מצעד בת"א

Blackice

New member
../images/Emo34.gif מצעד בת"א

מי מגיע? צועדים עם הגוש הבי\פאנסקסואלי? רוצים לעשות משהו לפני המצעד? סוג של מיני-מפגש? (אני מגיע, ובתקווה גורר איתי את מיכל..)

uvita

New member
אני רוצה אני רוצה אני רוצה!!!!

פעם אחרונה שהייתי במצעד היתה לפני 4 שנים בערך (אולי 5). אני מנסה לשכנע את אוריאל להצטרף אלי (אורי, אם תקרא את זה, אתה יודע שזה ממש חשוב לי). אני בעד התארגנות לפני.... אם אצעד עם "גוש" אז זה יהיה הביסקסואלי, ואם לא, אז עם ה"גוש" של עצמי :) איזו מילה מגעילה זו "גוש"..... איזה כיף לחזור לפורום..רק חבל שכולם נעלמו בזמן הזה...אוהד, אתה כאן?

Blackice

New member
המצעד מתחיל ב12 נכון?

רוצה לקבוע ל-11? מי עוד? *שיעול*אוראוהדאיתיוכולם*שיעול*

uvita

New member
טוב...אני כנראה לא באה :/

אבל לפחות יש לי סיבה שמחה: היום נולד לי אחיין חמווווד אז ביום שישי הבא (כלומר יום המצעד) תהייה הברית (בעזרת השם). אבל עדין מבאס שלא אוכל לבוא..אולי שידחו את המצעד בשבוע???

Blackice

New member
מזל טוב!

לא נורא.. לפחות ככה יש לך תירוץ לגרור את אוריאל למצעד בירושלים, שגם ככה יותר חשוב..

Blackice

New member
יום שישי ה- 26 , שבועיים אחרי ת"א

השעה והמסלול טרם פורסם, אני משער שכמו כל שנה זה תלוי לגחמות של הרגע האחרון של המשטרה וכו'. למרות שאני מאוד מקווה שברקת יוכיח את עצמו ואלו יהיו גחמות של המשטרה בלבד, ולא העירייה....

Blackice

New member
תיקון טעות- יום חמישי ה-25

25.6 מסלול המצעד (מתהפכים!) : 16:00 - התאספות בגן הפעמון 17:00 – המצעד יוצא לדרך, דרך כיכר פלומר, רח´ המלך דוד, רח´ אגרון 18:00 – הפנינג ססגוני בגן העצמאות, בהשתתפות להקת טרנטינה, ובהנחייתן וכיכובן של מלכות הדראג של ירושלים

ElPelado

New member
מצטער

אבל לירושליים אני לא אבוא לת"א כנראה שכן הייתי בא, אבל לי-ם לא "יגררו" אותי כי אני לא ממש מסכים עם מצעד שמה. אני לא מבין כל כך למה לעשות את זה שמה דווקא, כי עושים את זה דווקא..... אבל לא משנה, לא נכנס לזה

Blackice

New member
למה לא להכנס לזה?

זה לא שאנחנו נדחוק החוצה מהפורום שרשורים אחרים חשובים או משהו כזה... *אנחה* חוץ מזה שהמצעד בירושלים הוא אחד מהנושאים האהובים עלי..
אפשר להתלהם עליו כמו שצריך... מה גורם לך לחשוב שהמצעד בירושלים הוא סתם "לעשות דווקא"?

ElPelado

New member
אין לי בעיה

להגיד מה אני חושב, אבל לא ממש בא לי להכנס לויכוח על זה. כאילו באמת אין לי בעיה לדבר על זה, סתם לא מתחשק לי. אבל בקיצור: לעושת מצעד בירושליים זה דומה לזה שוינסה לבנות בית באמצע ישוב ערבי בשטחים, ושהוא יגיד "למה אסור לי? זה מדינת ישראל, אם מותר לי לבנות בתל אביב, אז למה אסור לי פה?" אף אחד לא אומר לא לארגן את המצעד בת"א כי שמה באמת שאין בעיה, ואנשים או מקבלים את זה, או מתעלמים מזה, ולא עושים בעיות. לעומת זאת בירושלים יש הרבה מאד אנשים שזה פוגע בהם. למה זה פוגע בהם, בעיה שלהם. אבל זה פוגע ומאד. יכול מאד להיות שהבעיה אצלם בראש ולא אצל משתתפי המצעד, אבל עדיין זה "פוגע" בהם וזה יוצר המון בעיות ובלאגנים והפגנות ובלה בלה... ועובדה שכדי לקיים את המצעד הזה נדרשים המון שוטרים שישמרו על הסדר. ואם אני זוכר נכון, פעם שעברה בסוף המצעד היה הרבה יותר קצר ממה שתוכנן בגלל אותן סיבות.... אז למה להכנס לזה? מה הבעיה לחגוג ולשמוח בת"א? למה לעשות את זה בירושליים עם כל הבעיות שזה מביא? רק כדי לנצח את הדתיים? זו סיבה מספיק טובה לכל הבלאגן הזה? אני חושב שלא.... זהו, זה הכל

Blackice

New member
לחצתי על "הוספת תגובה מהירה" אז אני אשתדל

שזו באמת תהיה תגובה מהירה. ואני אנסה לתת לך את התשובה שלי. בלי לנסות להכנס לוויכוח. לפני 12 שנים עוד לא היה מצעד בת"א, וזה בכלל לא היה ברור שזה בסדר שיהיה מצעד שכזה. עם השנים ת"א למד לקבל את המצעד והקהילה הלהט"בית כחלק ממנה, ואף בנתה את המרכז הגאה וכו'. אני חושב שהנקודה הכי מרכזית- המצעד לא מיועד לחגוג ולשמוח איפושהו. בשביל זה יש מסיבות. המצעד הוא בראש ובראשונה הפגנה כחלק מהמאבק לשוויון זכויות. הוא בפורמט של מצעד לזכר מהומות סטונוול, שהיו צבעוניות עם מלכות דראג וכו' אבל אי אפשר היה אפשר להתבלבל ולחשוב שאלו היו מסיבות כי זה היה מאבק אלים על זכויות. בתל אביב המצב עוד יחסית בסדר. יש עוד לאן להתקדם מבחינת שוויון ביחס ברחוב למשל- אבל המצב טוב. בירושלים יש הרבה על מה להאבק בנוגע לניראות ושוויון. לכן חשוב להאבק בירושלים בכל הכיוונים האפשריים- דרך בתי משפט- דרך עבודה פרטנית אחד על אחד במקומות העבודה, בי"ס וכו'- דרך עבודה של גופים גאים מול העירייה- ודרך הגברת הניראות ברחוב. את זה האחרון, משיג מצעד הגאווה וכל מה שעושים סביבו. אם היית מגיע מתישהו למצעד בירושלים, היית רואה שהוא לא חגיגה, אין בו מוזיקה ואין בו תחפושות, אלא גוש של אנשים לבושים בצורה מכובדת, מחזיקים שלטים ודגלים שמפגינים על הזכות שלהם להיות פה.

uvita

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ולא נראה לי שאבוא למצעד בירושלים,למרות שאני חושבת שהוא חשוב עוד יותר (למרות הדעה של בן זוגי היקר) מכמה סיבות: 1. הוא עובר ממש ליד סבתא שלי ומול החנויות של דודים שלי (שלא יודעים על זה כלום וככה אני רוצה שזה ישאר). 2. פחד (אולי זה נשמע טיפשי אבל ככה זה).

Blackice

New member
../images/Emo43.gifפעילויות של אשכול גאווה בתפוז במצעד

תפוז יקח חלק בחגיגות מצעד הגאווה, ובענק!
לצד החופה הגדולה שממוקמת באמצע הרייב על החוף, נעמיד מאהל ענק של תפוז
נפרוס מסביב החוף שישה דגלים ענקיים עם משפטים שונים שקשורים לפורומים של הקהילה הגאה.
מצד ימין של המאהל ומעל הסלעים נפרוס דגל של 20 מטר על מטר וחצי הקורא לכולם לקחת חלק בהכנת הדגל הגאה הגדול ביותר. - אנשים יטבלו את ידידיהם בצבעים השונים יטביעו את כף היד ויחתמו בכך את שמם על הדגל. - לשם כך יודפסו כ5000 גלויות הקוראות לכולם לבוא ולקחת חלק בדגל שלנו – ואותם נחלק במהלך המצעד.

sutul

New member
רוב הסיכויים שאני גם לא מגיע

זה תלוי עכשיו בריב שיש לי עם העבודה ואם תיהיה לי הסעה

למעלה