?הכל:\ מאכל השבוע?טחינה
התחדשות השבוע?מממממ מדפסת משולבת ומאגניבה!!! ספר / סדרת / תוכנית השבוע?משמורת מישהו שרציתם לפגוש ולא יצא לפועל?אין:]
מישהו שעשה לכם את השבוע?אנשי הבית הפתוח אבל בעיקר עמית
מישהו שאתם מוסרים לו חיבוק?מיכלי(סתם כי אני מתגעגעת) מישהו שקיבלתם ממנו חיבוק?לי ונועה ועמית.. תכנונים לשבוע הבא?סופש אצלך:):):) מה בלי תמונה?????

soul on fire

New member
=] ../images/Emo24.gif גם לך

אם כבר דם אז רק של מוניקה
"מה שצריך לגמור עד גיל שלושים קראתי באחד המוספים אולי הגזמתי קצת בכדורים אבל אחרי הכל אני כבשה קטנה רק עוד מוצר אחד של החברה ואין לי שום הבדל בטוב לרע, חבל" ישר-כוח על החיבור!
תתחדשי על המדפסת בובית! ולא, השבוע בלי תמונה לא התחשק לי....

LudaGirl

New member
סיכומצ'יק

תנו שם לשבוע החולף- חרטא משהו מעולה שקרה השבוע- שתיית שחרור כיפית במיוחד ל2 חברות שלי משהו פחות נעים- חום 40 מאכל השבוע- בלינצ'ס עם שוקולד התחדשות השבוע- טיפות אף? סדרת השבוע- השרדות סין מישהו שרציתם לפגוש- חברה טובה מישהו שעשה לכם את השבוע- 2 הבנות שהשתחררו מישהו שאתם מוסרים לו חיבוק- לכל מי שקורא את זה מישהו שקיבלתם ממנו חיבוק- הרבה אנשים תכננונים לשבוע הבא- להבריא אחת ולתמיד (אני מקווה שאתם יודעים מי אני) (אני ממש צריכה להצר את המדים)

Blackice

New member
|צפרגע|

תנו שם לשבוע החולף ...צפרגע כמובן
משהו מעולה שקרה השבוע? נגמרה השביתה
משהו פחות נעים שקרה השבוע? וכניראה תתחיל חדשה
מאכל השבוע? סיידר בייתי התחדשות השבוע? קייס דיסקים ספר / סדרת / תוכנית השבוע? Harry Potter and the Deathly Hollows מישהו שרציתם לפגוש ולא יצא לפועל? ליבי |צפרגע| מישהו שעשה לכם את השבוע? מיכככככככככככככככככככככככככככככככככככל!
מישהו שאתם מוסרים לו חיבוק? משרד האוצר? (ר' תשובה 2) מישהו שקיבלתם ממנו חיבוק? מיכל תכנונים לשבוע הבא? להגיש 2 עבודות, מבחן במימון, לחרוש לשאר המבחנים?

SSAAMMEEYY

New member
היי, התגעגעתי

תנו שם לשבוע החולף שלג משהו מעולה שקרה השבוע? הלכתי להוציא גימלים, כי נחתכתי עמוק באצבע משהו פחות נעים שקרה השבוע? שבסוף לא קיבלתי גימלים מאכל השבוע? שווארמה התחדשות השבוע? שומדבר לא התחדש ספר / סדרת / תוכנית השבוע? הטלויזיה במשרד שלי הפסיקה לפעול מישהו שרציתם לפגוש ולא יצא לפועל? חברים שלי..., אבל בסוף לא נתנו לי לצאת הבייתה באותו יום מישהו שעשה לכם את השבוע? קיבלתי מקוצר+ כת"שכ 5 מצבים מישהו שאתם מוסרים לו חיבוק? אם אני ישן איתו מחובק(כדי שלא יגנבו לי אותו) זה נחשב? מישהו שקיבלתם ממנו חיבוק? אף אחד P: תכנונים לשבוע הבא? להמשיך לנסות עם הגימלים... חח סתם P: אני סוגר שבת.

STU XD

New member
בע

תנו שם לשבוע החולף: חרא חרא חרא משהו מעולה שקרה השבוע?כלום משהו פחות נעים שקרה השבוע?
מאכל השבוע?בירה התחדשות השבוע?.. ספר / סדרת / תוכנית השבוע?אמריקן איידול מישהו שרציתם לפגוש ולא יצא לפועל?בע |צפרגע| מישהו שעשה לכם את השבוע?קריס מישהו שאתם מוסרים לו חיבוק?
מישהו שקיבלתם ממנו חיבוק?אפילו חיבוק הוא לא נתן לי תכנונים לשבוע הבא?למות?

STU XD

New member
אני תמיד עושה את זה..

אני תמיד נכנסת לקשרים שלא בריאים לי..

למעלה