לוח מודעות

אהם אהם!!!

שלום לכם! ההודעה הזאת מופנית לכל אותם ששיחקו בילדותם במשחקים הישנים והכ"כ כיפיים
נפתח פורום חדש- פורום משחקי נוסטלגיה. כל המשחקים הישנים שאתם זוכרים- חילקו עמנו ואני מעניק לעצמי חגיגית

mahagonius

New member
קבוצת תיאטרון חדשה!

שלום לכולם! בימים אלו מתגבשת קבוצת תיאטרון חדשה וייחודית להומואים, לסביות ומתלבטים בגילאי 16-20. הקבוצה תפעל בתל אביב כחלק מפעילויות האגודה. אין שום צורך בניסיון קודם בתיאטרון!!! לפרטים נופים אפשר להגיע אלי ב [email protected] או לבקש את הטלפון של שי - מנחה קבוצת התיאטרון לנוער, במשרדי האגודה. תודה, ויום מצויין!

Flicker

New member
צ´אט

מרמלד, למה לא נעשה פעם צ´אט בשעה שהציבור הרחב יכול לעמוד בה, נגיד עכשיו.

MARMELAD

New member
אבל רק עכשיו סיימתי לעבוד..!

אתה מוזמן לארגן צ´ט באיזו שעה שבא לך..... ואני אשתדל להצטרף

Flicker

New member
בשביל מה לעבוד?

צ´אט איתנו זה הרבה יותר מעניין! ומי שלא היה הפסיד חשיפה בלעדית הקשורה לפליקר, מלפפונים חמוצים ונשים בהריון.

i love u

New member
אתה חושב שאתה תואם את הסממנים? ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

i love u

New member
לא שיש לך כ"כ ברירה... ../images/Emo108.gif

אם לא תעבוד מי ישלם שכר דירה? מי ישלם על בילויים כדי לראות חתיכים? מי ישלם על בגדים ממוטי? חחחחח אתה (וגם אני) לא כאלה עשירים שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לשבת רגל על רגל ולנוח בכל שעות היום... עבושה זה אחלה של דבר גם עושים כסף וגם רואים אנשים... אז נכון לפעמים אנחנו עייפים אבל חפיף... טוב מאמי שיהיו לך אחלה של חיים ,עבודה נעימה והמון טיפים... חחחח אוהבת תמיד... יפעת

troublemaker

New member
בקשר לשידורים החוזרים של QAF

למה אתם אומרים שיש שידורים חוזרים בימי שני ב 1:25? בדקתי ובימי שני יש ב00:50 מחוץ לחוק ואחרי זה סטארסקי והאץ´. כמו שיש בכל ערב בשעות האלה.

MARMELAD

New member
הממממ...

מעניין.. האמת שגם כשאני בדקתי גיליתי שאין שום אזכור לשידורים החוזרים.. אבל בהחלט יצא לי לראות לפני שבועיים שלושה שידור חוזר באמצע השבוע!! והבנתי שזה כל שבוע מוקרן.. אני מציע לסמוך על יפעת.. אם היא אומרת היא יודעת... ודרך אגב, שלום, עוד לא קיבלת
...! אז הנה, הוא שלך. ונשמח אם תציג את עצמך..... גיא

troublemaker

New member
לפי בקשתך

"שמי" הוא TROUBLEMAKER, ואני מאוסטרליה הרחוקה. הגעתי לארץ לפני שנתיים בשביל ללמוד כאן ואני מתגורר אצל קרובי משפחה בתל אביב. נשארו לי עוד שנתיים ואז ככל הנראה אני אחזור הביתה. (כמה טוב להגיד את המילה הזאת
). סוף.

דרור22

New member
למרמלד וטאצי

אתמול בלילה לא התכוונתי להתנתק החיבור שלי עשה בעיות ולא הצלחתי להתחבר שוב... מקווה לראות אתכם היום דרור

i love u

New member
היום יניבי חוזר... ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

התגעגעתי מאמי...

למעלה