מדינת ישראל חזרה 200 שנה אחורה....

../images/Emo34.gif מדינת ישראל חזרה 200 שנה אחורה....

לא האמנתי שדבר כזה יקרה במדינה שלנו , ועוד בת"א !! העיר הכי חילונית/ליברלית/שיוויונית , העיר שהיא מעוזה של הקהילה ההומו-לסבית . איראן זה כאן .

boazbri

New member
אב"י, לשם שינוי אני מסכים איתך (בערך)

זה דיי ברור שמדובר פה בפשע שנאה, אבל לא ברור מי לא ברור מה וזה לא משנה ממש, פשוט חבל.... אפילו אם מי שביצע את הפיגוע היה ערבי ששונא לראות הומואים או אב לבן שיצא מהארון והוא נכנס למין התקף טירוף או כל סנריו אחר שאפשר לחשוב עליו, זה פשוט כואב שבנאדם לא יכול לחיות לפי אמונתו ומשיכתו

abalaba2

New member
אני יכול לחשוב על עוד כמה תרחישים.

שלא קשורים לקהילה. ואני בספק אם חרדי יכול לתפעל M16 בכזאת יעילות, אא"כ זה חוזר בתשובה מטורף שלא מבין מהחיים שלו שכבר עבר צבא.

אני נזהרתי מאד בדבריי, ולא שפטתי אף אחד.

כולי תקווה כמוכם שלא מדובר ברוצח יהודי. זה עצוב מאד שאנשים חפים מפשע נרצחים על רקע נטייתם, מדובר עוד בבני נוער שחלקם היו עוד "בארון". עד שלא נדע את זהותו של הרוצח, קשה יהיה לשפוט את הרצח הזה לגופו של אדם. יש אפילו סבירות שאותו אדם שייך לקהילה הזו והוא הסתכסך עם האנשים שם , אך היא סבירות קלושה ביותר.......

abalaba2

New member
תקרא את ההודעה שלך

ואז תקרא בין השורות של ההודעה שלך ותבין איזה ציבור/ים האשמת ולאיזה קטגוריה משתייך הפשע.

sludger

New member
ניצול שרשור.........

תהליכים סטוכסטיים - ירון או מישהו יכולים לפרסם בבקשה את הדוגמאות שאלטמן נתן !!!!!!!1

סלח לי...איפה אתה רואה שאני מאשים ציבור מסוים

אני כותב בצורה הכי ברורה : מי שרצח אנשים על רקע נטייתם/גזעם/דתם הוא אדם חשוך מאד שמקומו לא בעולם שאנו חיים. עכשיו זה יכול להיות ערבי נוצרי, ערבי מוסלמי , חילוני , דתי ,חרדי , צ'רקסי ובדואי.... אבל מה שמשתמע מפה זה שאתה חושב שאני מתכוון לציבור מסוים , וזה בעצם אתה שמתייחס לאותו ציבור מסוים...!!! פרויד לא מתהפך בקבר עכשיו , אלא הוא עושה שם התעמלות לאחר ההודעה שלך :) !

abalaba2

New member
בא נעבור אחד אחד וננתח

דגל גאווה- סימן שברור שזה פשע נגד הקהילה ולא נגד מטרה יהודית/ פלילית זו או אחרת. ציון הקהילה ההומו לסבית בגוף ההודעה עצמה. 200 שנה אחורה (ואפילו 20, עד שנות ה80 היה איסור לקיים יחסי מין חד מיניים)- ככל הנראה הכוונה לחוקים שנבעו מהדת (במקרה שלנו יהודית) מאחר וברוב המדינות באותה תקופה הדת הייתה חלק גדול מהמדינה ומהחוקים. אירן זה כאן- אני מניח שהתייחסת למשטר, מאחר והמשטר באירן הינו דתי קיצוני, והדת השולטת כאן היא יהודית, אני מניח שפניתי למגזר זה או אחר. ככל הנראה פרויד אולי לא היה גאה בי בין שאכטה לשאכטה, אבל המורה שלי דליה (היא דתיה?) לספרות כן הייתה גאה בי על הניתוח של הטקסט.

ניתוח מורכב מאד למשפט די תמים.....

הפשע היה פשע כנגד הקהילה ההומו-לסבית - זו עובדה !!! כל ההרוגים ז"ל והפצועים היו מתוך הקהילה הזו. " 200 שנה אחורה " - כתבתי את זה כדי להבהיר שבשנות ה-80 של המאה ה-18 היו גוזרים את דינם של ההומואים למוות בהרבה משטרים ( לא רק באיראן ) ציינתי עוד עובדה : באיראן ממשיכים לתלות הומואים בכיכרות העיר ואפילו אחמניג'אד טוען ש.." אין אצלו הומואים " במדינה, כנראה שהוא פשוט " מטהר " אותם או האפשרות היותר סבירה שההומואים באיראן נעולים עמוק בתוך הארון..... אני מקווה מאד שהרוצח לא בא מאותו מגזר מסוים ששנינו חושבים שהוא הגיע, ואני לא אזכיר את שמו של המגזר בשל חוסר ראיות. והמבין יבין....

GuyDa1

New member
האוכולוסיה ההומו לסבית

היא בעצמה אוכולוסיה בעלת מאפיינים פרובוקטורים . מי שמושך אליו אש- שלא יתפלה שהוא נכווה. וזה כמובן בלי קשר לסלידה מהמעשה הזה. הדבר בעיני דומה, שבריב בין עבריינים אחד יהרג, ואני אגדיר את הצד השני שפגע בו כמעשה נפשע.... ואני בכלל לא אתפלא אם בסוף יתברר שהמפגע היה מתוך הקהילה עצמה.

abalaba2

New member
לא הבנתי מה אמרת!

ולא הייתי מכליל כ"כ מהר את האוכלוסיה, אני מכיר גם כאלו שלא כ"כ מוחצנים אבל כן מוצהרים, התקשורת לא ממש פוסחת עליהם בקטע הזה.

היללה4

New member
../images/Emo123.gifמה זה הדיבור הזה?

איך אתה עושה השוואות כאלו? עבריינים? אפילו לא בצחוק!!!... גועל נפש!!! על השנאה, עליך ועל כל מי שחושב כמוך!! לא כולם פרובוקטיביים ואף אחד לא מושך אליו אש!!!! הם אנשים שחיים את החיים שלהם... יו אני פשוט בהלם ממה שכתבת, ואני חשבתי שאנשים באקדמיה הם נאורים יותר...יודעים לקבל אחר, ולא להכליל...

roi k

New member
הקהילה צריכה לעשות חשבון נפש!!!!

כמובן שאני נגד פעולות שכאלה, וכמובן שהמפגע הוא סוג של מטורף! אבל הקהילה צריכה לשאול את עצמה האם היא התנהגה קצת לא כשורה בשנים האחרונות? האם היא לא חיפשה לשחוט פרות קדושת של אחרים, לטובת יחסי ציבור? והאם כל המלחמות שלה היו מוצדקות? לדעתי הקהילה צריכה להבין שהיא עשתה לא מעט טעויות, ופגעה בלא מעט אנשים, אמנם לא באופן פיזי (וזה ההבדל העיקרי) אך יש אנשים שהפגיעה בהם היתה מהותית. שימו לב איך אתם מציינים פה כל הזמן, איך זה ייתכן שזה קרה בת"א- עיר הקודש של הליברליות. למה אף אחד לא הגיב שהקהילה עשתה את שלה בירושלים, על אפם וחמתם של שלושת הדתות! שלא יתפרש באופן שגוי, אני מגנה בכל כולי את המעשה, ורצח בטוח לא הפיתרון. אבל אני פשוט לא אוהב את ההתייפיפות הזאת שפורחת לה כפטריות אחרי הגשם, ומציגה את הקהילה באור השפיות והשלום, בעוד כל בעל כיפה רוצח פוטנציאל.

boazbri

New member
אולי אני סנילי

אבל אני לא זוכר שמישהו אמר פה שכל "בעל כיפה" הוא רוצח פוטנציאלי ואני אשמח להסבר מה זה אומר "שהקהילה עשתה את שלה בירושלים, על אפם וחמתם של שלושת הדתות!" אני יהודי ולא הומו ועדיין לא הרגשתי שום פגיעה ושום בטיח הפגיעה היחידה שאני רואה זה כשרב (שכמובן בדרך לכלא) אמר שההומואים גורמים לרעידות אדמה ושאר מרעין בישין חמור יישאר חמור אם הוא הומו, סטרייט, ערבי, יהודי או סתם שועלנבת אני יכול להגיד בבטחון מלא שאני לא חמור ואתה?

../images/Emo46.gif אני לא מאמין ! זה אמיתי מה שקורה פה ?!

אני קראתי פה כמה הודעות שמצטייר מהם שהקהילה ההומו-לסבית גורמת לפרובוקציות ... זה פשוט אבסורד להגיד דבר כזה ! כמו שיש הרבה מצעדים של כל מיני ארגונים כאלו ואחרים , גם הקהילה ההומו-לסבית מקיימת מצעדים כאלו וזו זכותה המלאה. היא לא פוגעת באף אחד !! הקהילה הזו בעצם מייצגת ערכים אנושיים אוניברסליים של אהבה וקבלת האחר והשונה . אני חוזר ומדגיש : במוצ"ש נערים טובי לב, תמימים וחפים מפשע שחיפשו בית חם שיהיה קשוב אליהם שילמו בחייהם על נטיותיהם !!!!!! הם לא עשו רע לאף אחד ! הם פשוט מתו , כי בן עוולה החליט שהם לא ראויים לחיות. זה מקרה חמור מאין כמותו שמתאים למדינות חשוכות ביותר , ואני מבהיר לא משנה לי מאיזה עדה או מגזר הוא הגיע,אני מתייחס לגופו של האדם הספציפי שביצע את מעשה המזוויע הזה ! ההומואים הם לא העניין פה , אלא השנאה שיש לנו כלפי מי שאנחנו חושבים שהוא שונה מאיתנו , מה שמכונה שנאת חיים, וזה שורש הרעה החולה שיש במדינה הזו......

roi k

New member
לבועז ורונן

ראשית ברור שהקורבנות חפים מפשע, זאת כלל לא השאלה. מה שאני אומר שפשוט הקהילה צריכה לחשוב האם משהו בהתנהלות שלה לקוי? להגיד שהיא לא עושה פרובקציות, זאת התממות לשמה, היא חיה מזה ופורחת על גבי המלחמות שלה בדתיים! אף אחד לא אמר פה שכל בעל כיפה הוא רוצח פואנציאל במפורש, אבל בין השורות זאת האוירה שמתקבלת. בועז, אתה אולי יהודי ולא הפריעו לך המצעדים בירושלים, אבל לרבים אחרים זה הפריע ואני ממש לא יודע מתי היתה הפעם האחרונה שהיהדות, הנצרות והאסלם היו בדיעה אחת! לקהילה זה לא הזיז וזה היה נוח להם להלחם כל עוד הנפגעים הם בצד השני. החיים זה לא שחור ולבן יכול להיות שלא כל דבר שהם עושים נאור יפה ומקודש - לכן אני מציע חשבון נפש, לבדוק מה יכלו לעשות קצת אחרת.

abalaba2

New member
זאת לא עובדה שזה היה מכוון נגדם

זה יכל להיות בגלל שהם יהודים או בגלל טעות בזיהוי אצל עבריינים או 1001 סיבות. אתה ישר קבעת עובדה שזה פשע שנאה נגד הקהילה. מישהו שרוצח בגלל אידיאולוגיה לרוב דואג שכל העולם ואחותו ישמע על זה.

למעלה