טריוויה

../images/Emo34.gifטריוויה../images/Emo34.gif

והפעם עלו שלב ארבע בנות: 1. ביקי 2. אור 3. מעיין 4. חופית השאלות עוד כמה דקות!!

התשובות לשאלות הקודמות:

1. איזה שחקן ראשי באחת מהטלנובלות שיחק בשלושתן?? גיל פרנק- דורון, כצנלסון וצבי!! 2. איך קראו לתיאטרון של משפחת ברגר ב"משחקם החיים"? תיאטרון "הכוכב"! 3. איך קראו לבעלה של מיקי ב"מיכאלה"? מרקוביץ' 4. איזה חנות הייתה לאלי מרקו ב"לחיי האהבה""? וידאו 5. איך נהרגו ההורים של דורון ב"לחיי האהבה"? תאונת דרכים 6. איך קוראים לחברה של גיא אריאלי?? (שם פרטי רק) ניקול 7. איזה מזל מיקי מ"מיכאלה"? (הדמות! לא השחקנית!!) מאזניים!! אתם לא זוכרים את הקטע עם הקוביה??? 8. איפה גרה שרון הכהן (ורדה ב"לחיי האהבה"??) יענתו באיזה עיר... מודיעין!! נטלי כל הזמן משגעת אותנו שהיא גרה לידה!! ג'יזס!!

../images/Emo20.gifשלב ג'- שאלות../images/Emo70.gif

בשלב זה יהיו 6 שאלות: 1. איך קראו לאמא של גיא ודורים ב"מיכאלה"? 2. איך קראו לבת המאומצת של ענבר ב"משחק החיים"? 3. מה היה התפקיד של אבא של דורון בבית של שולמית ואלכס ב"לחיי האהבה"? 4. באיזה רחוב גרים יסמין ודן ב"מיכאלה"? 5. איפה הייתה גרה מישל ב"משחק החיים"? (יענתו בחו"ל....) 6. איזה צבע בגדים תמיד לבשה סמדר ב"לחיי האהבה"? בהצלחה לכן בנות!! אתן מוזמנות לשלוח לי את התשובות במסר עד יום שלישי בבוקר!!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

מה קרה? מדוכאת?

שיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

התנוחה המיסיונרית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בא לי שוב................. אזיה פרק זה היה????

KiShKooSh

New member
תנוחה מיסיונרית זה משעמם../images/Emo4.gif

אני עדיין עם הקווקי

KiShKooSh

New member
מות'ק תאמת אני יודעת יותר ממך../images/Emo8.gif

קוויקי
מה כתבתי

KiShKooSh

New member
קוויקי...

קוויקי הוא מהמילה קוויק שפרושה מהר זתומרת עושים והוו מהר

עמוק.

קודם דיברתי עם טובי אז הפסקנו קצת את הליכי הגירושין.... אבל היא לא מרשה לי לחטוף את מוטי.... ניסיתי למנוע ממנה להתקרב אליו והיא לא משתפת פעולה! חוצפה

KiShKooSh

New member
../images/Emo9.gifמוטי גר איתי../images/Emo3.gif

את לא ממש יכולה לחטוף אותו הוא גר איתי

תיקון טעות,

את גרה איתו, ולא להפך! חצופה! פרחחית! תגידי תודה שהרשיתי לו להתחתן עם פשוטת עם שכמוך! ואתם גרים קרוב לבית אבל אם טובי חוזרת היא עוד תשכנע אתכם לעבור לקיבוץ ומוטי ישע בציצי של פרות של היום! גוועלד.

KiShKooSh

New member
סליחה../images/Emo35.gif

אל תהיי פולניה
תגידי תודה שאחרי המפגש בכלל הסכמתי לדבר איתך
זה היה יכול להיות סכסוךף של שנים

למעלה