~מצעדים~

Blackice

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif המצעד ביום שישי הזה ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אמנם יש כבר כמה שרשורים בקשר למצעד בת"א, אני לא רואה אחד בקשר למצעד שיוצא לו בעוד יומיים מכיכר ספרא בירושלים. אז ברשותכם, אני פותח פה שרשור: מי מגיע למצעד? האם אנחנו מקיימים איזשהו מפגשפורום לפני המצעד? אחריו בפארק? צועדים ביחד? מכינים באנר ענק שצועק "גאווה צעירה בתפוז"? "פורום הארי פוטר בתפוז"? (שהם פחות או יותר אותה אוכלוסיית כותבים בשמות אחרים
) ...ולכל המתלבטים- יהיה ממש אדיר... כל ירושלים עוטה דגלי גאווה, שזה אירוע מדהים בכלל, וגם עכשיו שנבחר ראש עיר חרדי אז בכלל יהיה שווה שהמצעד יהיה כמה שיותר גדול... להראות נוכחות... ארז

פריפטס

New member
לכל אלה שהיו באחד המצעדים!

כיף לכם! איך היה? אני רציתי ללכת לאחד מהם אבל לא יכולתי בגלל היום האחרון ללימודים... הם חילקו את התעודות רק בסוף היום כדי שלא נלך מיד אחר כך
. אז אני כנראה אבוא רק לתל-אביב... איך היה בירושלים וחיפה? הרבה אנשים? תגובות עוינות? וכו'...

bizbiz123

New member
מצעד הגאווה בי-ם 2003

היי, חזרתי מהמצעד, ולפניכם רשמיי מהאורע המיוחד... 1) מוזיקה נוראית, כמה אפשר לשמוע פופ, טראנסים וישראלי, כאילו שקיבצו את כל החרא בעולם ותקעו אותו, במיוחד עם "זמרות" כמו מיכל אמדורסקי שעליה נאמר - "האחת והיחידה וטוב שכך", יש לטפל מייד במוזיקה, ואם הם רצים עד כדי כך טראנסים והזבל הזה, תלמדו לגוון ולספק את צורכיהם של מאזיני הרוק/מטאל/פרוגרסיב/כבד/וכו' - קצת דרים,מטאליקה וכו', ובהופעה היה מתאים לתת במה לסטון אוף טרס או אטירנל גריי, בניגוד לחוסר הטעם המקובל... 2) מדינה במשבר כללי, המשק מדמם, אינפלציה ואבטלה, מה זה המחירים המופקעים האלה???, כוס 300 מ"ל בירה קרלסברג - 15 ש"ח, השם ישמור מה יהיה הסוף איתם?, חלאות המין האנושי, בוזזים בדרכים! 3) נאומים, דיי/מספיק/נשבר, הרטוריקה של הנואמים בינהם פורז, הייתה כל כך עלובה, שהטעם הרע נשאר הרבה אחרי. שישקיעו קצת, המצעד אמור להעביר מסר מסוים, נכון? אז למה להביא אנשים כמו פורז או סתם אנשים כדי שינאמו.... חייבים לטפל בעניין! 4) אוכלוסייה, אינני רוצה לתת את דעתי האישית בנושא, אמנם הזכיר כבדרך אגב, כי מרביתה האוכלוסייה הייתה ירושלמית, מוכרת מאוד(כולם מכירים את כולם) וסטרייטים - אין מה להתבייש, אהדה/תמיכה/הבנה וכו' חשובים מאוד, וכל הכבוד לאלו שבאו, כי משום מה נראה שלא הייתה נעירה המונית, אלא המון מצומצם בלבד.... חבל 5) המקום, גן העצמאות אחלה מקום, רק בבקשה תעשו משהו עם השמש, היה חום אימים, ושום טיפת צל, אם הייתה סככה או מאהל גדול על כל פני השטח, היו חוסכים מכולנו את חוסר הנוחות והשריפות בגב שישארו שם לאורך זמן... לסיכום, היה סבבה באופן כללי, כדאי לתת את הדעת על נקודות בעיות, אבל בכלליות היה שמח, אני אישית נהנתי, בכלל כייפתי, במיוחד בעמדת האיפור, היה שם אחד מאוד מאוד מוכשר.... כל מי שלא בא הפסיד, וזה באמת מצער, אבל לא נורא, תשתדלו שנים הבאות לבוא.... ביי, מצטער שארוך וכל כך ביקורתי, אבל מנסה לתת ביקורת בונה ולא שופטת... אז זהו נ.ב - כל מי שהלך גם כן, תארו את רשמיכם, נחמד לשתף

sarah

New member
"זה לא כאילו אני הולך לפתוח הודעה ע

ל המצעד בירושלים בפורום"

Sonata Of Tears

New member
מותק

אתה בה למצעד כדי לשמוע מוסיקה? או כדי להיות גאה ( וואט אבר) גם אני שומע מטאל ופרוגרסיב ( ואני מדבר על הפרוגרסיב רוק ולא מטאל)

bizbiz123

New member
נכון.... אבל

אז למה להשמיע מוזיקה בכלל, זה לא שאני רוטן אל המוזיקה, הייתי בא בכל מצב, אבל אם כבר יש מוזיקה... למה דווקא את הזבל?

adamsplit

New member
הא אוי

אני מצטער לא ידעתי שצריך לבוא למצעד כדי להיות גאה אתם צריכים לעדכן אותי בדברים האלה ואתם קוראים לעצמכם אנשים תומכים...

TwelveEyes

New member
LOL

איטרנל גריי במצעד הגאווה? וואלה, הייתי משלמת כסף טוב בשביל לראות את זה! זה גם די אירוני כשחושבים על זה
ומה נסגר שכולם פה בזמן האחרון שומעים מטאל? לא שיש משהו רע בזה, פשוט התרגלתי שהדבר הכי כבד ששומעים פה זה מקסימום סאונדגרדן

Sonata Of Tears

New member
הדור הבא של ההומואים()והלסביות)

חח צריך איזה להקת ברוטל..כמו אבורטד שתבוא ותשיר שירים תיהיהו גאים ,נמרח אותכם על סכינים תיהיהו הומואים ונזיין אותכם בכדורים להלהלהלהלהל נשמע טוב חוץ מזה ,רוב הקהילה (מוזר אבל כככה זה) יותר בקטע של טראנס ופופ אין ביקוש,אבל לך לנקש תבקש ממנו לארגן מסיבת גאווה אני בטוח שהיא יסכים . פחחחח

TwelveEyes

New member
חח פסטי-נקש ../images/Emo34.gif!

אבורטד באמת חוזרים לארץ, לא? יאללה, מפגש פורום! רוב האלפורד אורח כבוד!

Sonata Of Tears

New member
חחחחחח

אני באה רק בישביל רוב במכנסי עור צמודות!!! הם חוזרים? למה?! הומו תמיד יהיה הומו, אני בפוואר! אני פוואריסט גאה

adamsplit

New member
בטח שהם חוזרים...

ברגע ששמים אותם אי אפשר להוריד אותם המצעד גאווה זו קונספירציה להחזרת מכנסי העור הצמודים... מי שרוצה יש לי מסור חשמלי בבית טלפון אחד ואני בא לעזור לכם להוריד את המכנסי עור אני לא לוקח חלק בהפיכת העולם למקום בו כולם ילכו בדברים כאלה

Blackice

New member
מסכים

שנה שעברה היתה אחלה מוזיקה במצעד בירושלים היום היה די זוועה. לגבי מחירים מופקעים- ככה זה תמיד באירועים כאלה, תתרגל ילד. הנאומים גם היו דפוקים למדי.. ולא היה מושקע עם בלונים כמו שנה שעברה.. והיו פחות אנשים במצעד עצמו. אבל איכשהו כשהגיעו לגן העצמאות הוא פתאום התמלא בפי-3 אנשים משהיו במצעד. השמש.. היה צל מאחור, אבל לא מקדימה. באמת יכול להיות יעיל לעשות משו לגבי זה.. ההפקה היתה ירידה דרסטית משנה שעברה, מקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב.. אבל בסה"כ היה נחמד
ארז

Blackice

New member
מקפיץ- מי בא? ואיפה נפגשים?

....אין אף אחד שחושב אולי להגיב? להגיע? להפגש? ..סך הכל מדובר על מחר .... ארז

אני אבוא כמובן ../images/Emo13.gif

הבית הפתוח מחפש מתנדבים למשהו חשוב שלא דורש כמעט מאמץ, אז אם אתם יכולים תתקשרו ללנא

hatul

New member
אכן כן... המצעד הירושלמי נדחה

מיום שישי שעבר ליום שישי הזה, עקב הפיגוע בירושלים. אני באופן אישי אהיה עם בן זוגי
במצעד בחיפה.

TwelveEyes

New member
יש בחיפה?!

רק דנה לא יודעת!!! שיט.. גם לשם עכשיו אני לא יכולה ללכת כי יש לי תכניות
טוב נו.. נלך בשנה הבאה, בעזרת השד.

למעלה