טריוויה

KiShKooSh

New member
אפשר לחשוב מה עשית../images/Emo35.gif

מוטי ואני חותכים לטיול לחו"ל לעשות לטובי(החמות האהובה עלי) נכד

להזכירך מדובר גם בנכד שלי.

אז קודם כל זה לא לטובי ולא מעניין אותי בשיט אם היא החמות האהובה עליך או לא, הרי אני האימא האהובה על מוטי, אם את לא רוצה ילד אל תעשי. את תגדלי אותו אחר כך אני לא אממן לך מטפלות.

חחחחחחח ../images/Emo80.gif

בואי באמת נעביר את מוטי לקיבוץ.....
אוווו ביקי בטח לא תשמח לשמוע שנשנה את השם של מוטי למוטקה או וואטבר... בואי איתי מיי לאב נחלוב תרנגולות ביחד...חיחיחי

לא משנים למוטי את השם.

וואי יש לי במחשב תמונה של הראל סקעת בחיוך מוטי זה משהו לא נורמליייי מוטי לא זז לשום קיבוץ הוא נשאר פה ליד אימא. הוא צריך מישהי בעולם הזה שתתייחס אליו כמו שצריך ושתאהב אותו באמת.
אני לא חולבת תרנגולות אני אוספת את הביצים של הפרות. חצופה

טוב!!!../images/Emo80.gif

מה את נלחצת....מצידי את יכולה לאסוף את הביצים של הפרות
חחחח כן אני גיליתי את התמונה של סקעת בחיוך מוטי
גו מי גו מי

הא???../images/Emo12.gif

*בהלם טוטאלי* מה גנבתי לך את החתימה??? רציתי רק לתת קצת כבוד לבן שלנו... אבל כל מה שאני עושה לא טוב לך....וואההההההההההה
(*בוכה בכי היסטרי*) אני בכלל בהלם שקרעת אותי מהחתימה שלך בלי להביט לאחור
סניף סניף

../images/Emo12.gif

לא לא לא אל תבכי יפיופונת שלייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה אני מחזירה אותך לחתימה רק חכי כמה דקות!!!!!!!!!

*סניף סניף*../images/Emo11.gif

מרוצה חלקית קודם כל מה זה טובי מיי לא??? אני עוד פגועה כי נושלתי.... באט איי וויל לאב יו פור אבר אנד אבר

מה?! ../images/Emo12.gif

אויש נו התפספס לי ה-ב'. חכי רגע... מגיע לך שנושלת זה כי נעלמת לי באכזריות בלי לומר דבר!

../images/Emo13.gif

ייפיייי מיי לאב!!!
לא עזבתי בכוונה...המחשב הזה מסטול וגם לא היו לי יותר מידי הזדמנויות לעלות.... דונט בי סד יו מאסט אנדרסטנד!!! קוקי תעשי לי יבחוש

לא חייבת כלום ../images/Emo4.gif

איכססססססססססססס יבחוש תגידי לאחותך מה יבחוש את אומרת שאני משריצה יבחושים?! תתביישי לך
ידעתי שאת לא אוהבתותי
לאבבבבבבבב יו
♥♥♥

../images/Emo4.gif יבחוש בתחת שלי.

מילה מגעילה שעושה לי בחילה. את רוצה יבחוש לכי ליבחוש ואני אלך ליעלוש רוצה אותי עיזבי אותך מיבחושים שעושים קולות של ליצ'י ובואי אלי.

למעלה