לוח מודעות

../images/Emo6.gif וכמו שאמרו באוטובוס כשהייתי קטן

והנהג שכח לפתוח את הדלת בתחנה: "נהג נהג - תפתח מאחור"

Liroy25

New member
אולי חאלס כבר להתנצל??

בחייאת אלאדין, דווקא אתה מכל האנשים דופק חשבון? אני מתפלא עליך אח שלי!אז כתבת הודעה קצת שוביניסטית...שנעלה אותך על המוקד עכשיו או אחרי האירוויזיון? אם הדעות שלך קצת שונות או ההומור שלך לא פוליטיקלי קורקט אז זהו? נרד כולנו ביגון שאולה? תפסיק להתפלצן למה אף אחד, בטח שלא אני לא קונה את ההצגה הזאת ותמשיך להיות מקסים, שנון ומצחיק כמו שאתה.

my self

New member
"אל תתנצל"

כתב נתן זך, הלחין מתי כספי, מחדש לירוי 25.

my self

New member
!Non, je ne regrette rien

הלחין שארל דומון, שרה אדית פיאף, חידש לירוי 25. (זה לכבוד הדיסק החדש שלך, אלאדין)

There´s no regret

כתב סקוט ווקר, שרו האחים ווקר, חידש מידג´ יור, חידש שוב: אלאדין (מצטער מייסלף, לא מכיר שום דבר מהרשימה שלך)

מידג´ יור? זה לא ההוא עם

IF I WAS ? ...אה, כן. בדקתי. זה הוא. פז"ם. אה...ואלאדין... תסתכל טוב. "המפלצת" לקחה אותי תחת חסותה...
או אולי
שים לב...

קראתי, חייכתי והפנמתי

חברים: עם תורן לא מתעסקים יותר. יש לו שומרת ראש אישית שלא כדאי להסתכסך איתה. ואגב תורן, מידג´ יור היה הסולן של אולטרווקס.

dodobird

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יַא נִימוֹגּיֶם עבודה בצורה כזאת !

nadavck

New member
שרית חדד על מסך ענק ! ! !

יום שבת, 25 במאי, החל מ- 21.00 האירוע: ארוויזיון 2002, שבת 25 במאי, 21.00 ועד בכלל המקום: תהל, בר-מסעדה, נחלת בנימין 30, במרכז הרובע הורוד בקומה הראשונה: שידור ישיר מטאלין על מסך ענק בקומת הלאונג´: תחרויות משנים עברו - דנה, יזהר וגלי התפאורה: נרות (להדליק ביחד) , QUEER ROYALE (שמפניה וקסיס), מסך ענק וגברים יפים BE THERE OR BE STRAIGHT "תהל" בר, מסעדה ולאונג´ נחלת בנימין 30, טלפון: 5168410. שעות פתיחה: כל השבוע מ- 11.00 ועד ל- 02.00. 20% הנחה לחברי האגודה.

MARMELAD

New member
והנחה לחברי הפורום יש?

כי אם יש הנחה אז אני לא אאלץ למחוק את ההודעה...

MARMELAD

New member
סימני ניקוד:

אתה כותב אות, לוחץ CAPS LOCK, ואז SHIFT ואחת מהספרות במקביל. אם תלחץ SHIFT ו 8, למשל, יצא לך קמץ : ָ לא נוח לתפעול אבל זה מה יש...

למה אתה שואל ? |../images/Emo18.gif../images/Emo129.gif

התחלת לכתוב בפורום "כבדי ראיה" ? או שאתה רוצה לענות לגברת "בוזקר" בפורום שלה.

MARMELAD

New member
אני חושב שהוא רוצה להבהיר

על מנת שלא יטענו אח"כ שהוא גס רוח ומתנשא (למרות שאני חושב שאם הוא ינקד..... אוי הברוך)

למעלה