../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמסיבת-הפתעה-רטרו!@#$%&*))*&^%$#@
זה הדבר!! זה ליין המסיבות החדש~~ ארגנו, 3 חברות לחברה שלישית יומולדת. היא כזאת... מזויקאית כזאת, מנגנת על גיטרה, סוגדת לביטלס וכאלה אז החלטנו לעשות לה מסיבת-הפתעה-רטרו :] מה שאומר, שקישטנו בית של מישהי עם כדור דיסקו וכלמיני כאלה, ועיגולי-נייר על הרצפהP: הכרחנו אנשים להביא לנו מוזיקת-פעם, ביטלס, ביצ' בויז וכאלו וגם גריז ושאר דברים וכמובן, שגרמנו לכולם לבוא עם בגדים של פעם~ אנחנו, 3 הבנות שהכינו את היומולדת, באנו בלבוש-פעם קומפלט. אחת באה כמו הבנות האלו, בפתאום שלושים, עם מכנס ורוד נצנצנים גבוה וחולצה קשורה וכמובן, קוקו גבוה בצד אחת באה עם חולצה אדומה מנוקדת וחצאית ארוכה גבוהה שהיא שמה גבוה ואני באתי עם מכנס גבוה של אמא [שהורדתי אותו- זה ממש לא נוח המכנסיים הגבוהים של פעם!], חולצה חומה ווסט-ג'ינס וביקשתי מאמא של מישהי סיגריה ששמתי מאחורי האוזן, כמו גריז DD: ומלא ילדים, שממש לא הבאמנתי שישתפו פעולה, באו עם בגדים של פעם, וכלמיני, כובעים, משקפיים ודברים כשאמרנו להם שיש מסיבת הפתעה-רטרו הם לא צחקו עלינו
הם שאלו באיזו שעה לבוא!@#$ זה ממש מפתיע, כי זאת כתת מוזיקה, אבל הם כאלה לא משתפים פעולה.. ורקדנו טוויסט וקוויקסטפ, או איך שהם לא קוראים לזה ברוקדים עם כוכבים והיה את השיר הזה עם התותי פרוטי D: החבר שלה הרס את ההפתעה, כי הוא טיפש. אבל לא נורא. נורנורא נהנתי D: ואמאלה!, חזרתי לפה ויש כאן חשופית מפחידה שרוצה לבלוע אותי, ואני מפחדת לצאת מהחדר
ו-ספיר!@#$%^&* איך הייתה המסיבת סיום? גיליתי שהיא הייתה [יום לפני הבגרות בהיסטוריה!@#$%^&] רק אחרי...