P u s s i c a t

New member
היתה פרסומת פעם...

בשבילי ה
... היה מהכל. מעדיפה שלא לנקוט בשיטה הראשונה. לדעתי זה בונה עודף ציפיות מיותר, אבל גם אחרי ש"החלטתי" קרה שזה קרה. אמנם לרוב זה הוכיח את עצמו כ"טעות" אבל נהניתי מהשיחות. היה לי כיף לדבר ולהכיר עו דאנשים חדשים ודעות מעניינות. ומכיוון שאני לא מאלה שבאים מתאכזבים חיצונית וחותכים - גם לא היתה הרגשה נוראית של אכזבה. כי אם כיף לי לדבר איתו בטלפון שעות, גם אם הוא לא בדיוק הטעם שלי חיצונית, מעבירים ערב בכיף. לדבר יש על מה
מסנג'ר... בעייתי... השפה שלרוב משתמשים בה במסנג'ר הופכת די מהר ל"סחבקיה" ולדעתי זה עלול להרוס את הקטע של החיזור בהתחלה. אבל א. אני מחפשת בנזוג שיהיה קודם כל החבר הכי טוב שלי. אז מתגברים. וב. דווקא מישהו שזה נמשך איתו הרבה זמן במסנג'ר - וכבר חשבתי לרדת מהסיפור - הצליח לאחרונה לגרום לי לרצות לראות אותו שוב. דעיכה והתעוררות אפשר לקרוא לזה
לא מקציבה זמן לעולם. גם לא עם חברות. מעדיפה תמיד לקבוע פגישות אחרי עיסוקים ולא לפני או בין לבין - כי לא אוהבת מסגרות. גם לאשל זמן. בקיצור - הכל פתוח.

ק י ק ה

New member
טלפון ודייט

כבר קרה לי הקטע של שיחות טלפון ארוכות, סתם כל אחד בונה בניניים בסוף נפגשים ומתים לברוח הביתה
. זה שנמשוך את הזמן בשיחות נפש עמוקות, מסנג'ר ושו'ת לא שווה שניה אחת של מבט לעיניים.

הממממ

על כל אלו ששולחים לי מס' טלפון בכל מיני אתריי הכרויות אני מוותרת אוהבת לאט מתכתבים קצת מסנג'ר עדין מתאים עוברים לטלפון נשמע טוב נגיע לפגישה חייבת לציין שלרוב זה לא מגיע לפגישה לילה טוב

אממממ

לא אוהבת טלפון אבל אם יש לי כימיה עם מישהו בטלפון, שזה די נדיר...השיחות הראשונות יכולות לקחת שעות...וגם ימים מסנג'ר נחמד בתור התחלה, אבל אם אני רוצה שזה יתפתח להכרות אני ארצה מהר מאוד לדבר בטלפון רק כדי לשמוע קול וטון, כדי לדעת שאני נמשכת לחלק הזה, ואחר כך נמשיך במסנג'ר עד שנחליט על מתי הפגישה ואם בכלל מעולם לא הקצבתי זמן, נותנת לדברים לקרות או לא לקרות באופן טבעי.. גם כנראה תמיד יצא שזה זרם ביחד אני מניחה שאם הייתי מעוניינת והצד השני לא, והוא היה מושך אותי סתם אז הייתי מקציבה זמן...

מייקי31

New member
מסנג'ר - אלא מה...

מצאתי את עצמי מנהלת מערכות יחסים שלמות על דפי המסנג'ר החיסרון הבולט במדיה הזו, שאחרי שמנסים לדבר בטלפון, זה ממש אבל ממש לא הולך פעם היכרתי מישהו באחד האתרים ואחרי כמה ימי מסנג'ר נפגשנו בדייט השני או השלישי הוא דיבר איתי ובראש כל הזמן ריצדה לי המחשבה, "הלוואי שהוא היה עכשיו במסנג'ר...." לילה טוב מיכל

phizik

New member
אצלי העדפה מאוד פשוטה....

תמונה
התכתבות קצרה או טלפון
ופגישה כאשר אני לא קובע חוקים לגבי הפגישה ... אם נחמד נשאר אם מיותר מקצר.

טבי01

New member
קונה את התרשים מתאים לי ../images/Emo140.gif

אם זאת הקשר המשמעותי אם בכלל לא היה מה-"נט" אלא מהכרות 1X1 שכן הרשת ממש משבשת את הראיה. ואין תחליף למגע האנושי "טו מראה עניים ממשמע אוזניים" ונמשיך לשוט עד הגעתינו לחוף מבטחים

phizik

New member
אצלי קשרים משמעותיים....

היו משני צידי המתרס....אבל בסיכומו של דבר מה שיעשה את זה זה לא השיחות במסנג'ר במשך 3 שבועות אלא ה15 שניות הראשונות של הפגישה שזה הבסיס והפגישה השנייה שזה התוכן. רק צריך להיות עם הגישה הנכונה....ומי כמוני יודע LOL פיזיק - הולך לכתוב ספר על היכרויות ופגישות דרך האינטרנט.

איבי123

New member
../images/Emo45.gif

נכון מאד , עדיף לא להאריך מידי , זה יוצר ציפיות מיותרות. לפעמים האדם ממול הוא בסדר גמור , אבל השיחות הארוכות גררו ציפיה שאי אפשר לעמוד בה לעולם.

shirygo

New member
לגבי עצמי

אם זה אתר הכרויות: תמונה כבר ראיתי או שביקשתי במייל אם לא היתה אחת באתר. ואז מדברים קצת בטלפון, לא עומדת עם סטופר, אבל משתדלת שלא יותר מחצי שעה וכבר קובעים. אם זה מצ'ט: עוברים למסנג'ר להחלפת תמונות ואם מוצאים חן אחד בעיני השני, עוברים לטלפון. כנ"ל כמו במצב של אתר הכרויות משתדלת שלא להאריך בשיחה, מעדיפה להשאיר זאת ל"פנים מול פנים". אני חייבת לציין שהיו לי חריגים ל"כללים". אבל מה שציינתי זה הכלל. לגבי הפגישה ממש לא מקציבה זמן, היו לי פגישות בנות שעה ופגישה ראשונה אחת, שזה ממש חריג בת 5 שעות.

רחלי228

New member
ישירות

למרות כרטיסי הרבים באתרי ההיכרות. לא נפגשת למטרות רומנטיות עם אף אחד מהאינטרנט. מעדיפה היכרות ישירה. עד כה, היכרויות אלה תמיד היו מוצלחות.

עדי2211

New member
אני רק עכשיו "יצאתי לאויר העולם"../images/Emo5.gif

לאחר קשר ארוך ארוך..(חבר ראשון) אז אין לי הרבה נסיון. אבל לדעתי, התכתבות קצרה במסנגר, (במידה ויבחר לשלוח תמונה ,אז בשמחה) לאחר היכרות קטנה במסנגר ("החלפת פרטים יבשים"). עוברים לטלפון,במידה וישנה כימיה,והכל זורם.. קובעים להפגש,לאיזה :
. ומשם מחליטים..אם להמשיך הלאה,או לא. גם אם הוא ממש לא נראה לי,לא אשב ואמדוד לו זמן.לא מכובד.. (אתן לו את הכבוד הראוי לו,כמו שאני הייתי רוצה לקבל.)

ואני...

כשמדובר בהכרות דרך אתר הכרויות אני מעדיפה קודם לשוחח במסנג'ר לפרק זמן שמתאים לשני הצדדים כמובן, אין הקצבת זמן מראש, לאחר מכן לשוחח בטלפון על מנת להתרשם וורבלית ואחרי שיחה אחת או שיחות ספורות להיפגש, אני מאמינה שאין טעם למשוך יותר מידי הכרות וירטואלית או טלפונית שהרי רק אחרי הפגישה פנים מול פנים אפשר לדעת האם יש משיכה והתאמה.

גלית35

New member
משתדלת לא למשוך את ההדברות../images/Emo20.gif

הוירטואלית יותר מידי זמן-זה לא טוב לאף אחד. פגישה ראשונה לא מקציבה זמן אבל גם לא חושבת על איזה חמש שעות.

למעלה