לוח מודעות

../images/Emo34.gifלוח מודעות../images/Emo34.gif

אופטופיקים, מודעות מסחריות של חברי הפורום הקבועים, יציאות מוזרות וכו´ וכו´

אלאדין יורד אל העם (ומתקשה לעלות)

אלאדין בשוק, אלאדין בהלם, אלאדין הרוסה בחתיכות קטנות כמו חתול שטיפל בו כלב רוטויילר. אלאדין נאלץ לנסוע היום מבאר שבע לכפר סבא בשני אוטובוסים. מאספים. דרך התחנה המרכזית בת"א. אלאדין היה מוקף באנשים שמנים, מזיעים, מסריחים, הומופובים, צעקנים, שבגללם האוטובוס עוצר בכל תחנה ותחנה רק כדי שהם יוכלו לרדת ולחזור לבתים העלובים שלהם בעוד שאנשים אחרים זהים לחלוטין עולים לאטוטבוס וממלאים את מקומם, אנשים הומופובים, אנשים שלא מקפידים על המראה החיצוני, אנשים שלא שמעו את המונח "טיפוח" (כשהוא לא בא אחרי "טעון"), אנשים שכל ישותם אומרת "אני לא קסאנאדו", אנשים שגרמו לאלאדין להתגעגע לחנה בית הלחמי (במחשבה שניה - לא. ממש לא. בררררר - מזעזע). אלאדין כמעט בכה. כל מה שאלאדין רצה זה להגיע בזמן ל"וויל אנד גרייס". אלאדין הגיע הביתה ב 9:50. אלאדין בכה. אלאדין לא רוצה להיות שוב עני ולהיות באוטובוסים. אלאדין לא יוכל לעמוד בזה. אלאדין חזר הביתה עם כאב ראש, כאב גב, כאב בטן, מגעיל, מזיע, מסריח והומופוב. אלאדין נדבק. אלאדין יעשה מקלחת ארוכה ויוריד את שאריות העם ממנו לביוב ממנו הן עלו. אלאדין קרא את מה שהוא כתב עכשיו והבין שבמו ידיו הוא חיסל את שאריות הסימפטיה שנותרו כלפיו בפורום. אלאדין מתנצל (שוב). אלאדין מבטיח לקחת טרמפ כל מי שיבקש (אחרי שאלאדין יתקן את הפנצ´ר). אתם לא עם. אתם הומואים שלי.

בגלל פנצ´ר לנסוע באוטובוס (שניים) ?

אני מזועזע. כבר עדיף לישון באוטו המפונצ´ר. טיפ 1 : בלי fast אני לא זז טיפ 2 : לעבור לרכב השטח הטוב בעולם - רכב חברה. הא לך פרילנסר שכמותך !!! לילה טוב.

לירונר

New member
למנתחי מערכות אין חברה...

הם סתם עניים שאמרו להם שניתוח מערכות הוא המקצוע המכניס של עולם המחשבים

לירונר

New member
אני יודע...

אני כל כך רוצה להיות מנתח מערכות בגלל זה קיבלתי כל השנה 40 במבחנים ויש לי מגן 70

לא למדת כלום השנה ? ../images/Emo12.gif

הרי הממונה והאחראי(לשעבר) על המוסד (שבו אתה שוהה יותר מאשר בחברת גברים) כבר הדגים את הקשר בין ציונים לתעודות (אין כזה) .

לירונר

New member
למדתי, הנה העובדות

מחצית ראשונה היה לי 75 !!!! ומחצית שנייה היו לי 40, 42, ו66 במתכונת, ולכן היא מגישה על 70

במה יש לך להתבייש ?

כפי שכבר נאמר פעם צ(ז)יונים זה לא הכל. וחוץ מזה עוד 4 ימים מדליקים (לירו)
, לא ?

campari

New member
אוי אלאדין, מה עובר עליך../images/Emo35.gif...

אני מקווה שזה רק שלב שיעבור בקרוב... האוטובוס היחיד שאני ממליץ עליו זה מהטרמינל למטוס.

לירונר

New member
אלאדין הומו לתפארת / לא לסבית

הוא לא יודע איך לתקן פנצ´ר
, זה הכל מה

BlueCat

New member
הו אלאדין, אלדין איה אתה אלאדין?

(מתוך אלדיון ויוליה. לא. זה היה בשביל UNICORN FAIRY וסתם בשביל למשוך תשומת
. עזבו. לא חשוב מה עובר עליי.) נכון, לכל דבר יש שני צדדים הרע, והיותר רע. נכון שנסיעות באוטובוס זה כאב ראש-בטן-גב-רגליים ויש אנשים שרק לשבת במושב מאחורייהם יכול לגרום נזק למערכת הנשימה וחוש הריח. ויש צעקות,רעש,צפוף,חם,מחניק אאאאההה!!!!! אבל יש גם צדדים טובים יותר. ויש הרבה ד(/ג)ברים טובים. לאחרונה התחלתי למצוא את סקס באויר של תחנות מרכזיות. אני יודע שזה נשמע כמו סטייה אבל לא! תתפלאו לגלות כמה בחורים צעירים, שווים, בלונדינים (טבעי!), בבגדים קצרים ומבטא זר אפשר למצוא בקוים מסויימים. כך שהיאוש נעשה (הרבה) יותר נוח... הכל עניין של גישה.

למעלה