נימשון

New member
../images/Emo33.gif ../images/Emo30.gif ../images/Emo56.gif ../images/Emo133.gif

בתחילת ההכרות יש כמה סוגי אנשים:
אלה שמרבים לדבר בטלפון ומנהלים שיחות ארוכות על פני ימים שלמים ורק אז נפגשים לעומת אלה שמסתפקים בשיחה או שתיים קצרות וישר קובעים להפגש.
יש את אלה שמתכתבים הרבה במייל/מסנג'ר לפני שמחליפים טלפונים וגם אז ממשיכים להתכתב יותר מאשר לדבר לעומת אלה שמתכתבים ממש בקצרה וישר עוברים לטלפון.
יש כאלה שמראש מקציבים זמן לפגישה ראשונה ומשתדלים מאוד שלא לשהות יותר מהזמן הקצוב גם אם נחמד להם וזה לעומת אלה שיושבים כל עוד טוב ונחמד מבלי למדוד את הזמן ששהו ביחד.
בין כל אלה יש גם כמובן הרבה גוונים של אפור.
איך אתם ב
ב
וב

אני לא אוהבת לקשקש

במסינג'ר לפני הדייט, אלא ישר טלפון. מבחינתי אחרי שיחה אחת שהתרשמתי שיש מצב להמשך אני מעדיפה להיפגש. שיחות לאורך ימים מורידים במידה מסויימת מהרצון להיפגש. בפגישה עצמה אני לא מקציבה בד"כ זמן, אבל אני חושבת ששעה זה זמן סביר להתרשמות.

אני מעדיפה קודם לעבור למסנג'ר

להחליף תמונות אולי אפילו מצלמה לבדוק כימיה תקשורת שיחה מענינית לעבר לטלפון ..לזרום לשיחה משתדלת לא למרוח את זה יותר מדי ימים (למודת נסיון בעבר על שיחות לתוך הלילה לילות על לילות..) עברתי את הקטע הזה כרגע תכליתית אם יש שיחה טובה בטלפון מעדיפה להפגש ולראות איך זורם פנים מול פנים

shelly1975

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק כמוני! אין לי סבלנות לקישקושים מיותרים. ישר ולעניין. התכתבות קצרה במייל / מסר / מסנג'ר, ואז שיחה קצרה ואז להיפגש.

magenta73

New member
שימי לב שאלו הן

תחילויות אינטרנטיות. משמע... אנשים שלא ראו אחד את השני. אקיצר. כרגיל. רדודה ושיטחית שאני. אני מעדיפה להיפגש כמה שיותר מהר. בשביל לבדוק אם יש כימיה בסיסית. וברגע שיש כימיה בסיסית... אין מה למדוד זמן. כמובן, שזה לא קורה בכל המיקרים. אבל ברובם המכריע.

magenta73

New member
איתי לא...

כנראה שהשפתיים שלי עושות להם את זה יותר מהכתיבה שלי....

alto4

New member
הוי magenta73 ../images/Emo13.gif

יש לך ראש טוב. קצת מופרעת , אני אוהב את זה ...

לא להאמין איך המניות עולת שהציץ מצי

ץ.. כאילו פתאום את מלכת העולם ... ולפני זה מה היתי כונפה....?. הולכת עם טיפה מחשוף ואז צפוי לי יום של הצקות הערות ומחמאות אהבתי ציץ מציץ...

תארי לך את נמצאת באי בודד!

באי ישנם 3 נשים ו5 גברים האפשרויות מצומצמות נכון? בדיוק כמו בבסיס צה"ל שמרוחק מאיזור מיושב.. או כלא של נשים וגברים שגם שם כל קוץ במדבר נראית פרח או נראה..(לגבר בכלא נשים) עד היום בעולם המציאותי היו משרדי שידוכים ומסיבות פו"פ או שסתם התחילו ברחוב -ולפעמים הלכו מכות בגלל שההיא היתה תפוסה או שההוא היה תפוס! האנרטנט מביא לנו הרבה יותר אפשריות נרחבות להכיר אנשים ולכן אנשים מעדיף את ההכרה הזאת על פני העולם האמיתי! יצא לי להכיר בחורה אחת שהכירה את חבר שלה דרך ה icq נסעה אליו להולנד והתחתנה איתו! הכרתי גם מקרים פחות טובים-כמו בגידות או שיש כאלה שמתעללים באותו בן או בת הזוג שלא רוצה אותם! הרוב העבירו את החיים שלהם למציאות מדומה-בגלל שלל האפשרויות.. במשך השנים נתרגל לזה כאחד האפיונים שקשרים בני אדם ואולי בכלל נמצא אהבה..בשביל זה אנחנו כאן!לא?

../images/Emo4.gifהשעה מאוחרת..המון טעויות

אנשים מעדיף=אנשים מעדיפים האפיונים שקשרים=האפיונים שקושרים בין(מילה חסרה) נו טוב השעה מאוחרת(תירוצים ..) וחוץ מזה מצאתי עוד יתרון לנט איך הייתי נותן תגובה לבחורה בשעה 2 וחצי בלילה,בטלפון?

למעלה