rotemi22

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

קיבלתי 99 במתכונת למבחן סיום של בר אילן.
בשבוע הבא תהיה עוד אחת ואם אקבל ציון מספיק טוב- יגישו אותי על 100. ^^

TheWingedPig

New member
יפה!

בר אילן? באיזה מקצוע זה? (נדמה לי שדיברת על מתמטיקה, אבל אני לא בטוחה לגמרי) כן, באמת, מה זאת ההתקמצנות הזאת על נקודה אחת ><'

rotemi22

New member
כן, מתמטיקה. ../images/Emo3.gif

ושוב- זה היה 91 עם 8 נק' בונוס. ^^ חח תודה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמסיבת-הפתעה-רטרו!@#$%&*))*&^%$#@

זה הדבר!! זה ליין המסיבות החדש~~ ארגנו, 3 חברות לחברה שלישית יומולדת. היא כזאת... מזויקאית כזאת, מנגנת על גיטרה, סוגדת לביטלס וכאלה אז החלטנו לעשות לה מסיבת-הפתעה-רטרו :] מה שאומר, שקישטנו בית של מישהי עם כדור דיסקו וכלמיני כאלה, ועיגולי-נייר על הרצפהP: הכרחנו אנשים להביא לנו מוזיקת-פעם, ביטלס, ביצ' בויז וכאלו וגם גריז ושאר דברים וכמובן, שגרמנו לכולם לבוא עם בגדים של פעם~ אנחנו, 3 הבנות שהכינו את היומולדת, באנו בלבוש-פעם קומפלט. אחת באה כמו הבנות האלו, בפתאום שלושים, עם מכנס ורוד נצנצנים גבוה וחולצה קשורה וכמובן, קוקו גבוה בצד אחת באה עם חולצה אדומה מנוקדת וחצאית ארוכה גבוהה שהיא שמה גבוה ואני באתי עם מכנס גבוה של אמא [שהורדתי אותו- זה ממש לא נוח המכנסיים הגבוהים של פעם!], חולצה חומה ווסט-ג'ינס וביקשתי מאמא של מישהי סיגריה ששמתי מאחורי האוזן, כמו גריז DD: ומלא ילדים, שממש לא הבאמנתי שישתפו פעולה, באו עם בגדים של פעם, וכלמיני, כובעים, משקפיים ודברים כשאמרנו להם שיש מסיבת הפתעה-רטרו הם לא צחקו עלינו
הם שאלו באיזו שעה לבוא!@#$ זה ממש מפתיע, כי זאת כתת מוזיקה, אבל הם כאלה לא משתפים פעולה.. ורקדנו טוויסט וקוויקסטפ, או איך שהם לא קוראים לזה ברוקדים עם כוכבים והיה את השיר הזה עם התותי פרוטי D: החבר שלה הרס את ההפתעה, כי הוא טיפש. אבל לא נורא. נורנורא נהנתי D: ואמאלה!, חזרתי לפה ויש כאן חשופית מפחידה שרוצה לבלוע אותי, ואני מפחדת לצאת מהחדר
ו-ספיר!@#$%^&* איך הייתה המסיבת סיום? גיליתי שהיא הייתה [יום לפני הבגרות בהיסטוריה!@#$%^&] רק אחרי...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאה..!!

קיבלתי 91 במתכונת בלשון!@#$% זה הציום הכי גבוה שלי בלשון השנה אני חושבת!! DDDD: הלוואי שתגיש אותי על מעל 90!

TheWingedPig

New member
ואו, נשמע כזה כיף!D:

אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה השקעתן בארגון של הדבר הזה......
הרעיון נשמע מעולהP:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאהאDD:

אם האנשים משתפים פעולה- זה יכול להיות ממש מעולה! ההשקעה של זה, זה עוד כלום מול ההשקעה של הסרט שאנחנו עושות לה
אנחנו כאלה נוראיות. נסיים את הסרט רק בשנה הבאה, בקצב הזה X: אנחנו רוצות להראות אותו ביום שני בבצפר P: --

TheWingedPig

New member
גם מסיבה וגם סרט?:O

נשמע כמו חתיכת פרוייקט....כ"כ הרבה עבודהP: מה אתן בדיוק מצלמות?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבאמת חתיכת פרוייקט... ../images/Emo178.gif

ההורים כל הזמן מציקים לנו שלא יצא לנו מזה כלום. אבל זה ממש כיף לצלם ולערוך את זה! התחלנו את זה את האמת ביומולדת הקודם שלה, אבל כל מה שצילמנו נמחק.. אז עשינו מהתחלה. זה כאילו סרט על זה שאנחנו חושבות מה לעשות לה ליומולדת, כי יש לנו כזאת מסורת שכל יומולדת עושים הפתעה מיוחדת [ובגלל זה הרטרו] אז אנחנו מעלות שם כל מיני רעיונות מטומטמים וזה ממש מצחיק. אותנו לפחות. הבעיה היא, שאת אחד הרעיונות החלטנו לצלם כמו קליפ, אז זה מלא לצלם וגם מלא לערוך. אבל זה הקטע הכי טוב, אי אפשר בלי! הרעיון התחיל בכלל מזה שבשנה שעברה קרוב ליומולדת שלה בנו מזרקה חדשה על אחת הכיכרות ואחת הבנות חשבה על לעשות לה פרק של חבירם ואז לצלם א תהשיר פתיחה במזרקה. זה לא ממש דומה לפרק של חברים, אבל אנחנו רוצות לשים את השיר פתיחה שלהם, ולהצטלם במזרקה. עדיין לא הספקנו... P: ואנחנו מקוות להספיק לעשות את זה בשעה שלא יהיו הרבה אנשים ברחוב. אבוי לפדיחות.. ונהיה לנו דד ליין O: רצינו להראות את זה במסיבת הפתעה, אבל לא יכולנו, אז אנחנו רוצות להראות את זה בבית ספר, ביום שני. עושים מין מסיבת סיום שכזאת.. יש לנו מלא דברים לעשות ואנחנו לא יכולות להיפגש O: [איזו חופרת אני. גאד]

TheWingedPig

New member
ואי, הכול נשמע כזה מגניבP:

הלוואי שהיו עושים לי משהו כזהXD אני יכולה לתאר לעצמי איזה צחוקים יהיו לכן כשתצטלמו במזרקה..חחחחח... חפרי בכיף, זה משעשע:)

sha chan XD

New member
../images/Emo65.gifיומולדת היום~../images/Emo65.gif

האפי בירת'דיי האפי בירת'דיי ~-~ שה צ'אן

דיי ../images/Emo7.gif

המקום הזה...זה כמו לחזור לבקר ביסודי. כמה נוסטלגיה. אף אחד לא זוכר אותי פה בטח, אני מהזקנים ממש.

rotemi22

New member
אפילו אני יודעת מי את! ../images/Emo2.gif

לדעתי חזרת לבקר פה כבר קודם. :] (או שזה כי דפדפתי גם בדפים של הארכיון). בכל אופן, אני רותם.
ותמיד נחמד לבקר. ^^

למעלה