הפינה שלי...

אני זאת...

זאת שישבה באמצע -שיער שחור. (אני חושבת שחברה שלי הרבה יותר יפה מזאת שישבה לידנו,למרות שהיא הייתה גם חמודה) ערב קסום לכולם..

M I S T E R Y

New member
לא ממש הבנתי

אני האמת זוכרת רק שתיים... אחת עם שיער קצת צבוע אולי בגוון של אדום או משהו כזה ואחת עם עגיל באף נראה לי שהרימה את השיער ונראה לי יצאה באמצע ובכתה...את אחת מהן?

אמממ..

לא אני דווקא השלישית שאת לא זוכרת אותה..שער שחור פזור 2 עגילים באף.. וישבתי באמצע מצד ימין שלי הייתי זאתי עם השער האסוף ומצד שמאל שלי זאת עם השער ה "אדום". בכל מקרה אמממ מקווה לראותך בהופעות.

M I S T E R Y

New member
אני עונה...../images/Emo34.gif

נימרוד והקאמבק...
בארבי כפר סבא...(ובגדול)
הופעות מצומצמות... (ברווווווווווווווווור)
"נציל את היום".
הקליפ של פריז...הוא הרבה הרבה הרבה יותר יפה בעיני מכל יום שאת לא איתו.מיוחד.הרבה יותר מתחברת.
בעיני זה קצת קשה לענות על השאלה הזאת,כי אף פעם לא שמעתי גרסה כ"כ יפה ומרגשת ל"יש פרחים" כמו הגרסה של נימרוד,אבל "צרות טובות" יותר יפה...
שירי אהבה...
מפתח-ובגדוווווווווול...ריגש אותי עד דמעות...
"בורח".
"איפה האבא".
"פריז".
העטיפה של "נציל את היום" יותר יפה...
הופעות בקיץ!!!זה הכי מעצבן לצאת מהבית כשקר ולחכות לתחבורה ציבורית או לנהוג בגשם...זה משנה הכל...הופעות בקיץ זה הרבה יותר כייפי...נעים וחם וזה מרגיש לי אישית אחרת לגמרי.
אתר רשמי או פורום: זה נורא תלוי-אם זה אתר רשמי והוא מתעדכן בתדירות גבוהה ויש בו תכנים רבים ומעניינים אז ברוור שזה עדיף ואם זה פורום שהיוצר עצמו (במקרה הזה נימרוד) פעיל בו וכותב,עדיף פורום... שיהיה לכם אחלה יום שבעולם...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס|

נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד? נימרוד לבד [אבל גם עם הבודדים ^^] בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב? בארבי תל אביב! הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות? הופעות מצומצמות "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? "נציל את היום" הקליפ של פריז או הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? פריז
גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)? לא ראיתי אז אני לא יכולה להגיב :X שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה? גם וגם. אבל בגלל שאני הכי אוהבת את פריז אז נלך על שירי אהבה P: למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"? לא הייתי :( "מתבייש" או "בורח"? בורח "אמא" או "איפה האבא"? אימא "פריז" או "תויות"? פריז
(עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? "נציל את היום"! הופעות בחורף או הופעות בקיץ? בקיץ P: אתר רשמי או פורום? פורום ^^

למעלה