במדינה שלנו אין לך אפשרות לבקש את זה..
מצער משהו , אבל כן ... תשמע לפני פחות מחודשיים , הרגשנו פיצוץ אדיר בשכונה , אני וחי מצאנו את המקור שהיה 50 מטר מהבית , פוצצו דלת לבעל עסקים פה באיזור. התקשרנו מיד למשטרה ואתה יודע מה היה לשאול אותי!? -איך קוראים לך -מספר זהות -איפה אני גר -אעיך קוראים להורים שלי -מה אכלתי צהריים -מה האוכל האהוב עליי -האם אני אני אוהב גלידה -אם כן איזה טעם ואחרי כל השאלות המטומטמות האלה שאם באמת הייתי צריך עזרה והייתי במצב קשה יותר נניח חס וחלילה תחת איום הייתי מת ממזמן... אחרי 20 דק' !!! הגיע ניידת עלובה ושהצבענו לה איפה זה , היה נסעה לכיוון השני , המשיכה ב"חיפושים"... אחרי 230 דק' הגיעו חבלנים... ותחשוב שכל זה באמצע הלילה אחרי שכל הגוף שלך עבר טלטלה עצומה מהבום (מטען שועל אם אתה ידוע מה זה..) בכל אופן , מה שיש לי להגיד על המשטרה שלנו שהיא "חרטא ברטא" ...והאמת היא דיי נמשקפת את השלטון בארץ ואת כל הגורמים שהמושחטים האחרים בארץ , עצוב לי וחרא לי שככה המדינה , אבל איך אפשר לתקן את זה אם כל אחד שאתה מדבר איתו אומר לך , זה לא ענייני , אני מעדיף לעבור מדינה , אני רוצה חומוס פיתה חמוצים ... בקיצור , עד שאנשים לא ירימו את הכפפה וילחצו את השלטון , עד שאנשים לא יהפכו את המדינה הזו , עד שלא תיהיה צעקה גדולה מקרב האוכ' , השטלון ימשיך בשלו כי הוא חזק ואנחנו סתם אנשים פשוטים בורים שלא מבינים כלום (אף על פי שאנחנו הציבור שנותן את ייפוי הכוח לממשל!) הוא ימשיך לחרוג מתפקידיו , לנצל את סמכויותיו , ולהעצים את שחיטות שהעצומה שכבר קיימת... בקיצור כמשאתה יכול להבין אני מאוד מאוד מאוד אוהב את המדינה שלי , אני מאוד רוצה לתרום ואני אלך לשרת קרבי כי ככה חונכתי וככה אני חושב שבנתיים אוכל להשפיע יותר , אני אמנם לא רוצה להלחם תחת השלטון המשוחד הזה , אני אמנם לא רוצה למות למען השלטון המגעיל הזה ואני ממש לא רוצה להתלכלך למען השלטון הזה , אבל מה !?..אני רוצה ללכת לשרת ולתת את ההכי טוב שלי ואולי את החיים שלי למען המדינה , למען העיקרון למען התורה למען הדגל למען האדמה וכמובן למען העובדה שמדינה הזאת , עד כמה שהיא גרועה , עד כמה שהיא מושחטת , היא הבית היחידי ליהודים בעולם. אנחנו "עם סגולה " שניחן ביכולת המופלאה הזו להשניא את עצמו על פני כולם , זה עצוב...ולכן יש צורך המדינה שבה היהודת אינה פסולה , אין צורך להסתיר אותה והכי חשוב ! חירות והערכים שמותאמים לנו... קיצר חפרתי , נכון ...אבל כל זה בא מתוך אמונה שיום אחד פה טוב יותר...ומתוך רגש קשה מאוד בנוגע לניהול והשיטור בארץ... ** מי שקרא עד פה חח...מחזיק מכם^^