doc monti

New member
../images/Emo32.gif

אתמול בערב נסעתי בכביש החוף עם חברה שלי כשלפתע הרגשנו פגיעה ברכב מאחור. הסתכלתי במראה וראיתי אופנוען מרוח על הכביש. עצרנו בצד ורצתי לבדוק מה קרה לו. למזלו הגדול הוא היה ממוגן היטב וגם "נפל טוב", כי הוא ייצא מזה כנראה רק עם שבר בקרסול. חבר'ה (ובייחוד האופנוענים שביניכם), תזהרו בכבישים! זה גם יכול להגמר רע מאוד...

Octavarium

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים אופנוענים יוצאים מנקודת הנחה שאנחנו רואים אותם תמיד... ברוב המקרים הנהגים על הכביש לא רואים אותם, אז כשהאופנוען עושה חיתוכים קרובים ועוקף צמוד ולא כחוק יש סיכוי רב שהוא ייפגע כי הנהג ברכב לא ראה אותו.. ואין מה לעשות נגד זה

peergo

New member
ומה שמעצבן בזה שבסוף, אם חס וחלילה קרה

משהו רציני, אתה יוצא אשם בבית משפט.

Kfitzi

New member
אתה יוצא אשם,

והוא בכיסא גלגלים. יש דברים יותר מעצבנים. יש נהגים גרועים וטיפשים בכל סוגי כלי הרכב. זה לא כלי הרכב שאנחנו טיפשים בגללו... זה החינוך והחוסר בתרבות נהיגה. חיות אדם עם רישיון להרוג. פחד אלוהים.

guitaroman

New member
יש בפרק האחרון בסופרנוס

נפילה של אופנוען בחיים לא ראיתי כזה דבר מציאותי-מזעזע בכלל זה הפרק הכי חזק עד היום

yotamn9

New member
זה לא הפרק האחרון

האחרון משודר ביום ראשון. וזה בהחלט מזעזע מה שהולך שם.

אני לפני 4 חודשים עברתי תאונה דומה...

נסעתי על הקטנוע ברחוב ארלוזורוב לכיוון העבודה,היה גשם כבד ולכן נסעתי לאט מאוד ולא עקפתי רכבים.. בקטע מסויים ברחוב אני פתאום קולט במרחק 20 מ' ממני מונית שפונה|דגש| ללא איתות ולא מתקדמת (לא המשיך את הפניה,נעמד פשוט),בלמתי בלימת חירום,מהכביש החלק החלקתי אוטומטית על צד שמאל ובעצם נכנסתי מתחת למונית כשהראש שלי נחבט מתחת לפנס השמאלי שלה,קמתי מיד כדי לראות שאני חי ועומד,בעודי קם אני קולט את נהג המונית בורח מהמקום.. אנשים טובים באמת שהיו שם,רשמו את מספר המונית שברחה ואף ניסו לעצור אותה כשראו את כוונת הנהג לברוח אך ללא הצלחה..אותי הם הסיעו לאיכילוב שם התברר שגופי שלם וחוץ מהמון כאבים (טרואמה של הגוף) וקצת צלקות אני בסדר גמור.. אחרי שהשתחררתי מבית החולים חזרתי למקום התאונה כדי לנסות להבין מה קרה שם..מסתבר שמעבר לעובדה שהנהג פנה פניית פתע,ללא איתות,הוא גם עשה זאת |דגש|במקום אסור לפנייה תוך כדי חציית פס הפרדה רצוף
הגשתי תלונה במשטרה כעבור יומיים,הם לא חזרו אליי עד היום,כנראה יפנו אליי שהוא כבר יהרוג מישהו...כי הם נותנים לו את האפשרות לזה.נשבע שאם הוא היה עוצר ובא לראות מה מצבי לשאול אם אני בסדר,פאקינג להסיע אותי לאיכילוב,לדאוג למישהו שפגעת בו באשמתך,אני באמת נשבע שלא הייתי מגיש תלונה במשטרה,כן הייתי תובע את הביטוח שלו על ההיעדרות מהעבודה ועל הנזק לקטנוע,אבל לא הייתי מסבך פלילים. אני לא מנסה להגיד שהקטנוענים תמיד בסדר ונהגי הרכב אשמים,לדעתי רוב תאונות הקטנוע הן באשמת הקטנוען שמרגיש שהכביש פנוי רק בשבילו כי הוא על כלי קטן וקל לתימרון.. מאז התאונה בהחלט אני נוסע יותר מחושב,וסורק 360 מעלות כל הזמן(גם לפני זה לא הייתי רוכב "מופרע"). אבל ראיתי שאתה לא תמיד תלוי בעצמך,ואם פעם אחת יצאתי בנס(תודות לקסדה איכותית) לא בטוח שפעם שניה המזל יאיר לי. סליחה על החפירה,וסעו בזהירות על כל כלי רכב באשר הוא! עומר.

yotamn9

New member
כל ישראל אחים, הא?

סעמק, אנחנו כולנו חיים בשקר אחד גדול.

תראה...אמנם הנהג הפוגע ברח..

אבל כל השאר עצרו את התנועה,לקחו את הפרטים ולא עזבו אותי עד שעליתי על הרכב של אחד מהם שלקח אותי לאיכילוב,בהחלט לא המקרה של משה חי ישראלי ז"ל (שהיה המורה שלי לנהיגה
)אצלי עצרו וטיפלו לפחות 6 איש שכל הזמן שאלו איך אני..הייתי המום מאוד אבל אני לא אשכח את אלה שעזרו,יפתיע אולי כמה מכם אבל מי שהכי עזר לי והסיע אותי לביה"ח ואמר שהוא מוכן להיות בכל דבר שאצטרך(הוא רצה אפילו להישאר איתי באיכילוב עד שאהיה בסדר) היה ערבי,ככה שלכל הסקפטים לגבי השינאה שיש אלינו,זה לא תמיד נכון.

eran377

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש שמח לשמוע שיצאת במזל מהתאונה הזו... באמת נשמע כאילו היית צריך את המזל הזה, ואני חושב שאתה צריך ללחוץ על המשטרה לאתר את הנהג (אם יש את המספר רכב שלו) ולתבוע לו את האמ-אמא של הצורה. נבלות כאלה צריך להעניש.

לצערי הרב המשטרה לא ממש..

משתפת פעולה,לא מוכנים למסור לי את פרטי הנהג (אם בכלל יש להם,ואם יש למה אין הליכי חקירה נגדו?!) אלא רק כאשר התיק הפלילי נגדו יסגר..(נפתח בכלל?) לצערי הבנתי על בשרי שעל משטרת ישראל קשה לסמוך,אולי הייתי צריך להיפצע קשה כדי שזה יזיז להם.
אחד ענקי למשטרה שלנו.

eran377

New member
המשטרה שלנו הם הפושעים הכי גדולים

תאמין לי... הם עושים את הכסף שלהם מדו"חות שהם נותנים לנהגים שנסעו 5 קמ"ש מעל המותר... מחפשים רק רווח כלכלי ובזין שלהם הצדק. מצטרף,
ענקי למשטרה שלנו.

ודרך אגב..

לפרוטוקול אגיד שאני לא מחפש תביעות נגדו,לא החסרתי יותר מדי עבודה וגם זה הוחזר לי(ביטוח לאומי) הקטנוע יצא במעט מאוד נזק איכשהוא (מראה שבורה,פנס איתות)גם את זה לא שילמתי(חבר של אבא מוסכניק) . אני רק מבקש דבר אחד-שהוא יועמד לדין ויורד מהכביש באופן מיידי.

ran 15

New member
במדינה שלנו אין לך אפשרות לבקש את זה..

מצער משהו , אבל כן ... תשמע לפני פחות מחודשיים , הרגשנו פיצוץ אדיר בשכונה , אני וחי מצאנו את המקור שהיה 50 מטר מהבית , פוצצו דלת לבעל עסקים פה באיזור. התקשרנו מיד למשטרה ואתה יודע מה היה לשאול אותי!? -איך קוראים לך -מספר זהות -איפה אני גר -אעיך קוראים להורים שלי -מה אכלתי צהריים -מה האוכל האהוב עליי -האם אני אני אוהב גלידה -אם כן איזה טעם ואחרי כל השאלות המטומטמות האלה שאם באמת הייתי צריך עזרה והייתי במצב קשה יותר נניח חס וחלילה תחת איום הייתי מת ממזמן... אחרי 20 דק' !!! הגיע ניידת עלובה ושהצבענו לה איפה זה , היה נסעה לכיוון השני , המשיכה ב"חיפושים"... אחרי 230 דק' הגיעו חבלנים... ותחשוב שכל זה באמצע הלילה אחרי שכל הגוף שלך עבר טלטלה עצומה מהבום (מטען שועל אם אתה ידוע מה זה..) בכל אופן , מה שיש לי להגיד על המשטרה שלנו שהיא "חרטא ברטא" ...והאמת היא דיי נמשקפת את השלטון בארץ ואת כל הגורמים שהמושחטים האחרים בארץ , עצוב לי וחרא לי שככה המדינה , אבל איך אפשר לתקן את זה אם כל אחד שאתה מדבר איתו אומר לך , זה לא ענייני , אני מעדיף לעבור מדינה , אני רוצה חומוס פיתה חמוצים ... בקיצור , עד שאנשים לא ירימו את הכפפה וילחצו את השלטון , עד שאנשים לא יהפכו את המדינה הזו , עד שלא תיהיה צעקה גדולה מקרב האוכ' , השטלון ימשיך בשלו כי הוא חזק ואנחנו סתם אנשים פשוטים בורים שלא מבינים כלום (אף על פי שאנחנו הציבור שנותן את ייפוי הכוח לממשל!) הוא ימשיך לחרוג מתפקידיו , לנצל את סמכויותיו , ולהעצים את שחיטות שהעצומה שכבר קיימת... בקיצור כמשאתה יכול להבין אני מאוד מאוד מאוד אוהב את המדינה שלי , אני מאוד רוצה לתרום ואני אלך לשרת קרבי כי ככה חונכתי וככה אני חושב שבנתיים אוכל להשפיע יותר , אני אמנם לא רוצה להלחם תחת השלטון המשוחד הזה , אני אמנם לא רוצה למות למען השלטון המגעיל הזה ואני ממש לא רוצה להתלכלך למען השלטון הזה , אבל מה !?..אני רוצה ללכת לשרת ולתת את ההכי טוב שלי ואולי את החיים שלי למען המדינה , למען העיקרון למען התורה למען הדגל למען האדמה וכמובן למען העובדה שמדינה הזאת , עד כמה שהיא גרועה , עד כמה שהיא מושחטת , היא הבית היחידי ליהודים בעולם. אנחנו "עם סגולה " שניחן ביכולת המופלאה הזו להשניא את עצמו על פני כולם , זה עצוב...ולכן יש צורך המדינה שבה היהודת אינה פסולה , אין צורך להסתיר אותה והכי חשוב ! חירות והערכים שמותאמים לנו... קיצר חפרתי , נכון ...אבל כל זה בא מתוך אמונה שיום אחד פה טוב יותר...ומתוך רגש קשה מאוד בנוגע לניהול והשיטור בארץ... ** מי שקרא עד פה חח...מחזיק מכם^^

yotamn9

New member
זה גם נכון

זה הולך לשני הכיוונים. לא יודע איך להסביר, אבל התחושה שלי היא שזה הולך יותר ויותר לכיוון הרע.

eVeR WiSH

New member
באמת בושה !אנשים כאלה צריכים לבוא על עונשם

כל הכבוד לאנשים שעזרו לך לא כמו במקרה שהיה לפני כמה זמן שבן אדם שכב על הכביש הרבה זמן ללא עזרה בקשר לאדם הערבי...אני באמת לא מבין את השנאה כלפיהם...הם עוברים בדיוק את מה שאנחנו עוברים ויותר השנאה אמורה להיות מופנת אך ורק אל החארות שמאחורי המלחמה והפיגועים והכל אך האנשים הפשוטים סובלים מאנטישמיות רבה ללא הצדקה...

ran 15

New member
בקשר לשמפט האחרון..

שמע אחי , יש ויש... גם אצל היהודים יש ויש.... ככה שמה לעשות ,התקשורת יודעת להראות הצד המגעיל שלנו ואת הצד המעיל שלהם וזו התוצאה...

למעלה