ג'יזס קרייסט אתם מעבירים את חייכם בשידוך סימס?
D Dream within a Dream New member 25/3/03 #39 ../images/Emo41.gifלפחות שם יש לי חבר..../images/Emo4.gif
O o O Y O o New member 25/3/03 #40 ../images/Emo45.gif ולא סתם חבר.. בראד פיט חבר.. ובוילה השניה יש לי את קיילי.. בראד קיילי
O o O Y O o New member 25/3/03 #42 שידרשו../images/Emo70.gif במהלך די מטופש המשחק נחמק לי מהמחשב.. ואני מתעצל להתיקנו, כי אני צריך להתקין את המקורי+ 5 תוספות.. הרבה זמן.. נו מילא, אני מניח שאני אעשה את זה היום.. מייבי..
שידרשו../images/Emo70.gif במהלך די מטופש המשחק נחמק לי מהמחשב.. ואני מתעצל להתיקנו, כי אני צריך להתקין את המקורי+ 5 תוספות.. הרבה זמן.. נו מילא, אני מניח שאני אעשה את זה היום.. מייבי..
ל לירונר New member 25/3/03 #44 ../images/Emo46.gif אתה אל תתעצל לי !!! תתקין מהר אצלך, כדי שאני אוכל לגרור אותך להתקין גם אצלי !
O o O Y O o New member 26/3/03 #47 עכשיו אני../images/Emo70.gif אני אתחיל עם תמונות של הוילה שלי, ואז לתמונות העסיסיות.. תמונה של הבית במבט קדמי.
עכשיו אני../images/Emo70.gif אני אתחיל עם תמונות של הוילה שלי, ואז לתמונות העסיסיות.. תמונה של הבית במבט קדמי.
O o O Y O o New member 26/3/03 #50 חדר האוכל והמטבח. החדר הריק עתיד להיות הסלון, אבל לא היה לי כח לעצבו..
O o O Y O o New member 26/3/03 #58 falling in love.. ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif