גאווה בsims

לירונר

New member
../images/Emo34.gif גאווה בsims ../images/Emo6.gif

שימו לב לתמונות שזה עתה שמרתי במשחק שלי

o O Y O o

New member
סימז זה ../images/Emo31.gif

זה כזה נמאס
אז בניתי אחוזה.. רק לי ולבעלי.. ונמאס לי, אז הבאתי מאהב הביתה.. מסתבר שהוא היה בעלה של אחותי.. אופסי.. ואז הבאתי ילד.. ונמאס לי ממנו, כי רציתי בת, אז הוא.. הממ.. טבע בבריכה.. ואז הבאתי מנקה הביתה, ומסתבר שזו הייתה הבת של אחותי (שוב.. אופסי..) בלה בלה בלה, נמאס לי אז בטעות הסלון עלה באש.. אופס.. אבל אני שרדתי.. מואהההההה

hatul

New member
איפה התמונות?

כששיחקתי בסימז, התחלתי עם שני בחורים, והייתה זוגיות חביבה ביותר ניסיתי גם לעשות שני בחורים שתי בחורות, ואז היו כל מיני מריבות באחת הפעמים שמתי בחור, שהוא היה גיי (מעניין למה) והוא התאהב בבחור אחר שלא ממש החליט מה הוא רוצה, כי הוא התעניין בבנות, ובבחור שהפעלתי הוא התענין, אבל עד גבול מסויים... כמו בחיים? מעבר לכך, ראיתי שלסימז יש תכונה מוזרה - אתה יושב בביתך שעות מול המחשב, לא עושה שום דבר יצירתי, מנותק מהעולם, ועל המסך בן דמותך (או משהו בסגנון) עובד בעבודה נחשקת, מכיר אנשים מעניינים, יוצא לבלות, מבלה במיטה עם בנים/בנות/חייזרים/יצורים אחרים, ונהנה...

לירונר

New member
זה לא טניס...

זה צופן, כדי שהילדים שמשחקים לא יבינו שהם רוצים לעשות סקס במלתחות בקאנטרי קלאב

לירונר

New member
../images/Emo124.gif אם יש לכם תמונה מעניינת

מהסימס שלכם - אתם מוזמנים לתת גם לנו להנות קצת

how come i never get them

to do things together? there's always one dancing in the living room and by the time the other gets there the first one is already on his way to do something else...

למעלה