טריוויה

הנה תיקנתי ../images/Emo9.gif

תגידי תודה ותסתמי *חיוך שטני* סתם סתם אהובתי אל תסתמי תדברי חופשי, כל עוד אין לך בעיה שאני לא מקשיבה לך
חחחחחחחחחחח לאב יו ורי ורי ורי מאץ' מיי ביוטי

מסכימה. השאלות באמות קשות. הדר

כל הכבוד שאת יודעת את כל התשובות. כמו תמיד אני אהיה חסרת הסבלנות ואשאל מתי יגיעו התשובות?

עכשיו:

1. איך קראו לאמא של גיא ודורין ב"מיכאלה"? גאולה 2. איך קראו לבת המאומצת של ענבר ב"משחק החיים"? טל 3. מה היה התפקיד של אבא של דורון בבית של שולמית ואלכס ב"לחיי האהבה"? נהג 4. באיזה רחוב גרים יסמין ודן ב"מיכאלה"? יסמין 5. איפה הייתה גרה מישל ב"משחק החיים"? (יענתו בחו"ל....) ניו יורק 6. איזה צבע בגדים תמיד לבשה סמדר ב"לחיי האהבה"? שחור

ומי שעלה לגמר

הן אורוש וביקוש!! את הגמר נעשה בצורה הזאת: נקבע יום ושעה שיהיו נוחים לשתיכן (וגם לי), ונעשה טריוויה כזאת: שאלה לביקי, שאלה לאור, והראשונה שלא עונה מפסידה!! ואור- בגלל שלא ראית את "לחיי האהבה" ולמרות זאת ענית נכון יותר מכולם במשך כל השלבים, אז אני אשאל רק על משחק החיים ומיכאלה!!

חחחח אבוש. מצחיקה

לא עניתי נכון על כלום. היו לי על חלק תשובות שונות ממה שהתכוונת. ובעיני מוסכם אין לי התנגדות בכלל לסידור הזה תשאלי את ביקי אם היא מסכימה. ביקוש תקרע אותי אבל זה דווקא מגניב כי אני לא מתנגדת להקרע ע"י חברה.

למעלה