הפינה שלי...

M I S T E R Y

New member
../images/Emo34.gifהפינה שלי...../images/Emo34.gif

היי לכולם...מקווה שעשיתם חיים ביום האהבה (ושהיה לכם עם מי) ושנהניתם בט"ו בשבט (אני לא יכולה לראות יותר פירות יבשיםםם
) חשבתירבות רבות רבות על מה לכתוב הפעם (מקווה שזה לא נדוש ושתאהבו ושלשם שינוי תשתתפו בהמוניכם!!!)... חברים חדשים של הפורום-ברוך הבא... והפעם השאלון הוא די כללי:גם על השירים,גם על נימרוד וגם הופעות...
נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד?
בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב?
הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות?
"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"?
הקליפ של פריזאו הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"?
גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)?
שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה?
למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"?
"מתבייש" או "בורח"?
"אמא" או "איפה האבא"?
"פריז" או "תויות"?
(עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"?
הופעות בחורף או הופעות בקיץ?
אתר רשמי או פורום? שיהיה לכם אחלה סופ"ש...

FreestyleBoy

New member
חח התשובות..

אז קודם כל,היה יום אהבה מעולה!,וטו בשבט לא חגגתי בצורה מיוחדת,וביום רביעי היה לי יומולדת 19,מה אני מבלבל לכם במוח,הנה התשובות!! נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד? נימרוד,הוא העיקר,לבד בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב? תל אביב,קרוב אלינו הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות? "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"?נציל את היום,למרות ברשימת שיקלר יש את השיר בורח. הקליפ של פריזאו הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)? יש פרחים,השיר שאני הכי אוהב... שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה? שירי אהבה,רומנטיקה! למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"? לא הייתי..חבל@ "מתבייש" או "בורח"? בורח בלי ספק! "אמא" או "איפה האבא"?וואי שאלה קשה,אולי איפה האבא,אבל בקצת. "פריז" או "תויות"?פריז ללא ספק,שיר אהבה ענק (עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"?נציל את היום.. הופעות בחורף או הופעות בקיץ?וואי,בחורף זה מחמם את הלב,בקיץ מרעיד את הגוף! אתר רשמי או פורום?אתר רשמי! למרות שגם הפורום אם יתעורר קצת הוא מקום מאוד מאוד נחמד לגדול בו! חח שבת שלום לכולם

•No¥a•

New member
"וואו איזה אבסורד.."

נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד? גם וגם בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב? X: הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות? מצומצמת ואישית... "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? אממ.. נראלי שנציל את היום הקליפ של פריזאו הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? פריז גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)? אממ.. לא שמעתי את צרות טובות, אז אני אלך על יש פרחים שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה? גם וגם למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"? - "מתבייש" או "בורח"? ... "אמא" או "איפה האבא"? ... "פריז" או "תויות"? טוב דיי ]; (עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? נציל את היום הופעות בחורף או הופעות בקיץ? - אתר רשמי או פורום? פורום

GalitLondon

New member
חחח מזכיר לי

הופעה לפני שנה וקצת בבארבי ת"א.. הם הופיעו קודם במופע הזוי, מטורף, מפחיד קצת משו.. חחחחח ואחריהם עלה נימרוד להופעה- יו החזיר לי את הצבע לפנים

אממ אני בדרך כלל קוראת פה../images/Emo3.gif

ולא כותבת אבל סתם באלי לענות..=] נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד?לבד. בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב?כפר סבא..פה שתי מטר מהבית..:) הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות?מצומצמות יותר מצמרר ונוגע "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"?נציל את היום למרות שיש שירים מדהימים בדיסק רשימת שיקלר. הקליפ של פריזאו הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)?יש פרחים-שיר מדהים! שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה?אהבה. למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"?אממ לא כל כך זוכרת את השירים בברור אבל יום ועוד יום אני זוכרת שממש נגע בי "מתבייש" או "בורח"?אמממ שניהם אבל יותר בורח "אמא" או "איפה האבא"?שאלה קשה אבל אני אישית ממש התאהבתי באמא ואיפה האבא ממש מרגיש כאילו כתוב עלי ועל אבא שלי..:( "פריז" או "תויות"?פריז. (עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"?נציל את היום הופעות בחורף או הופעות בקיץ?בחורף.מרגישים יותר את התחושה של החום שבהופעה.אבל גם בקיץ יש משהו מצמרר מעט. אתר רשמי או פורום?פורום..=]

liraz y

New member
../images/Emo60.gif

נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד? לבד בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב? כפר סבא הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות? תלוי במצב רוח "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? נציל את היום הקליפ של פריזאו הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? ראיתי רק פעם אחת את פריז וזה היה לפני יותר משנה אז אני לא זוכרת גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)? צרות טובות שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה? שירי אהבה למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"? יום ועוד יום "מתבייש" או "בורח"? בעע לא יודעת "אמא" או "איפה האבא"? אבא "פריז" או "תויות"? פריז (עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? רשימת שיקלר הופעות בחורף או הופעות בקיץ? לאדעת אתר רשמי או פורום? פורום:)

GalitLondon

New member
../images/Emo214.gif

נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד? לבד. בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב? כפר סבא, הסאונד שם יותר טוב. הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות? לא משנה. "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? נציל את היום. הקליפ של פריזאו הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? כל יום שאת לא איתו. גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)? אממ.. אני אלך על "לוקאלי" (למי שראה את התוכנית) שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה? גם וגם. למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"? יום ועוד יום. "מתבייש" או "בורח"? מתבייש. "אמא" או "איפה האבא"? איפה האבא. "פריז" או "תויות"? פריז. (עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? נציל את היום. הופעות בחורף או הופעות בקיץ? לא חשוב מתי. אתר רשמי או פורום? אממ.. פורום? חחח גם אתר חשוב.. שיהיה לכם שבוע נהדר!

ישתבח שמו../images/Emo197.gif

נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד? והבודדים בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב?כפר סבא הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות?המוניות "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"?רשימת שיקלר. הקליפ של פריז או הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? מממ לא יודע גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)? יש פרחים שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה?שירי מחאה למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"?לא הייתי "מתבייש" או "בורח"? בורח "אמא" או "איפה האבא"?אמא "פריז" או "תויות"?פריז (עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"?רשימת שיקלר הופעות בחורף או הופעות בקיץ?קיץץץץ אתר רשמי או פורום?פורום

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד? גם וגם אבל בעיקר לבד בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב? כפר סבא הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות? מצומצמות ואישיות "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? נציל את היום הקליפ של פריז או הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? שניהם גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)? שניהם מעולים! שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה? אהבה למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"? :( "מתבייש" או "בורח"? שניהם "אמא" או "איפה האבא"? אמא "פריז" או "תויות"? שניהם (עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? שניהם הופעות בחורף או הופעות בקיץ? בחורף אתר רשמי או פורום? פורום
למרות שהוא קצת מת

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

נימרוד והבודדים או נמרוד (והקאמבק) לבד? לבד בארבי כפר סבא או בארבי תל אביב? ת"א [למרות שכפ"ס יותר כיפי, לת"א יותר קל להגיע] הופעות מצומצמות ואישיות או הופעות המוניות? תלוי "נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? נציל את היום הקליפ של פריזאו הקליפ של "כל יום שאת לא איתו"? פריז גרסת קאבר ל"יש פרחים" או ל"צרות טובות" (למי שראה בערוץ 23 לא מזמן...)? לא ראיתי... שירי אהבה של נימרוד או שירי מחאה? אהבה למי שהיה בהופעה האחרונה: "מפתח" או "יום ועוד יום"? לא הייתי "מתבייש" או "בורח"? מתבייש "אמא" או "איפה האבא"? לא יודעת "פריז" או "תויות"? פריז (עטיפה של הדיסק:)"נציל את היום" או "רשימת שיקלר"? לא זוכרת איך זו של רשימת שיקלר נראית P: הופעות בחורף או הופעות בקיץ? קיץ אתר רשמי או פורום? שניהם יעל

אמממ

כי אמרת שישבת מקדימה עם חברה ואני ועוד 2 חברות שלי ישבנו באמצע מול נמרוד אז רק רציתי לדעת אם זאת את שישבת לידנו..ביקשת אש אם אני לא טועה.

M I S T E R Y

New member
לא ממש...../images/Emo13.gif

אז ככה: אמרתי שישבתי קדימה-וזה נכון (וגם העובדה שבאתי עם עוד חברה להופעה) אבל לא ישבתי כל כך קדימה,לפחות לא איפה שאמרת שאתן ישבתן(מול נימרוד). ואני חושבת שאני יודעת למי את מתכוונת שישבו לידכן,אני די זוכרת אותן (אני זוכרת שאחת מהן היתה ממש יפה). אבל אני קצת יותר גדולה מכן,(אולי קצת הרבה)ולא ישבתי כל כך כל כך קרוב (ולא כ"כ מול נימרוד) אבל אני זוכרת את השלישיה של הבנות האלו (את והחברות שהזכרת שישבתן מול נימרוד)... מי מכן זאת את?

למעלה