לוח מודעות

בלבלה

New member
נה נה ../images/Emo94.gif

עכשיו זה לא פורום רק של בנים... עכשיו זה פורום רק של בנים ובת אחת...
סתם סתם אנשים, שיעמם לי אז חיפשתי פורום להתנחל בהם, אבל בגלל שזה פורום של בנים הנוטים למין שלהם (שימו לב לשפה הגבוהה) אז לא נראה לי שתישמחו שאני פה... טוב שיהיה לכם שבוע טובבבבבבבבב שבת שלוםםםםםםםםם וחיי מין סוערים בהחלט
ובבקשה לא למחוק ת´הודעה... לקח לי הרבה זמן ומאמץ לרשום אותה... (NOT)
בלבלה~ה
~ המשוגעת אנשים, לא לקחת ללב... אני סתם עוד בחורה תמימה שמחפשת ריגושים בחיים... קחו הכל בהומור...

d@r121

New member
כמה פעמים קרה לך ש..

שהתלבטת איזה סלולארי כדי לקנות? שחשבת איזה חברה בעלת התעריף הכי נמוך בשוק מה הסלולארי הכי בעייתי איזה סלולארי אתה לא יכול לראות בלעדיו ואיזה חברה סלולארית עושה את הכי בעיות עם לקחות כנס עכשיו לפורום סלולארי ותמצא לכל בעיה פתרון ד
ר

דרור22

New member
צריך עזרה ../images/Emo44.gif

ברוב ימי השישי יוצא לי לעבוד אני מסיים בערך בשעה אחת וחצי ולכן מפספס את הסדרה שאני מאוד אוהב "הכי גאים שיש" (אם לא הבנתם ) להקליט אני לא חושב שזה רעיון טוב אחרי הכל אני עדיין בארון כלפי רוב העולם אז אם מישהו מוכן לעדכן אותי אני מאוד אשמח אחרי הכל אני יודע שגם אתם אוהבים את הסדרה הזאת לא פחות ממני ואפילו יותר תודה מראש דרור

DJNYC

New member
../images/Emo32.gif תראו את זה.

הממ.. זה סרטון קצר שמאוד אהבתי ורציתי לשתף אתכם. אני יודע שזה קצת
ובכל-זאת רציתי להראות. גיא, לא ידעתי איפה לשרשר.. אז אם אתה רוצה את תעביר למקום שנראה לך. דניאל הערה - זה קצת כבד (3MB) אבל שווה ;)

MARMELAD

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

troublemaker

New member
אין מה לחשוש

אני מכיר הרבה סטרייטים שאוהבים את הסדרה. זה שמדובר על גאים, לא אומר שזה רק לגאים. וחוץ מזה : אתמול לא היה משהו לדעתי. רוב הפרק דן בלסביות בריאן שכב עם מישהו חדש בעבודה שלבסוף תבע את בריאן בגין הטרדה מינית. טד ומייקל ניסו לשכנע את אמט, שזה בסדר שהוא גיי (ללא הצלחה).

MARMELAD

New member
חוץ מזה

יש שידור חוזר ואני אחפש את הלינק של כל הפרקים שהיה לי איפהשהוא ונעלם לי פתאום

i love u

New member
השידורים החוזרים הם בערוץ 3

כל יום שני בשעה 01:25 שני פרקים ברצף... שתיהיה לכם צפייה מהנה שלכם תמיד, יפעת

se7en

New member
המון תודה...

הפעם הראשונה והאחרונה שראיתי את זה היה לפני קצת יותר מחצי שנה ומאז למצוא את זה ...וכמו שאתה יכול להבין לא כ" הצלחתי... אז שוב תודה עך ההארה... ולשאר האנשים פה - מומלץ ביותר...

lala182

New member
זה לא קשור להעדפות מיניות....

יש הרבה סטרייטים שרואים הכי גאים שיש ואפילו מקליטים (ואני בינהם כי לא יוצא לי לראות את זה בשישי בערב בד"כ) אז לדעתי גם אם תקליט לא יקרה שום דבר... חוצמזה מי כבר מתעסק לך בקלטות וידאו...? ז"א אתה יכול להקליט ולראות בסתר (אם אתה מעונין למרות שאני לא מבינה מה הביג דיל...) צפיה נעימה לה-לה...

MARMELAD

New member
בסדר... בסדר...

מה העניינים איתך..? ימבה זמן לא התראינו..

DJNYC

New member
אני רואה שעכשיו אתה עסוק בנקיונות

אני קצת מקשקש עכשיו בצ´אט עם מומין ו סבן, אח"כ אני חוזר לטיפול בדירה. תקפוץ כשאתה מסיים לנקות כאן.

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gif לוח מודעות ../images/Emo89.gif

שרשורים של נושאים כלליים, הודעות, עניינים ללא
לפורום וכו´.. אנא שרשרו לכאן כדי לחסוך לי עבודה...

למעלה