מדינת ישראל חזרה 200 שנה אחורה....

boazbri

New member
אב"י זאת עובדה

אני יודע שאתה דוס שכל היום רק משחק בפייסבוק אז לא יוצא לך להגיע לעיר הקודש ת"א אבל כדי להגיע למרתף של הבית הגאה צריך כוונה יש ליד את קפה נואר שהוא הרבה אבל הרבה יותר הומה, שלא נדבר על כל שד' רוטשילד מרחק מטרים ספורים משם אתה לא בחור טיפש ואני בטוח שגם אתה יכול לעשות הסקת מסקנות שהיא לא מופרכת בכלל ושוב בלי להתייחס לזהות הרוצח

abalaba2

New member
ואני ממש לא חושב שזה הגיע מהמגזר הזה

שאתה חושב ששנינו חושבים שהוא הגיע ממנו, אני חושב על מגזרים אחרים לגמרי.

אב"י , אל תגן על המגזר הזה כ"כ....

אותו מגזר מדובר " כיכב " במדורי העיתונים והאינטרנט בשבועות האחרונות ובהקשרים מאד שליליים ולא אנושיים . מכיוון שאני מכבד אותך אני לא אזכיר באילו הקשרים מדובר , אבל כולם יודעים היטב למה אני מתכוון . זו גם אחת הסיבות של ההגירה השלילית מירושלים , כולם בורחים מירושלים !!!! הגיע הזמן שנגיד את האמת : תל אביב היא עיר הבירה ( במלעיל ) , תל אביב רבותיי...אפילו כבר כל השגרירויות עברו לת"א ! =)

גיאלונת

New member
ואתה מטומטם! אל תקלל מישהו רק בגלל שהוא לא

חושב כמוך! בדיוק על זה רונן מדבר!!!

יש מצב שאתה צודק...

שמעתי פעם שהיו כמה שגרירויות בירושלים שהעתיקו את מקומם לתל אביב.... אבל אני לא סגור על זה.

היו שם אכן שתי שגרירויות

אך הן נכנעו ללחץ. אם אני זוכר נכון אז קוסטה ריקה אחת מהן. אבל המדינות החשובות בעולם מעולם לא חשבו אפילו להקים שגרירות בירושלים, לצערנו.

abalaba2

New member
מסקנות הוויכוח

ימסרו במלואם אחרי מציאת חולה הנפש שירה. נא לא לצאת נגד איזשהו קהל בינתיים, מימין או משמאל. נ.ב1 "אתה אדיוט" לא נחשב כטענה בוויכוח נ.ב2 בועז ככל הנראה ממש מעוצבן שאני עוקף אותו כל פעם בפייסבוק בכל משחק שקיים אז הוא מעליל עלי שאני לא יוצא מהבית (אל תדאג אני כבר אעקוף אותך במונית). הוא יצא ב"א כ"כ קטן בגלל זה... נ.ב3 אוראל עדיין מחכה לשאלות לדוגמא של אלטמן

למעלה